Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pontosabban 52 eFt lett a vége, 302 Ft/GBP árfolyammal számolva.
ment a mail.
Úgy látom neked kb 50e-be áll meg a dolog, nekünk is annyi volt, csak ez utólag derült ki.
Nem tudom mennyire vagy jártas ebben, de tapasztalatból adnék pár tanácsot:
Ha meg tudod beszélni az eladóval, hogy írja a csomagra, hogy ajándék akkor nincs vám.
Ha ebbe nem megy bele akkor kérj egy számlát egyből email-en. A vámoláshoz az iratokat email-en kapod meg az ügyintézőktől és amikor küldöd vissza csatold a számlát is.

Nekünk a 2 pár tárcsára 23e volt a plussz fizetendő amit a futárnak kellett kicsengetni.
Hát én is meggondolnám, hogy még 1× EU-n kívülről rendeljek. Bár amikor végre meg volt a számla akkor már gyorsan ment. A DHL intézte a vámot is, csak kérték a számlát, hogy mennyir ér a cucc. Ebben az a kibaszás, hogy igazából senki se tudja megmondani előre, hogy mennyi lesz a vége. Ha valami miatt bentragad a raktárban egy hétre kb 20e a tárolási költség
Nagyszerű ,,,,köszönjük Nektek is

Mi is most értünk haza,,,sijjjófora beértünk és ömlött az eső,megálltunk a mekibe egy óra pihenőre,,,szét áztunk,jó hideg volt vizesen 140nél a szél,aztán a 71esen kifogtunk egy rendőrautót és mögötte cammogtam almádiig,,,,onnan meg nyelezéssel haza és most forróvizes fürdőt veszünk.....köszönjük ezt a szép napot,jó volt veletek az esőfelhő peremén motorozni
Mi is hazaértünk.
Köszi skacok, jó nap volt!
Meggyöttem.
Jó nektek, ha összejönne egy jó kis csapat, én is mennék.
Jó utat!
adjak kölcsön?50-es kamatra
gondolom megjött a gázelszámoló számla ,igaz engem nem érint
átadom neki az ötletedet ,biztos értékelni fogja
Hát ez cseppet se tartson vissza,majd a parton jó idő lesz!
Jó utat és jó pihenést!
Nemsokára indulnánk Horvátba, és miért ne szakadna az eső.
By the way, leendő és már aktív ebay-ezőknek hasznos olvasmány
Én angoloktól rendeltem az enyéimet, drágábban. Inkább bevállaltam a magasabb árat, mivel nem tudnám ügyintézni az esetleges levelezést, szaladgálást, amennyiben a magyar fináncok mégis bekérnék a dokumenteket, és kiderülne, hogy mégse "gift" a küldemény, stb.
tayrol, tangerine, küldeném az ajánlatokat fém fékcső ügyben, kérlek dobjatok már egy-egy levelet az sxtibi kukac t-email.hu címre
Igen most már látom párja 35000 ft postával az nagyon jó ár érte! Akkor ebből rendelés lesz egyenesen Hongkongból jön szuper! Köszönöm a segítséget!
Nagyon szép fék tárcsa! Csak most azt nem értem hogy párja vagy darabja ennyi?
Tyűű,az áldóját,nagyon állat
Esetleg mondjátok meg neki, gáztűzhelyre tegye lángelosztónak
Karika111 felesége is inkább a szobafalra szerette volna kirakni amikor megjött!
Itt van egy Ha esetleg rendelnél arra nagyon figyelj, hogy ha az EU-n kívülről jön akkor még vámot is kell fizetni, vagy meg kell beszélni, hogy azt írják a csomagra, hogy ajándék. A szállítási díjat le tudod egyeztetni az eladóval. Ja és persze arra, hogy a vizesek tárcsái teljesen másik, mint az enyém
Az ebay-en rendeltem a vortex000 felhasználó nevű egyéntől, de ugy látom most semmi nincs tőle fenn az oldalon. Egyébként ha körülnézel az ebay-en kb mindenhol ugyanezt árulják.