Írj ha megvan, meg dobj egy címet is, és küldök neked ehhez szükséges oldatot.
Beletöltöd egy virágspriccelőbe, kifordítod a bőr cuccot, befújod vele, és kész.
Onnéttól garantáltan nem kapsz tőle gombát, tetvet, ótvart, meg amikkel itt ijesztgettek!
Én elárulom, hogyan csinálnám, ha ilyen vágyam volna. Gázzal. Kell hozzá egy nagy műanyag zsák, fél liter sósav, fél liter hipó, és egy nagy műanyag edény. A zsák száját felkötözni és az aljára betenni az edényt. Beletöltöd a savat meg a hipót, ennek következtében klórgáz fejlődik, amely nehezebb mint a levegő, tehát a zsákban összegyűlik, mint a víz. Utána mély levegő, behajol és az edényt kivesz (szigorúan tilos beleszipákolni!) utána a ruha beledob és bennefelejt pár órát. Tutira meggyilkol mindent!
Meglazítod a zárókupakot. Aztán kiveszed az elejét. Zárókupakot kivezsed, az alján oldod a kontraanyát, letekered a zárókupakot a teggelyről. Kiöntöd az olaj nagyját, aztán távtartót, alátétet, rugót kiveszed. és pumpálod az olajat kifele. Aztán féktisztítós befúvás, még pumpálás addig, amíg nem szalad a csillapítószár teljesen akadálymentesen. Ezután beöntöd az X mililiter olajat, és megkeresed a manualban, mennyi a nívószint. Fel-le mozgatod a krómszárat és a csillapítót, így eltávozik a levegő belőle. Aztán teljesen összenyomva rugó és távtartó nélkül beállítod a nívót a villa tetejétől, összerakod, és kész. Villa visszarakásnál finoman húzd meg a villahidak csavarjait, aztán húzd le nyomatékra a tengelyt, de a biztosítóját még ne, vedd le a sztenderről jól nyomkodd meg, hogy minden a helyére kerüljön, aztán húzd le a biztosítócsavarokat is.
Ha szét akarod szedni a villát, szükséged lesz légkulcsra, mert az összetartó csavar nem nagyon fog nélküle kijönni az aljából.
Akkor viszont azt kiszeded, a porvédőt kipiszkálod óvatosan, kiveszed a seegert a szimmering felől és szétrángatod a villát. Ki fog jönni a felső csapágy,egy alátét meg a szimmering. Összerakás fordított sorrendben, a csapágyat valami réz dornival kocogtasd be ha nincs beütőd, a szimmeringet meg vagy PVC/KPE csővel, vagy (By István) vagy egy régi lehámozott szimmeringgel (by Kraven) lehet beütni.
Jó szerelést :D
Szevasztok Banditák!Most éri el a nagybandit a 12000-es szervizt.Az első teleszkopokban is szeretnék olajat cserélni.Tudom,hogy ez lerágott csont mint az,hogy vegyek 250-est vagy ne, meg valamelyik régebbi hozzászolásban már olvastam is de nem találom.Valaki lenne szives leirni a menetét/ ETZ-n,Jawa-an,Plé 20-ason már cseréltem de ez nem ugyanaz/ Annyit tudok 459 ml. kell száranként milyen kell bele 10 vagy 20 w-s.Az olajmárka mindegy?Repsolhoz könnyen hozzájutok.Segitségeteket előre is köszönöm!
Fungicid, virucid, baktericid, tuberkulocid stb...