Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

17-es lánckerék előre
Erik egyébként hova lesz a túra? Azért CR9E gyertyától elég sokk a 24-ezer nem hogy a 27. Én egy ilyen hosszú túrát nem mernék bevállalni, nem igazán szerencsés ha megadja magát a gyertya út közben.
Na emlegesd már a Multit mióta ültem rajta nagy kedvencem,de nagyon drága,meg,hogy mennyire megbízható,tele elektronikával...
Az 1250-es?

Huhh akkor marad az 1200-as multistrada.

Bár az visszalépés a köbcentiben
Nem ,inkább kis plusz ló kéne nekem,két személyes-3 dobozos gyorsításhoz....én is "kicsit" nehéz vagyok 115kg,az utas szerencsére csak 60kg...,de még 3 doboz jól felpakolva és szegény Bandi néha erölködik,mikor katapultálnia kellene..
Az is.
Legalábbis szotyié..............másét nem halottam.
Ezt én se,de azt ki írta,hogy csörög-zörög?Ez nem csörög zörög ,finoman duruzsol.legalábbis a vizes,az olajost azt nem tudom
Mért kéne?
1600 Gt nekem se.Annyi pénzt nem adok motorért az tuti,pedig jól néz ki,de aztán meg 20ezrenként lehet csapágyat cserélgethetnék....
Mondjuk ezt így nem értem.
Annyira különbözik a két gép hogy huhh nem is tudom................nagyon.
Rezonál csörög zörög?Ez tuti nem igaz az enyémre,volt már vagy 15 mocim,de ez majdnem a legszebben ,legfinomabban jár,majdnem.....de legalábbis dobogós.
Nincs buta kérdés csak gyáva ember! :-)

Az SV 650 után olyan érzés a nagybandi, mintha egy csiszolatlan gyémánt lenne. Rezonál, csörög, zörög pedig egyben van.
Noooormális ez?

"Ne idegeskedj, hanem oda!"
Ja, majd sok év múlva veszek a bálna mellé. Nem is kell 1600Gt
Nekem is volt jó esetem a múltkor. 51-es hazafelé Dunaharaszti után a nagy szántóföldek mentén. Közvetlenül előttem egy kisbusz, az előtt meg vagy 4 személykocsi. Látom, hogy szemből egy autó jön csak. Na mondom magamba az elmegy aztán van nagy hely az egész sort legyürni. Elmegy a szemből jövő, az előttem lévő kisbusz kivágódik és nyomja neki mint süket a csengőt. Mondom sebaj, majd megyek utána. Kb az első autó felénél járt a kisbusz és meg közvetlen mögötte amikor belelép a fékbe mint állat, mert az egész sor elé jobbról kijön a szántóföldről egy teherautó, nekünk szembe.
Hát átfutott az agyamon, hogy mi lett volna ha nincs előttem a kisbusz..... Lehet most ezt nem tudnám leírni
Már beszéltem a csávóval, pénteken küldi futárral, csak már betenni nem tudom!
A sima gyári,NGK CR9E
Csak az "S"-es modelleken működik ám a szélzaj csökkenés
Akkor FJR lesz a következő?
Akkor én is kicseréltetem.
Mióta új fesszabályzóm van a szélzaj is kisebb
küldd vissza, ha meg nem megy minuszold le a vaterán...
Most milyen gyertya van benne!
11560 Ft volt a 4 db.
M5 befelé a városba,bevásárló központnál szélső sávból röktön a belsőbe a furgon,elöttem egy másik motoros,majdnem sikerült elcsapnia az oldalával,de szerencsére nem történt baj,igaz nem a söfőrön mullott,motoros be is mutatta neki a nemzetközi kéz jelet ,majd meg is beszéltük az esetet egy piros lámpánál
Ezen egy kicsit szélesebb, hajszálnyival magasabb asszem puig plekó volt, alsó állásban nagyon kellemes volt, hajszálnyival hangosabb, mint a banditon, és nincs turbulencia. FElhúzva már nem tetszett egyik állásban sem, a gazda is azt mondta, esőben szokta használni csak.