Sziasztok
Bocsi hogy beleszólok,de a BMW igen is bitang JÓÓ minöségü vas,ismerek 1 srácot aki ilyeneket szögel és mesélte hogy megbontottak egyet 120000km után nem tom miért és a blokk belsejében a kopás szinte zéro.Amúgy egy k1200es gépröl van szó.Csak hát annyi pénzér....
A bandit 100szor szebb
Ez buziság ez a kérdéssorozat. Hogy mérnek ezzel intelligenciát? Hány kiállítás lehet a baseballban? Jó hogy nem a már a crickett szabályait kérdezik. Alapból mínusz 1. Ja és ha 3 almából elveszek 2-t mennyi marad? Nem marad egy se , mert előtte nem is volt, max hány almád lesz, ez meg magyartalan, -2 pont. Amúgy 7 lett, de nem hiszek semmilyen iq/személyiség tesztben, szerintem csak nagyon nagy vonalakban lehet vele mérni. Off volt sry, de kikívánkozott.
Én az ilyen mocikat azért nem nézem, mert nem vagyok hajlandó kiadni plusz fél vagy akár több millát mert az egy NÉV........
Ugyan ezért nem találsz a lakásomban SONY cuccokat......ahoz képest hogy nem tud többet mint más sokkal drágább.
Itt már a nevet kell megfizetni - arra meg még kínzással sem vesznek rá....
Persze ha adnak egyet ingyé - szívesen reklámozom a céget:-))
Annak idején én is cigiztem a Simsonon. Még meg is gyújtottam menet közben. Akkor még bukó sem kellett városban, és mindig tudtuk, hogy ki jött motorral (akinek égnek állt a haja).
Nekem 4 használt motorom volt, szépen fokozatosan(125,125,300,750). Ha összeadom az összegeket, amikből az extulajok időközben kiderült tákolásait javítgattam, az bőven üti 700e-t. Ennek tükrében megéri újat venni, ha tényleg megmarad. Az enyém meg fog.
Persze az ésszerűség azt diktálja, hogy vegyen az ember egy 2-3 éveset, ami alig futott, hiszen ott már elbukták az amortizáció jelentős részét. De annyi bénát és motorgyilkost láttam már, hogy én nem mertem mégegyszer kockáztatni.
Blue, tisztelet a tanár ismerőseidnek Ez a nem gyenge! Majdnem így jártunk én is, beleszerelmesedtem a BMW r1200rt-be, miután a szalonban ráültünk, a párom is. De szerencsére kipróbálhattam a tesztnapon...115Le...muhahaha
Én eddig 2 használt motort vettem....abból az egyik még talán ma is megy, a másikat meg eladtam mint a sicc, mert a megtett 6000km alatt 5x volt szerelőnél......
No Én ezt akarom és akartam kiiktatni......
Nem azért veszek motort hogy a szervízbe álljon és szívja a pénzt a zsebemből.............
És ugye manapság?
Vagyük a GS-t hisz azt ismerem...........
A GS alapára olyan 6-700.000ft...lehet 3 vagy 13 éves...........itt megáll a legtöbb eladó.........
No Én inkább hozzáteszem azt a maradék 6-ot és veszek egy ZSÍR újat és az TUDOM hogy nem lesz szervízben 1-2-3 hónap múlva.
10.
5-10: Az életed hirtelen jóra fordul az elkövetkezõ 2 hétben !
Rám szakad a bank?
BANDIT FOREVER
Bocsi hogy beleszólok,de a BMW igen is bitang JÓÓ minöségü vas,ismerek 1 srácot aki ilyeneket szögel és mesélte hogy megbontottak egyet 120000km után nem tom miért és a blokk belsejében a kopás szinte zéro.Amúgy egy k1200es gépröl van szó.Csak hát annyi pénzér....
A bandit 100szor szebb
Ma is belecsurrant egy laza 170km a vasba
Szerintem.
115LE?
Én az ilyen mocikat azért nem nézem, mert nem vagyok hajlandó kiadni plusz fél vagy akár több millát mert az egy NÉV........
Ugyan ezért nem találsz a lakásomban SONY cuccokat......ahoz képest hogy nem tud többet mint más sokkal drágább.
Itt már a nevet kell megfizetni - arra meg még kínzással sem vesznek rá....
Persze ha adnak egyet ingyé - szívesen reklámozom a céget:-))
a baseballnál tippeltem
de a bmw 1-2millàval dràgàbb...az a baj sztem
Mi a baj a 115 LE-vel? Kevés? A nagybandi sem több, és az is 1,2-es.
a tablettásat elrontottam, a baseballhoz meg lövésem sincs
nekem 7pontom lett
Szerintem humbug/placebo.
"Mellnagyobbítás kézrátétellel. Sikertelenség esetén a pénzt azonnal visszaadom."
Persze az ésszerűség azt diktálja, hogy vegyen az ember egy 2-3 éveset, ami alig futott, hiszen ott már elbukták az amortizáció jelentős részét. De annyi bénát és motorgyilkost láttam már, hogy én nem mertem mégegyszer kockáztatni.
Blue, tisztelet a tanár ismerőseidnek Ez a nem gyenge! Majdnem így jártunk én is, beleszerelmesedtem a BMW r1200rt-be, miután a szalonban ráültünk, a párom is. De szerencsére kipróbálhattam a tesztnapon...115Le...muhahaha
Mert azt elfelejtik hozzáteni, hogy azért némi akarat is kell:-)
Sőt van hogy motorozás közben is cigizek:-)))) ezért van a felhajthatós bukó:-))))
Én eddig 2 használt motort vettem....abból az egyik még talán ma is megy, a másikat meg eladtam mint a sicc, mert a megtett 6000km alatt 5x volt szerelőnél......
No Én ezt akarom és akartam kiiktatni......
Nem azért veszek motort hogy a szervízbe álljon és szívja a pénzt a zsebemből.............
És ugye manapság?
Vagyük a GS-t hisz azt ismerem...........
A GS alapára olyan 6-700.000ft...lehet 3 vagy 13 éves...........itt megáll a legtöbb eladó.........
No Én inkább hozzáteszem azt a maradék 6-ot és veszek egy ZSÍR újat és az TUDOM hogy nem lesz szervízben 1-2-3 hónap múlva.