Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

cb600Hornet, és Fz-6s Fazer után lenne mit mesélni, igaz egyik a fiamé de sokszor mentem vele.
Mesélj!
Én tapasztalatból mondom amit mondok csak az nem tud különbséget tenni akinek nem volt más motorja. Nekem Honda, Yamaha után a Bandit hát van különbség.
Az én 650-es sv-met.
Ez az igazi márka hűség, meg bátorság ebben a topic-ban.
Semmilyen tanúsítványt nem látok, én nem mernék. Az ebay is tele van mindenféle fékcsövekkel, a múltkor egy bolgár gyártót is találtam nagyon olcsón, de a fene tudja. Én személy szerint Goodridge-t fogok venni majd egyszer, ott ha bármi gixer lenne vele, tudom, hova menjek vissza :D
Mondjuk, csinálttam már pár csövet az X-bikenál, nem egy agysebészet....
Hondából mit? CBF 600 soha nem kéne pl....Fazer, az igen, a régi FZS.
Nagyon gyenge a rugó is, meg a csillapítás is. A nagyhoz képest
Honda, Yamaha, igy kezd el a nézelődést, ha nem találsz akkor Suzuki.
40 felett mindeki megbolondul kicsit :D :D :D :D
Pont most mentem eggyel. Tök jóindulatú, már lent is elég nyomatékos, ha meg barmolni akarsz, forgasd 10e-ig. Könnyebben fordul, mint a nagy, viszont az eleje nagyon puha, ha nem tök sima aszfalton kanyarodsz, be tud hintázni, de 30 rugóból ez megoldható(progresszív rugó)
Tényleg kár volt kipróbálni. De engem ne hibáztass. Holnap megyek, majd hívlak. Lehet, hogy sutyiba mégis veszek egy sityakot.
gondolom csak úgy érdemes
És karbisort, elektronikát, meg szivósort is cserélsz 600ról 1200re való átalakitásnál..?..:-)

Arra gondoltam,hogy szerzek egy 1.2es blockot ebbe a 600-s-be,,,,tud valaki egy jó 1200as K4es blockot?
Hogy érted azt,hogy ultra puha?
bakker..nem motort cserélt? a fotóaláírásból...1200GS
Nos.. itt az idő lassan egy kis lazulásra, pihengetésre, ezért aug. 5-7 között bulit szervezek lent a Tisza tónál ahol várok minden bandit tulajt..
Akik ismernek és voltak velem túrázni ill. részt vettek már szülinapi bulimon, azok tudják, hogy nagyjából miről van szó..:-) Iszákosok, bélpoklosok egyáltalán ne kíméljenek, és a rongylábúak se maradjanak otthon, tánc egész éjszaka kötelező...
A nekem fizetendő belépő 1 500 HUF, amiben a szombati vacsi ill. az egész éjszakai korlátlan kaja fogyasztás benne van + a zenekar és a fellépők tiszteletdíja.. (Garantálom a jó kedvet :-) ) A fellépőkről ne kérdezzetek, meglepetés lesz, és meglepi nélkül nem ér semmit az egész..:-D Szállás 120 főig ifjúsági szálláson 1 helyen, (ára 2-3000 ft/fő/éj), a züllés ideje alatt a cuccainkra, a motorokra (és ránk is) bérelt rendfenntartók fognak vigyázni..:-)
Szombat/vasárnapi napokon térítés ellenében motorcsónak, jetski, vízisí és banán áll a rendelkezésünkre..:-D
Kamu dumát kimaradásra nem fogadok el, pl. nincs motor stb, mert most nem kifejezetten motorozni indulunk..:-)

Mindenkit szeretettel várok a bulin..

(lesz potya pia is bőven..:-) )
Nem sok, ha tudsz parancsolni a csuklódnak. Akár 1200-est,1250-est is. Kisebb banditát ne vegyél (250, 400).
Sziasztok. Életemben először szeretnék venni egy motort. Egy GSF 650-es Bandit sok lenne kezdésnek ? Eddig 250-es géppel mentem, ill egy 500-as Kawasakival, de egyikkel sem rendszeresen. Mit javasoltok ?
A HEL fékcsőről mi a tapasztalat/vélemény?
98 Ł + posta lenne 4 fékcső (3 első + 1 hátsó) bármilyen színű harisnyával, bármilyen színű vagy saválló fittingekkel.
köszi, megjött!
Tudtommal már korábban is volt neki... igaz az 4 kerekű....
Milyen bömöst?
addigra meggyúrom a karom hogy visszatartsam Én csak kormányzárat használok, azt meg képtelenség volna elfelejteni
majd rájössz, azt gondolná az ember, h sztenderrel sem indul...pedig van, amikor elfelejti vagy a féktárcsazár....a legprofibbak is tudnának mesélni...mindegy, majd ha egyszer megugrik rájössz...lehet várni kell rá, de tuti lesz...