Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Esetleg túl vagy az alap tuningon? Én is kivettem az előgyújtás szabályzás kábeleit. Városban ettől is lehet.
Zöldi. Remélem megkaptad a mélem :-)
ON!
jó éjt Banditák
misi poppins
Itt a cimbim. Hát Ő sem normális!
nekem is volt XL 125ösöm,,,de szerettem ,,,,4ütemű volt,azon is rotyogott a dob
muszáj lessz neki menni
Akkor vedd le, vagy ne,de induljon be! Hanem,kénytelen leszek odamenni hozzád
Piti01 Barival megoldjuk a problémádat
Az tuti
ha beinul akkor csinálok vidit. bár gyári dobok vannak rajta és nem szól ilyen faszán.
Holnap valami ehhez hasonlót szeretnék látni tőled...

Én nem vagyok hülye,,,,én tök hülye vagyok
hát köszönök mindent. remélem mindezt megnézve sikerülni fog. fel nemadom mer már gurulnék én is egy jót
Aszt mondják, a hülyék vonzzák egymást.
Hú,ugyan azt nyomod amit én!Beindult,pöfögött,aztán leállt.Gyertya ki,pucol vissza.Gyertya nélkül tekerés,hogy szellőzzön.Visszaraktam a gyertyákat,tekertem,akksi lemerült.Feltöltés után,vissza,mondom most tuti......durrogott mint ágyú,de semmi.Gyertya ki,szellőztetés,karbi pucolás,tank pucolás,majd minden vissza a helyére és pöccröff,,,,,alapjárat semmi nem volt,de szívatón nem állt le,na mondom most megyek vele,hogy jól kiforogjon.megküldtem mint állat.visszajöttem,jó üzemmeleg blockal.Aztán azt a kis csavart,amit a Pali79 és Tsanyi bátsi mondtak,melegen szépen tekergettem.Aztán megjött a várva várt csoda.Még simán üzemmeleg volt a motor,én meg izgatott mint egy kisgyerek a csúszdánál.....kulcs elfordít...olajlámpácska világít,meg a zöld és alatta refi kéken,,,húúúúúú,neked most jó szárnyalni kell....gáz meg minden nélkül indítóztam és azonnal indult,talán felet sem tekert az önindító,,,,,alapjárat meg mint a mesében,azaz a gyárban,ahogy legurult a futószalagról,,,,,,,,és azóta ezt szépen tartja,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ha rövidet megyek vele,akkor megvárom míg szépen szívató nélkül van alapjárat,aztán nagy nyél és forgatom meg sokat váltok és motorfék visszaváltásokkal.........na bammeg,most felcsigázam magam,,,remélem reggelre elmegy ez a mocsok idő,azt gurulok egy féllájotsat.......sok sikert,de ne add fel.....itt egy jó és segítőkész csapat van
indítózás elött 6 órát volt töltőn az aku. de gondoltam erre én is. ha nemtudok jobbat akkor ezt is kipróbálom de remélem elöb röffen be
Még egy ötlet: bikázd kocsiról, simán lehet, hogy ennyi indítózás leszívott az aksiból. Nem veszed észre, h lassabban teker, csak épp nem ugrik be.
holnapig úgy is szellőzik. kiégetem tűzhejen és úgy rakom vissza akkor.
Csak annyira,mint Maga
kétszer örül egy 250es vagy 400as bandit tulajdonos.....
az enyémben is új gyertyák vannak,még is meg kellett csinálnom és azóta jó,sőt tökéletes!
kompresszió van. a moci multját ismerem és gondos gazdája volt. valós 22700-valahány kilóméter van benne. ha megy akkor az órát fekteti. szerintem egyszerűen megszívhatta magát rendesen. egyszer akkor mikor indítózni akartam de ugye nemvolt gyujtás a jekladó miatt. kilett cserélve de fellett cserélve véletlenül két gyertyakábel és akkor is csak szívta magát.
Ha a rövid táv azt jelenti, hogy be sem melegszik, akkor bármi tönkreteszi a gyertyákat. Nekem pl ezért van robogóm.
Valahol egyszer olvastam egy cikket, ahol a környezet védelmi tiltás következményekén mondták, hogy néha megáll 1-2 henger. Iktasd ki veszteni nem vesztesz vele.