Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és még egy kis érdekesség,hátha valaki értékeli,nyaralás első részében találtam
sziasztok!
hullámos tárcsa nekem jól bevált igaz három dugattyus fékkel rendelkezem,és csak egy ujjal használom,még mindig meg tudtam állni vele ahol kellett
az ára kb 48000.-huf volt(egy pár),de erről Pali tud pontos infót mert ketten egyszerre rendeltük,volt benne vám,DHL,átváltási költség,de akkoriban Pali le is írta a menetet,de azt tudom nem volt egyszerű,de ide ért
Zöldi, hamarosan kiderül, hogy elbsztátok-e a fém fékcsövet.
ja ja tudom. úgy csináltam
A motort csak ugy tudod kiszellöztetni ha kivett gyertyával hajtatod.
Azért ide irom minden SUZUKISNAK, hogy Boglárra a Full-Gas hoz csak akkor menjetek, ha különben a motort a hátatokon kellene hazavinni.
tekerés közben megszívta magát. kipucoltam kiégettem visszaraktam és nemindult. kivettem mégegyszerés jó taknyosak voltak ameikek férehordtak.
Hát 3-mal van esély 2-vel nincs.
azér az se rossz. nekem ma beindult nehezen de már be sem indul. szerintem 2 hengerrel nemsok eséje van.
Szinkront nekem is csináltak, meg karburátortisztitást amig hazaértem 50 km jó volt. Másnap kezdödött minden előről. Már ugy megyek a géphez, hogy vajon melyik henger?
nos nekem 2 gyertya rossz. így már nehezebben indulhat meg szinkron is ráférne mer csináltak de egyenlő a nullával. most én akarok majd csinálni.
Nekem elindul csak nem megy midegyik henger. Akkor megfogom a kipuf. csonkokat amelyik hideg abba a hengerbe teszek másik gyertyát és mehetek. A következö alkalommal ugyanez.
és nem is indul emiatt vagy csak nehezen? azér ez tök jó hogy ilyen jó minőséget lehet venni ma.
Vagy férehordja, vagy agyertyaházról ugrik át a hengerfejre.
nem régiben volt szelephézagálításon és ott cseréltettem ki a gyertyákat is. szóval ő rendelte
netről vagy ismered az eladót?......
férehordja a szikrát az is?
Volt 1-2 motorom eddig igaz,hogy nem Suzuki, de amit én is szivok vele április óta a /gyertyákkal/ az szinte hihetetlen.
akkor ezek biztosan döglöttek
cr8ek 2polusu. és kb 50 km van bennük
Mindenképpen az elektródák kőzőtt kell a szikrának átugrani.
Milyen és mikori gyertyák ezek?....
okozhat ez is indítási nehézséget ugye?
igen ki
Ha oldalra huz át akkor zárlatos. Végül is kiégetted őket?