Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de meg mindig huzos az ara egy jobb peldanynak.
Na jó, de Maxxy faluban lakik.
Nekem itt a városban is ilyen!
Akkor, én nem jó helyen lakom.
De mentem tegnap FJR-rel is, mondtam is a tulajnak, hogy ha átfordul 200 ezerre megveszem, még csak 107 van benne. Az a jó motor....
Én meg erre azt mondom, mint a nemtudom melyik SBK magazinos újságíró. 2002 ben teszteltek 600-750-1000 gixereket. És pályán mindenki el volt halva, milyen kezes, milyen szuper a 600, pedig valami 3 kilóval volt a 750 alatt, 7-tel pedig az 1000 alatt. Az is belejátszhat, hogy a 650ben jóval kisebbek a mozgó tömegek a blokkban, és a kisebb giroszkópikus hatás miatt fordul olyan kezesen.
Szélesség.Az SV karcsú.A sornégy meg................huhh mintha keresztben nyeltem volna le egy tornacipőt.
.....mint az alsóörsi HMCS-k
Jo jo. De adott egy ugyanolyan gép, váz, idom, minden, csak 650 a blokk, és nem több, mint 10 kilóval könnyebb...
Eeeeeeeeeegen! Én erről vagyok híres!
Mert az sv-hez képest egy csatahajó méretű.
:)
Én sem értem. Az asszony egy fejidomos 650re ült fel, akkor dőlt el, hogy lesz neki SV. Az enyémet meg odébb tolni sem tudja. :S
Fene sem érti.
Amúgy tényleg nem sportgumi.Ahogy Szotyi megy az nem neki való.
A közepe.Tehát ha kanyar előtt eszméletlen megtépjük majd nagy fék akkor kiesik az eleje.
Már volt nekem is hogy csusszant.
Kanyarban nincs gond mert ott tapad rendesen.
Ez ilyen.Középen kemény oldalt nem.
Ha lekopik az eleje és még nálam lesz a gép akkor Power 2ct lesz a következő elöl.
Remélhetőleg! Lőttem pár fotót telefonnal, majd holnap felrakom. Ma már nincs lelki erőm hozzá.
Nem maradt, feltette trélerre a moccot, elhozta a Mecsek pihenőhöz, ott levette a trélerről és májerkodott egyet
Olyan, mint egy bicikli. Nem értem, mitől, nem sokkal könnyebb. Mondom, én még ilyen állatul más motorjával soha nem mertem menni, de ez mitha alám született volna
Mondjuk messze nem kéne, mert szörnyű a nyereg, meg nekem magasan van a lábtartó, meg "jól megy, csak nem basz oda"
Majdnem megvolt a rinya csík,de piszok sok hétvégi barom autós volt a szakaszon,így kicsit rinyáltam én is!
lehet flexelte ,csak akkor miért nem maradt otthon
Ezt a lakat rálógást a rendszámra egyre több vason látom! Igazából,ha nem állít meg a zsernyák,akkor hasznos lehet egy hátulról mérésnél,mivel azonosíthatatlan a rendszám,így értékelhetetlen a filmecske! Ha megállítanak,akkor valószínűleg egy 20-30 ezres csekkecske van kilátásban! Persze ahhoz meg kell,hogy állítsanak!
Bazzeg, nagyon zsír :D
jó várom,de még az elöbbi sem jött meg,persze innen azonnal jön a jelzés,hogy válasz érkezett
Okay! Küldöm az e-mailt neked!
Nem kéne olyan állatul menni...................vagy ne fékezz.
üssed waze,ha lehet holnapi átvéttel
Látom. Összekoszoltad a gumidat.....