Nem raktam de már elkezdtem.Szerintem csinálok neki műszer tartó konzolt.De megkérdezheted ha útba esik,hogy azt adják e,meg a csatlakozóját az izzónak,mert az lemaradt.Köszi
jó éjt Banditák
Két okból is.
1. Mert az ISO 9001:2000 már rég nincs érvényben, többször is változott legutóbb 2010-ben. Ha valakinek van ilyenről papírja arra rá van írva
2. Ez a szabvány egy cég működésének szabályozásával foglalkozik, semmi köze ahhoz, hogy egy gyártott termék mennyire jó vagy rossz.
Ha az lenne odaírva, hogy az XY szabvány a motorkerékpárok fékberendezéseinek követelményei szerint tanúsítva, az már jelentene valamit.
Szerencsétlenkedem itt színekkel. Marad a jól bevált hideg fehér. Meghagyom az eredeti áramkört és az új fényeket csak mellé teszem.
Holnap beszámolok :-)
Ha már a 4 másikat kicserélem, akkor azon az egyen ne múljon. Így mind egyforma lesz.
Elvileg a szervizkönyv szerint is cserélni kell ugyanúgy, mint a fékcsövet, bár azt hanyagolnám, mert a fékkel ellentétben nem kritikus dolog a kuplung, de most itt a lehetőség egy füst alatt kicserélni, és csak 23 font plusz.
Jó utad legyen
jó éjt Banditák
Felraktad a lámpát? Ha kell valami akkor hívj, mert korán szeretnék indulni. Hosszú napom lesz.
1. Mert az ISO 9001:2000 már rég nincs érvényben, többször is változott legutóbb 2010-ben. Ha valakinek van ilyenről papírja arra rá van írva
2. Ez a szabvány egy cég működésének szabályozásával foglalkozik, semmi köze ahhoz, hogy egy gyártott termék mennyire jó vagy rossz.
Ha az lenne odaírva, hogy az XY szabvány a motorkerékpárok fékberendezéseinek követelményei szerint tanúsítva, az már jelentene valamit.
Az zölddel én is szemezek még!
A Lomexben gyönyörű SMD-k vannak. Még az is lehet, hogy men MSD lesz benne, hanem sima nagyfényű led.
Holnap beszámolok :-)
Elvileg a szervizkönyv szerint is cserélni kell ugyanúgy, mint a fékcsövet, bár azt hanyagolnám, mert a fékkel ellentétben nem kritikus dolog a kuplung, de most itt a lehetőség egy füst alatt kicserélni, és csak 23 font plusz.