mi lehet a probléma a fejidommal?
csak véd valamit a széltől nem?
Egy ideig motoroztam egy chopperrel amin nem volt plexi és 90 fölött nem volt kellemes
Háááát ezt nem mondanám...............nézz meg egy ifát...............nála lassabb kevesebbet pörgő cuccot nem nagyon ismerek..............szar is de nagyon.
Na ennek utánanézek!
De valahogy fura lenne, hogy arra bíztatnak, hogy pörgessük!
Nem azért jobbak a lasabb fordulatú akármik, mert jobban kímélik a motort?
Igen, erre gondoltam, és magasabb vagyok 180cm :(
Kipróbáltuk egy barátommal, Ő pályamotorozott (GSXR-rel) szte rendben van a gép. amúgy ténylegesen jól néz ki és nem látszik rajta semmi le strapáltság.
A 600-as régi és az enyém közt?
Semmi.
Szinte.
Szerintem karakteresebb,karcosabb,karakteresebb a blokk viszont fiatalabb is egy jópár évvel.
Teljesítmény,fékek,kényelem szinte ugyanaz.
Én tuti ezt venném kezdésnek bár a bandit szerintem könnyebb vezetni de egy sportdobbal frenetikusan élvezetes hangot lehet belőle kicsalni.
Vizes a blokk szebb forma és lényegesen keskenyebb.
A használt motor mindig lutri. A bandit ilyen szempotból elég jó döntés, mert jól bírja a strapát. Általában elég kívülről jól körbeszemlélni az általános kopó dolgokat, féktárcsák, lánc, telók, kormánycsapágy stb. Meghallgatni a hangját, hidegen is pöccre kell indulnia.
A képről hirtelen azt látom ha jól látom, hogy a lánc és a gumi nem a gyári rajta, márpedig egy 600-on ennyi km-nél ez nem normális. Persze ettől még lehet kifogástalan motor csak ne dőlj be ennek a km dolognak. Ja és egy jótanács: ha magasabb vagy mint 170 cm akkor ne akarj fejidomost venni!
Vedd az enyémet........................őszinte a gép is meg én is.
Igaz drágább de nem lesz vele gondod sokáig.
És nem bandit.
Ami előny bár morcosak lesznek az itteniek.
csak véd valamit a széltől nem?
Egy ideig motoroztam egy chopperrel amin nem volt plexi és 90 fölött nem volt kellemes
De valahogy fura lenne, hogy arra bíztatnak, hogy pörgessük!
Nem azért jobbak a lasabb fordulatú akármik, mert jobban kímélik a motort?
Bandit vagy SV?
Kipróbáltuk egy barátommal, Ő pályamotorozott (GSXR-rel) szte rendben van a gép. amúgy ténylegesen jól néz ki és nem látszik rajta semmi le strapáltság.
Semmi.
Szinte.
Szerintem karakteresebb,karcosabb,karakteresebb a blokk viszont fiatalabb is egy jópár évvel.
Teljesítmény,fékek,kényelem szinte ugyanaz.
Én tuti ezt venném kezdésnek bár a bandit szerintem könnyebb vezetni de egy sportdobbal frenetikusan élvezetes hangot lehet belőle kicsalni.
Vizes a blokk szebb forma és lényegesen keskenyebb.
Ha jól erre gondoltál
A képről hirtelen azt látom ha jól látom, hogy a lánc és a gumi nem a gyári rajta, márpedig egy 600-on ennyi km-nél ez nem normális. Persze ettől még lehet kifogástalan motor csak ne dőlj be ennek a km dolognak. Ja és egy jótanács: ha magasabb vagy mint 170 cm akkor ne akarj fejidomost venni!
Igaz drágább de nem lesz vele gondod sokáig.
És nem bandit.
Ami előny bár morcosak lesznek az itteniek.