Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is volt bőr, sőt, csak az volt, most is az van!
Tehát én is ismerem!
És én sem most kezdtem motorozni, tehát én sem 1-2 éve ismerem!
Sosem vennék fel mást!
Bőrből ott a lukacsos fajzat.Na az szellőzik.Kurvagyorsan átázik.De amilyen gyorsan átázik annyira gyorsan ki is szárad.
Nekem már volt bőr..tehát ismerem,kb 10 évig......Az a helyzet ,hogy az "IGAZI" Gore Tex-es cordura semmilyen esőben nem ázik be és melegben tényleg szellőzik,csak hát az ár.....na mind1 köszi mindenkinek a segítséget.
Ugyan annyi ideig nem ázik át, mint a cordura, feltéve ha rendesen van kezelve, impregnálva!
Szellőzni meg szellőzik a tehén is amin addig volt, míg nadrág nem lett belőle, tehát szellőzik!
nem azért....hanem mert a castrol volt ami konkrétan bukott kamuval....igaz rég volt, de az ára normális helyen nagyon drága a motullal van egy árban így felmerül a kérdés, hogy lehet egy 3600-as olajat 1700-ért adni?
Én ezzel járok a váltóm mint a vaj!

MOL Dynamic Moto 4T Racing 10W-50 (1 l)

Négyütemű motorokhoz, JASO MA2; API SL. Korszerű, nagy teljesítményű, négyütemű motorkerékpárok részére, a legmodernebb technológiával készített, csúcsminőségű, szintetikus 4T motorkerékpár-olaj. Robosztus kenőfilmet képez a motor alkatrészein, meggátolva ezzel azok kopását és korrózióját. Kiemelkedően magas teljesítményszintjének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít extrém igénybevétel esetén is. Kiválóan alkalmazható minden nagyteljesítményű – száraz és nedves kuplungos –, nagy igénybevételnek kitett utcai és sport-motorkerékpárhoz, quadhoz, akár versenyzési célra is.
Köszönöm! Remélem jobb lesz.
sose volt bajom vele....

időnként felbukkan egy ilyen anti hullám, főleg az miatt, mert tűrhető áron lehet beszerezni..biztos van nála jobb, de semmi bajom nem volt vele eddig
Még egy olajról sem hallott annyi rossza,mint az Act-ról.
Csak jobb lehet.
ah..megkapta a várt szabit...hm, rémlett
thx
Zöldi (szegény) most éppen Karintia útjai koptatja.
Durablendről (4 teljes olajcsere periódusig használtam) váltottam Motulra. Nem rossz az, de a Motul jobb...
Köszi a segítséget.
Zöldi, sebváltóra gumi, hm?
Két hete 400km-t jöttünk esőben esőcsizmát nem használok. A csizmám nem ázott be.
Sőt az utólső 100-at esőruha nélkül. Igaz a ruhában az esőbélés benne volt.

Ne pamut aláöltözőt használj.

Norbu:
A BF Desert nadrágját használom 4. éve(40ekm). Még max egy idényt bír ki. Ha benne van az eső bélés és technikai aláöltözőt használsz száraz maradsz.
kb megmondom pontosan :-) 6800 volt a 4 db :-)
Az nem túl rossz.....
dinamikus 20 perces varosi kozlekedes. szerintem nem.
És menyibe kerül az az akciós literje?
Igen elismert kollégánk javaslatára megrendeltem a Valvoline durablendet.
Most akciós volt. Sima félszint 10w-40
Esküszöm, részrehajlás nélkül beszámolok nektek a változásról.
Nekem ugyan nem volt zöld, de anno a TZR-erből kifolyattam a hűtővízet egy hegyrementtel......(azt hittem enduró:-)
Nem főzted túl egy kicsit a blokkot?
Érdekes én is ugyan ezeket a jelenségeket tapasztaltam. Most már a szervizbe is Motult tesznek bele.
Pár ruhát már elhordtam, de olyan NINCS hogy 100% vízálló.
Ez csak duma.

Mindentől vízes leszel.

Vagy átázik, vagy a saját nedveidben ázol el......

Természetesen ez függ az eső nagyságától is.....

Nekem a FULL túracsizmám Zagrabig bírta azt a durva esőt amit Horvátba menet kikaptunk...... 130km - és vége......

Az esőruhám tökéltes (5xl-es, LOUISBAN 40€) de ugye mikor nem esett akkor az izzadás miatt lett tiszta víz a nadrág, póló....

Szóval ne dőlj be a reklámnak.
Én anno egy flakon impregnálót ráfújtam a kesztyűmre, kabátra.....
a következő esőnél ugyan úgy szétáztam.....
Szerintem Graz,.,.....kb 2x akkora mint a Bécsi
Sűrűn előforduló egyedi hiba!
Esküszöm holnap ki...szom belőle!
Na és most figyeljetek! :-)
"a hajhullást csak a padló állítja meg"! nem az olajcsere!