Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nemtudom, nekem sosem volt ilyen gondom hogy sebességben akartam volna indítani első dolgom mikor indítok, hogy nézem üresben van-e... egyszer kétszer már tököm tele volt vele, mikor megyek ki felcuccolva a motorhoz, hogy indítom, melegítem... és le kellett pakolni mindent csak azért hogy a kuplungot be tudjam húzni. Ez így kényelmesebb, és kis odafigyeléssel gondot sem okoz szerintem
Én se tenném.
Előbb-utóbb vagy nekiugrik valaminek, vagy simán leugrik a sztenderről, és elfexik.
az biztos is, de azért csak nem indulok meg sebességben ha mégis akkor bemutatok élből valami travis pastrana-t meghazudtoló trükköt hogy a motoron maradjak
egy hegyvidék parkolásnál nem mindig jó az üres....
Nekem sosem volt ilyen kuplungos gondom, mindig üresben állítom le a motort vagy ha nincs üresben, akkor bevágom üresben.. Az oldaltámasz kapcsolót azért nem bántottam, jártam már úgy hogy bal kanyarnál bekarcolt egyik másik motoron.. az a kapcsoló azért jó ha van
a kuplungos behúzás pedig egy elég hasznos biztonsági funkció..legalább olyan, mint amikor 1.be leáll, ha sztender kinn van...én nem bántanám...többet hozhat a konyhára, mint a kényelem...de te tudod...

mikir: Bagi vett egy bömöst...
Miért átbaszás?
Már csak azért kérdezem, mert nem értek hozzá!
Meg is oldódott a kóválygás :D 0,3 volt az első kerékben... meg utánna húzgáltam a csavaroknak is, már időszerű volt. Plusz ki kötöttem a kuplungkar-kapcsolót , hogy ne csak a kuplung behúzásával lehessen indítani elég idegesítő tud lenni mikor tele a kezed, és nem elég csak rányomni az önindító gombjára...
ISO9001:2000 minősítés Ezt az átbaszást!
én is erre tippelek Zöldi úr, csak tegnap este a csont sötétben nem volt már kedvem semmit csinálni.. De ma kiderítem mi a gondja drága Banditámnak
Szia köszönöm, hogy segítel! A rendeléssel nincs bajom, sokat rendelek külföldről, akár a tengeren túlról is. A felkelő nap országából még nem rendeltem, de tegnap elküldtem az eladónak emailt ezzel kapcsolatba, hogy az ár tartalmazza az adókat és vámokat. Meg hogy menyi lenne a vége az adásvételnek. Én is jobban örülnék ha ki tudnám valami úton módon kerülni az adókat és vámokat, az eladón múlik minden. Ha nem sikerül az üzlet vázmentesen akkor nem küszködök mert itt elérhető ugyan az a tárcsa amit mutattál. Csak nem mindegy hogy vám nélkül 35000-ezer vagy 49000 plusz posta lenne a megvásárlása.
Amikor ezt írtad a 30 napos előrejelzés szerint egész júliusba napsütés. Ha most megnézed, július 2/3-ára esőt jósolnak!
Maga a gurulás nem volt durva, inkább kicsit sok lehetett Neki.
Nincs hozzászokva.
A válasz: hát persze, hogy nem :D
Nekem 1000-7000 ig megevett 4 decit, azóta semmilyen olajból nem fogyott.
Guminyomás?
De akkor az elejét is cseréld, mert az már a 600-hoz is ultra puha.
Arra gondoltam,hogy szerzek egy 1.2es blockot ebbe a 600-s-be,,,,tud valaki egy jó 1200as K4es blockot?
Helló.
A moci előző gazdájától kaptam bónuszba.
Hasonlót láttam Hmvhelyen a motoros boltban 28L mondtak de nem tudom pontosan. + van ennek a Moto-detail-nak 2-3 változata.
És ha jól emlékszem 25-30e közt volt az ára.
no ma estére is jutott egy kis gurulgatás de holnap meg kell nézzem mi van banderasszal, mert elengedem a kormányt akkor ütközőig is beszitál lassu menetben, plusz be akar esni még a legkisebb kanyarba is de hát nem terveztem holnapra semmit ..
Szivesen.
Köszi Zoli32
A kedvesem azt mondta, hogy törjön le a keze, ha még egyszer felül mögém. Ezentúl lehet szólóba kell mennem. . Szerintetek olyan dúrva volt, vagy csak hisztizik?
Szép estét banditák!
Szia Adersen74!
Azt szeretném megkérdezni, hogy hHány literesek a nyeregtáskák és hol lehet ilyet venni?