Nekem is volt bőr, sőt, csak az volt, most is az van!
Tehát én is ismerem!
És én sem most kezdtem motorozni, tehát én sem 1-2 éve ismerem!
Sosem vennék fel mást!
Nekem már volt bőr..tehát ismerem,kb 10 évig......Az a helyzet ,hogy az "IGAZI" Gore Tex-es cordura semmilyen esőben nem ázik be és melegben tényleg szellőzik,csak hát az ár.....na mind1 köszi mindenkinek a segítséget.
Ugyan annyi ideig nem ázik át, mint a cordura, feltéve ha rendesen van kezelve, impregnálva!
Szellőzni meg szellőzik a tehén is amin addig volt, míg nadrág nem lett belőle, tehát szellőzik!
nem azért....hanem mert a castrol volt ami konkrétan bukott kamuval....igaz rég volt, de az ára normális helyen nagyon drága a motullal van egy árban így felmerül a kérdés, hogy lehet egy 3600-as olajat 1700-ért adni?
Négyütemű motorokhoz, JASO MA2; API SL. Korszerű, nagy teljesítményű, négyütemű motorkerékpárok részére, a legmodernebb technológiával készített, csúcsminőségű, szintetikus 4T motorkerékpár-olaj. Robosztus kenőfilmet képez a motor alkatrészein, meggátolva ezzel azok kopását és korrózióját. Kiemelkedően magas teljesítményszintjének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít extrém igénybevétel esetén is. Kiválóan alkalmazható minden nagyteljesítményű – száraz és nedves kuplungos –, nagy igénybevételnek kitett utcai és sport-motorkerékpárhoz, quadhoz, akár versenyzési célra is.
Két hete 400km-t jöttünk esőben esőcsizmát nem használok. A csizmám nem ázott be.
Sőt az utólső 100-at esőruha nélkül. Igaz a ruhában az esőbélés benne volt.
Ne pamut aláöltözőt használj.
Norbu:
A BF Desert nadrágját használom 4. éve(40ekm). Még max egy idényt bír ki. Ha benne van az eső bélés és technikai aláöltözőt használsz száraz maradsz.
Igen elismert kollégánk javaslatára megrendeltem a Valvoline durablendet.
Most akciós volt. Sima félszint 10w-40
Esküszöm, részrehajlás nélkül beszámolok nektek a változásról.
Nekem ugyan nem volt zöld, de anno a TZR-erből kifolyattam a hűtővízet egy hegyrementtel......(azt hittem enduró:-)
Nem főzted túl egy kicsit a blokkot?
Tehát én is ismerem!
És én sem most kezdtem motorozni, tehát én sem 1-2 éve ismerem!
Sosem vennék fel mást!