Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem simán lehet a rövid távoktól. Ahhoz, hogy a motor rendesen felmelegedjen és a gyertya is jól kiégjen elég hosszú táv kell vagy jól meg kell hajtani rövidebb szakaszon. Az enyémbe van hőmérő és a mostani lájtos időjárásba ha túratempóba gurulok akkor max 80-90 fokig megy fel. Ha megzavarom 1-2km-et olyan 180km/h körül akkor felmegy 100 fölé is.
Egyszóval a lég-olajos blokk nem a rövid utakra van kitalálva. A bandit egy túragép. Tessék annyit menni, hogy a kútra épp csak be tudjon gurulni
Nóóóóóóórmáááális?
A manualba megtalálod, hogy mennyit kell rajta csavarni. Egyébként kompresszió van rendesen?

Hajaj, remélem a azok is olvassák írásaid aki 250-es vagy 400-as banditot akarnak éppen venni. Ezért írjuk el folyton és milliószor, hogy senki ne gondolkozzonk ilyenbe. Érdekes módon a legtöbb ilyen géppel több a gond mint az öröm.

Persze azért kívánom, hogy jó legyen a tied is.
kiszellőztettem de nemsegített sajnos
és akkor is célszerü kiégetni ha még nagyon új? 50kilóméter van benne kb
Ilyenkor indítózzál egy sort kivett gyertyákkal, úgy kiszellőzik. Után meg tőgáz :D Sok kilométeren :D
a kosz kiégjen belőle rendesen,,,drótkefézéssel nem lesz jó
egyébként kiégettem a gyertyákat mer mondták már. és igazából miér kell kiégetni? csak tudni szeretném azér kérdezem.
Égesd ki a gyertyák végét lánggal!Hidd el menni fog minden henger...csak rakd jól fel a pipákat
szia. köszönöm a biztató hozzászólást. megfogadok minden tanácsot. de egy valamit bekell valjak: elkövettem egy szarvas hibát. két gyujtókábel felvolt cserélve . mivel megszívta magát ezér kivettem a gyertyákat meg leengedtem a karbibol a benzint hogy kiszellőzzenek a hengerek és holnap megpróbálom. egy kérdés: nekem 400-asom van és ott is annyit kell kitekerni a csavart? ja és miután rájöttem hogy összevannak cserélve a gyujtókábelek kipucoltam mégegyszer a gyertyákat meg jó sorrendben raktam fel a pipákat és indítani próbáltam. nos nem indult el mer még mindik túl sok anyag volt és 1 gyertyán már látszott hogy dolgozik de a maradék 3-at még beköpte benyával. holnapra kipárolog a hengerböl az anyag szerinted?
Köszönöm a segitséget a hétvégén megpróbálom.
gondolom fizettél érte nem keveset....azért ezt a gyertya dolgot tedd meg,,,,,otthon fél óra alatt megvagy
Köszönöm, hogy próbálsz segiteni, de 300km-rel ezelőtt votam Bogláron a Full-gas nál miszlikre szedték a karbisort utána szinkron amig hazaértem jó volt. A következö uton már előjőtt a hiba.
De meg kell,ha ezeken már túl van,egy kiadós egész délutánt betöltő intenzív motorozás egykerék,nyél 2-3-4ben,majd motorfék,keresztbe csúsztatva be a körforgalomba,majd kettőben kuplunggal keró,hosszan,egészen 6.ig felváltva,elejét letéve szépen visszarakosgatva a fokozatokat gázfröccsel,hogy a motorfék dolgozzon ,aztán a maradék pár métert a parkolásig stoppieban kell befejezni.
Szia!
Átérzem a bajodat!Nekem is ez volt,de aztán kivettem a gyertyákat és beletartottam a végét a tűzhelyen a lángba.Jó 3-4 percig darabját,és volt amelyikből szépen égtek ki a koszdarabkák,Betettem és láss csodát pöccre indult.Utána már csak a karbit kellett kipuccantani,meg a kis csavarokat a szívócsonknál telkesen becsavarni,majd 3 egész fordulatot ki és egy negyedet vissza.Azóta semmi bajom a motorral,szépen megy,hidegen-melegen van alapjárat és nem dadog le,szívatóval is tökéletesen indul.tegyél egy ilyen próbát,semmit nem veszíthetsz.Ha nem indul,akkor ez a hiba már kizárva.De szerintem jó lesz Hajrá
Tudod legtöbben azt mondják mer jól meg kell hajtani, de szerintem ne ez lehet az ok.
Lehet, hogy beköpi.....amúgy ahogy mondtam így látatlanban csak okoskodás....
A következő indulásnál nem megy minden henger, amelyik csonk hideg kiveszem a gyertyát nincs szikra. Beleteszek másikat van és megy a henger. Ezt föképp a 4-es csinálja, de másikakkal is előfordult már.
Így látatlanban nem nagyon.....elvileg nem tehetné tönkre és nem is biztos, hogy tönkre teszi hanem valami már a gond...
Szia tsanyi ! Tudnál valami okos dolgot az én problémámra? Köszönöm.
Szia tsanyi!

Nézz már be egy pillanatra a jogász topikba.... már tegnap is reagáltam, de lehet nem nézted.
Azt nem mondtam, hogy jó is... ...én sem vettem mert kicsit gyengének tűnt....igaz van légkulcs és nyomatéksokszorozóm ami mindent leszed még a hegesztett anyát is...
Sziasztok! Azt mondjátok meg, hogy miért teszi tönkre a gyertyákat a lég-olajos Bandit ha csak rövid távokat mész vele. A hőérték gyári.
Kb. annyit is ér.
en most beszeltem a Hollossal, naluk rendeles alatt vannak a fesszabik mert 7 kulonbozo modellrol van szo. visszaszolnak ha megerkeztek es kb. 1 oras muvelet az egesz.