én is tépkedtem le a sárfogó gumit a Zsigumról és a dáciámról,mert úgy jobban tetszett,,,,erre most meg egy értelmetlen dolog 6500ért?szerintem csúnya és ugyan úgy össze fogja sározni a blockot,meg mindent,mintha nem lenne rajta
Annak idején a Szimón hosszú sárvédő volt, és mindig levágtuk, mert milyen jól néz ki. Még a rendőr is mindig basztatott érte minket. Most a Banditán rövid van, jól néz ki, szabályos, akkor nosza toldjuk meg.
Erről nekem a légkondi vs fűtés jut eszembe. Télen jól felfűtjük az lakást, irodát, plázát, akármit 24-25 fokra, nyáron lehűtjük 19-18-ra. Mennyivel olcsóbb lenne fordítva.
Lehet, hogy laza a csapágyat szorító anya felül. Én is most húztam rajta, mert keményebb fékezéskor éreztem a kattanást. Annyira húztam meg, hogy középtámaszon lenyomott seggel éppen nem fordul el a kormány magától és tök jó lett.
Még nem. Mivel 2X is volt balesete a mocinak, 2X is szét lett szedve és lezsírozva, így szerintem már örök életű lesz! A z biztos, ha egyébként is volna az embernek ideje néha szétszedni és lezsírozni, akkor soha nem menne tönkre a két kúpgörgős csapágy!
OFF!
z eladó neve: Sky-Net GSM Kft.
Képviselője: Traviczky Albert
Székhelye: 6500 Baja, Kőszegi K. u. 12.
Adószáma: 14713602-2-03
Szerződés nyelve: Magyar
Cégjegyzékszám: 03-09-117897
Cégjegyzés végző hatóság: Kecskeméti bíróság mint cégbíróság
Ügyfélszolgálat:
Telefonon: H-P-ig 9-18-ig.Tel: +36 (70) 235-9257
E-mail cím: info@skyphone.hu
Telephelye üzletének címe: 6500 Baja, Kőszegi K. u. 12.
Erről nekem a légkondi vs fűtés jut eszembe. Télen jól felfűtjük az lakást, irodát, plázát, akármit 24-25 fokra, nyáron lehűtjük 19-18-ra. Mennyivel olcsóbb lenne fordítva.
z eladó neve: Sky-Net GSM Kft.
Képviselője: Traviczky Albert
Székhelye: 6500 Baja, Kőszegi K. u. 12.
Adószáma: 14713602-2-03
Szerződés nyelve: Magyar
Cégjegyzékszám: 03-09-117897
Cégjegyzés végző hatóság: Kecskeméti bíróság mint cégbíróság
Ügyfélszolgálat:
Telefonon: H-P-ig 9-18-ig.Tel: +36 (70) 235-9257
E-mail cím: info@skyphone.hu
Telephelye üzletének címe: 6500 Baja, Kőszegi K. u. 12.