Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát...én ebben az esetben többre tartom a praktikumot, és azért annyira nem csúnya amint a fejidom!
hellosztok. újabb kérdéssel fordulok felétek. Bandit 250ből hogy lehetne kiszedni a gyertyákat mert lenn vannak rohadt mélyen és nem ér le addig egy gyertyakulcs sem... lehet ilyen hosszút venni vagy van más mód kiszedni? előre is köszönök minden választ
Na vagy pl ez!
Baján nem talál Köszegi utcát a dzsípíesz . Vagy ez nem a nagyker címe?
Ha jól láttam a feltett képen, akkor 3 csavarral vagy popszegeccsel volt felrakva!
Kit kell keresni? Beszéltem Mikirrel. Ha szombaton nem esne, lehet, hogy megkerülnénk a Balatont.
Nem, L-es a fejem, az meg XL-XXL
kőszegi u.12
áááá megáll benne a hó és megfogja a kereket...
képek alapjan a furasra tippeltem en is.

vettel Schubit?
Én agyaltam rajta, mert a banditra nagyon elfér, de győzött az esztétikum. De pl a GSX750-en tök mutatós.
Fúrni kell a sárvédőt a gyártó szerint+ ragasztani, de ismerek egy kollégát, aki simán feltette ragasztóval. Mondjuk tükör vagy szélvédőragasztó jó lehet, az szinte oldhatatlan kapcsolatot képez :D
hogyan kell felszerelni? nagyon szet kell barmolni a sarvedot?
nemtudom, meg nem olvastam el.
Köszi!
Én meg lusta.
daty,

vagy levélben, címmel, elérhetőséggel, stb....
Oké, köszi!

A honlapotokon tudom megrendelni?
Szomorú vagyok!
Dehogy várja!
Leírták, hogy egyeztessen előtte!
Vagy nektek nem illen levél gyött!
?
Komolyan kérdezed?
Leírták nem?
Jelentkezz a legközelebbi márka szervíznél, kérj időpontot, és kicserélik ingyé!
Ugyan már!
Örülök, hogy jó kedved van!
daty,

Tényleg nem raktam még fel, mert most érekezett, de napokon belül pótolom...
Ára: bruttó 6.500HUF
Pécs plázával szemben az Opel mellett van egy kereskedés,ott áll egy 2003-as ha jól emlékszem,olasz eredetű.