Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem erről egy régi cimborám jutott eszembe, aki kezdő vállalkozó korában télen surf deszkát, nyáron síléc tartót hordott jetta tetején.
szerintem ott van a kutya elasva.koszi
DVD visszacsévélő szerintem ennél hasznosabb
én is tépkedtem le a sárfogó gumit a Zsigumról és a dáciámról,mert úgy jobban tetszett,,,,erre most meg egy értelmetlen dolog 6500ért?szerintem csúnya és ugyan úgy össze fogja sározni a blockot,meg mindent,mintha nem lenne rajta
Annak idején a Szimón hosszú sárvédő volt, és mindig levágtuk, mert milyen jól néz ki. Még a rendőr is mindig basztatott érte minket. Most a Banditán rövid van, jól néz ki, szabályos, akkor nosza toldjuk meg.
Erről nekem a légkondi vs fűtés jut eszembe. Télen jól felfűtjük az lakást, irodát, plázát, akármit 24-25 fokra, nyáron lehűtjük 19-18-ra. Mennyivel olcsóbb lenne fordítva.
Szerintem semmi értelme ,de ha valakinek tetszik,az vegye meg!
Öreg hiba
Ok, csak hátulról haladtam előre az olvasással.
Lehet, hogy laza a csapágyat szorító anya felül. Én is most húztam rajta, mert keményebb fékezéskor éreztem a kattanást. Annyira húztam meg, hogy középtámaszon lenyomott seggel éppen nem fordul el a kormány magától és tök jó lett.
Visszább már írták, hogy 6500 pénz.
Mi az ára?
Egészségedre! Most néztem az R17-nél most is 33,5 pénz és ami nálam van az 90%-os, ezért nem fogom odaadni 5000-ért.
Még nem. Mivel 2X is volt balesete a mocinak, 2X is szét lett szedve és lezsírozva, így szerintem már örök életű lesz! A z biztos, ha egyébként is volna az embernek ideje néha szétszedni és lezsírozni, akkor soha nem menne tönkre a két kúpgörgős csapágy!
Ok! Ez az egyenes beszéd!
OFF!
z eladó neve: Sky-Net GSM Kft.
Képviselője: Traviczky Albert
Székhelye: 6500 Baja, Kőszegi K. u. 12.
Adószáma: 14713602-2-03
Szerződés nyelve: Magyar
Cégjegyzékszám: 03-09-117897
Cégjegyzés végző hatóság: Kecskeméti bíróság mint cégbíróság
Ügyfélszolgálat:
Telefonon: H-P-ig 9-18-ig.Tel: +36 (70) 235-9257
E-mail cím: info@skyphone.hu
Telephelye üzletének címe: 6500 Baja, Kőszegi K. u. 12.
De jó lesz az nekem? Attól még nem tom, hogy hol vannak.
Rámdudálsz és betolom az éterbe arcból neked!
Kicsit csapkodd meg magad egy vascsőveee
Ha aktuális lesz, akkor kellene egy telefonszám. Akkor talán megtalálom Őket. a Köszegi utca azért is fura, mert azért Köszeg elég messze van tőlünk.
Valakitől kérj 1 gyárit azzal tudod kőnnyen kivenni van benne egy gumibetét ami a gyertyát ki is emeli.
igen-igen, valami olyasmi.
Gergőt,vagy Zolit!Rám hivatkozz
Ez áll a számlán,pedig ma is kaptam árut!
Hóóóóóóóóóóóóóóóóóóó?