Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a tárcsa olyan szép, hogy a szemem könnybe lábad.
Márka vagy elérhetőség?
Na,miért mi van?!
Hát van egy kis anyagi zavar, de úgy tűnik talán átvészeljük most már
Csak nem rossz tapasztalat? De ha már én is Banditák közösségébe tartozom, állok rendelkezésetekre ha motorszerelési gondjaitok adódnának
Hát majdnem meg is sértődtem. Most méék aludni, mert holnap hosszú nap lesz. Jó északát Banditák.
ez eléggé sértő egy magadfajtának
Nem hiszem, amikor utoljára eljött velem csak egyszer szólalt meg. Azt mondta, hogy (idézem szó szerint): "hülye állat".
szerintem az én csúnya pofámtól fél
Ok. Majd telefonozunk a közelből. Rábeszéltem a mamát is, csak egy kicsit be van sz@rv@. Mondtam neki, hogy ne parázzon, pont olyan lesz mint az ágyban. Az életéért fog könyörögni.
Hála az égieknek óvja utatok a biztonság őrangyala,várunk titeket szeretettel
szexuárd
füredi shell
Ott leszünk!
Nekem Castrol evo a kis bandiban volt nem vettem észre, hogy ette volna Viszont a nagy bandiban most Motul van, 5000 km. intenzív túrázás után ma töltöttem rá vagy 3 dl.-ert . Különösebben nem érdekel, mert nem sokára olaj csere és van még 4 dl. a flakonban. Én minden olajcserét 4 literrel számolok.
Én is mék!
Előtte iszok egy kis fapados paksi kávét, oszt' go (sugárzó arccal ).
(9:15 Szexuárd, északi mol kút.)
olvasom sokkal visszább!
most akkor eladod a gummmmiiiit?

nekem nem kell,rám ne tukmáld
6000km felé igen, többet csipeget belőle,legalábbis nálam,de ne literekben gondolkodj,csak 1 max 2dl
volt arra is példa nagyobb tempó és hosszabb táv után ,röktön 2dl benyelt 5000km környékén,de azt utána semmit
Na akkor készülj, mert ilyet hét üres faluba sem találni.
Banditák!

Van olajjal kapcsolatban tapasztalat?
Létezik, hogy a Castrol Act Evót jobban eszi?
Hát ez nagyon érdekes! Ilyet most hallok először. Persze nem kételkedem az igazadban, de még egyik fémcső forgalmazótól se hallottam hirdetni, hogy nem street legal a cucc.
Nekem japánból lett rendelve, szállítással, vámmal 50e.
Közép-Európa legjobb kávéja? Isten vagy!
Imádom a jó kávét.
Szép estét Banditák!
Szeva kykee! A motor menetre kész! Lemostam, csurig töltöttem olajjal meg benzinnel. Reggel 8 óra 15.-re jön hozzám Mikir, iszunk egyet Közép-Európa legjobb kávéjából oszt gyia. A Megváltó óvjon Téged Tölünk.
Rábeszéltem a kedvesem, Ő is velünk tart.