Nézzük logikusan hmmmmmm.
Olasz.Az egyik kultikusan motororientált népség.
Magyar nepper hozza.Nem a legjobb hanem a legolcsóbbat válassza.Lehetőleg törött enyhén és kersett tipus amit bontóból kis pénzért hörcsögölhet.
2001-es tehát 10 éves ami évi 1100 Km-t jelent.
Még pályagixxernél lehet is valós de egy túragépnél digóból............Na ez tényleg vicc kategóia.
Én havi szinen megyek 700-at úgy hogy 10 km-re lakom a melóhelytől.
Na ennek fényében aszondanám ..................persze ennyit futott...................a műszerfal.
Én csak kielégíteném az igényeket gondos eladóként.Ha (mint jelen esetben az én példám igazolja) nem igényli a piac a valós Km-el karbantartott leinformálható gépet csak azt ami irreálisan kevés Km-t mutat,akkor a piac reagál másik oldalról és kínál 2002-2004-es gépet is 10-14e Km-el.
Kék (metál?) Fz6 fejidomos ha jól emlékszem Peti (de nem vagyok benne biztos) a haverja egy új Gsx-r-rel volt.
Én is kíváncsi lennék a nevére vagy legalábbis mi van vele, hogy van.
Nem mind1? Egy ilyen idős motor hirdetésébe úgyse írnak 30-nál többet. Pedig ahogy lentebb is írta a kolléga az ő 2005-ös gépébe 116000 van. Szóval szvsz tökmindegy mi van a hirdetésben, mert hacsak nem ismered az eladót, úgysem tudod meg, hogy valós-e.
stabil oldalfekvést nekem is oktaták, de a srácnak a térd kalácsa nem nézett ki egyszerűen, hát inkább nem erőltettem , inkább beszéltem hozzá + beszéltettem hogy avval gyorsabban teljen az idő.
A legtöbb mentősorvos azt se tudja mi az a bukósisak:-))
De tény, hogy engem eddig 4 okított (Mol-kataszrófavédelem), de a beképzeltség erősebb eddig náluk.
1., nem tudják hány ember kell egy bukósisak levételhez.
Alapban 2. Az egyik tartja a vállat és a fejet, a másik próbálja levenni
2., stabil oldalfekvés.....mondják egyszerű:-)
A full protik kabátomat felvettem (általában ősz végén szokott lenni mostanság az okítás)....modtam, tessék - lehet forgatni.
Persze mikor a váll proti beakadt itt-ott és meg se tudott mozdítani, akkor már értette.
Sokszor úgy vagyok vele, hogy mentős orvos inkább ne akarjon megmenteni.
Nem is engedtem a srácnak hogy levegye a sisakot. Mondtam neki majd a mentősök ha meg vizsgáltak.
De lehet mondani bármit ha az ember bele kerül ilyen helyzetbe a zabszem se megy bele a seggébe.
Annyit tudtam csinálni mondtam az egyik autósnak hozzon vizet a srác csuklójára és a hasára öntöttük a vizet hogy hűtsük. Meg mondom nekik valaki hozzon 1 porral oltott
Olasz.Az egyik kultikusan motororientált népség.
Magyar nepper hozza.Nem a legjobb hanem a legolcsóbbat válassza.Lehetőleg törött enyhén és kersett tipus amit bontóból kis pénzért hörcsögölhet.
2001-es tehát 10 éves ami évi 1100 Km-t jelent.
Még pályagixxernél lehet is valós de egy túragépnél digóból............Na ez tényleg vicc kategóia.
Én havi szinen megyek 700-at úgy hogy 10 km-re lakom a melóhelytől.
Na ennek fényében aszondanám ..................persze ennyit futott...................a műszerfal.