reggel elmentem a cuccért faxa,nekem tetszik köszi a segítséget
délután nem volt csapatás,elfáradtam ,holnap talán be lesz fejezve,de pénteken biztos ,igy szombatra gyüjtöm az erőt
Valahogy mindenképpen visszacseréltetem, hiszen nem ilyet rendeltem, hanem CR9EIX-et!
A gááz, hogy holnapután indulok egy 3000km-re és ki akartam cserélni a gyertyákat, de ha 24-et kibírt, akkor 27-et is kifog, viszek használt tarcsi gyertyát!
Mégsem egyformák kívülről! Bele sem tudom rakni! A CR8EHIX-9 nek nincs végig menete, hanem az utolsó fél centi kúposan végződik a tömítőgyűrűig, ami vastagabb a menetnél, tehát bele sem fér. Basszus! Vajon ez minek a gyertyája lehet?
válaszz ki kettőt amilyet rendelni is akartál, és vegyél még két ugyan olyat.. én nem pakolnám bele a két különbözőt.. ha mégis ugy döntesz hogy be rakod, akkor a 8asakat tedd az 1es és 4es hengerbe, a 9est a két belsőbe.
Ma megjöttek az iridium gyertyáim, csak éppen nem egyformák.
4 db CR9EIX-et redeltem, de csak 2 volt ilyen, a másik 2 az CR8EHIX-9. Tudja valaki, hogy ez milyen gyertya? Berakható így felemásan?
Kívülről vizsgálva a 2 típus között nem látható különbség.
Na mit tegyek?
Az elsőkerékblokkolást bizony nehéz kivédeni /hogy ne ess el/. Az a lényeg, hogy a bajt elkerülted, mégegyszer vigyázz. Itt a Balaton környékén is rohadt sok az autó, én is mindig attól félek, hogy elém kijönnek hiába a kezem álandóan a fékkaron.
már nem fáj a lábam, szerencsésen megúsztam... de isten velem volt az tuti kettőször blokkolt az első kerék mire arrébb tudtam jönni a motorral annyira hogy ne verjem telibe.. Pedig nem mentem gyorsan!
Az ilyen rohadékok akik életükben nem ültek motoron, mondják gyorsan jött nem láttam ezt a legkönnyebb mondani. Mi van a lábaddal? Vigyázz magadra még sok tanácsot várunk tőled a fórumon.
Estét banditák!
Egy motorossal majdnem kevesebb lett ma... Hazafelé jövet ki kanyarodott elém egy kocsi, kétszer blokkolt az első kerék míg sikerült annyira arrébb mennem és lassítanom hogy ne verjem telibe oldalról, csak az első lökhárítót vertem meg lábbal.. Figyelmetlen köcsög paraszt.. és tanúm van rá, hogy nem mentem gyorsan! 55-el ha megy valaki szerintem bőven észre lehetne venni...
Te nem tudod nekem kicserélni esetleg?
délután nem volt csapatás,elfáradtam ,holnap talán be lesz fejezve,de pénteken biztos ,igy szombatra gyüjtöm az erőt
A gááz, hogy holnapután indulok egy 3000km-re és ki akartam cserélni a gyertyákat, de ha 24-et kibírt, akkor 27-et is kifog, viszek használt tarcsi gyertyát!
4 db CR9EIX-et redeltem, de csak 2 volt ilyen, a másik 2 az CR8EHIX-9. Tudja valaki, hogy ez milyen gyertya? Berakható így felemásan?
Kívülről vizsgálva a 2 típus között nem látható különbség.
Na mit tegyek?
Azért örülünk, hogy jól vagy és megúsztad!
Egy motorossal majdnem kevesebb lett ma... Hazafelé jövet ki kanyarodott elém egy kocsi, kétszer blokkolt az első kerék míg sikerült annyira arrébb mennem és lassítanom hogy ne verjem telibe oldalról, csak az első lökhárítót vertem meg lábbal.. Figyelmetlen köcsög paraszt.. és tanúm van rá, hogy nem mentem gyorsan! 55-el ha megy valaki szerintem bőven észre lehetne venni...
PR2 lesz, olyan gazdag nem vagyok, hogy hátul is teljen powerre.