Erik egyébként hova lesz a túra? Azért CR9E gyertyától elég sokk a 24-ezer nem hogy a 27. Én egy ilyen hosszú túrát nem mernék bevállalni, nem igazán szerencsés ha megadja magát a gyertya út közben.
Nem ,inkább kis plusz ló kéne nekem,két személyes-3 dobozos gyorsításhoz....én is "kicsit" nehéz vagyok 115kg,az utas szerencsére csak 60kg...,de még 3 doboz jól felpakolva és szegény Bandi néha erölködik,mikor katapultálnia kellene..
Rezonál csörög zörög?Ez tuti nem igaz az enyémre,volt már vagy 15 mocim,de ez majdnem a legszebben ,legfinomabban jár,majdnem.....de legalábbis dobogós.
Nekem is volt jó esetem a múltkor. 51-es hazafelé Dunaharaszti után a nagy szántóföldek mentén. Közvetlenül előttem egy kisbusz, az előtt meg vagy 4 személykocsi. Látom, hogy szemből egy autó jön csak. Na mondom magamba az elmegy aztán van nagy hely az egész sort legyürni. Elmegy a szemből jövő, az előttem lévő kisbusz kivágódik és nyomja neki mint süket a csengőt. Mondom sebaj, majd megyek utána. Kb az első autó felénél járt a kisbusz és meg közvetlen mögötte amikor belelép a fékbe mint állat, mert az egész sor elé jobbról kijön a szántóföldről egy teherautó, nekünk szembe.
Hát átfutott az agyamon, hogy mi lett volna ha nincs előttem a kisbusz..... Lehet most ezt nem tudnám leírni
M5 befelé a városba,bevásárló központnál szélső sávból röktön a belsőbe a furgon,elöttem egy másik motoros,majdnem sikerült elcsapnia az oldalával,de szerencsére nem történt baj,igaz nem a söfőrön mullott,motoros be is mutatta neki a nemzetközi kéz jelet ,majd meg is beszéltük az esetet egy piros lámpánál
Ezen egy kicsit szélesebb, hajszálnyival magasabb asszem puig plekó volt, alsó állásban nagyon kellemes volt, hajszálnyival hangosabb, mint a banditon, és nincs turbulencia. FElhúzva már nem tetszett egyik állásban sem, a gazda is azt mondta, esőben szokta használni csak.
Huhh akkor marad az 1200-as multistrada.
Bár az visszalépés a köbcentiben
Legalábbis szotyié..............másét nem halottam.
Annyira különbözik a két gép hogy huhh nem is tudom................nagyon.
Az SV 650 után olyan érzés a nagybandi, mintha egy csiszolatlan gyémánt lenne. Rezonál, csörög, zörög pedig egyben van.
Noooormális ez?
"Ne idegeskedj, hanem oda!"
Hát átfutott az agyamon, hogy mi lett volna ha nincs előttem a kisbusz..... Lehet most ezt nem tudnám leírni