Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Annak is kampeca!
Fungicid, virucid, baktericid, tuberkulocid stb...
Hejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjes!
Na ebben tökéletesen egyet értünk, még ha a robi bukóban nem is!
Ez igaz, csak veszélyes és macerás!
Engem érdekel, küldheted a receptet!
Ásóka a favorit.
Ha bő bőr, arra is jó!
Írj ha megvan, meg dobj egy címet is, és küldök neked ehhez szükséges oldatot.
Beletöltöd egy virágspriccelőbe, kifordítod a bőr cuccot, befújod vele, és kész.
Onnéttól garantáltan nem kapsz tőle gombát, tetvet, ótvart, meg amikkel itt ijesztgettek!
Hol írtam, hogy 1200-esről van szó? Az nyilván kiugrik alólad. 600-ról csipogok, de én kérek elnézést.

Peace
Charex
jaja, en is ezen gondolkozom...
Próbáld meg, ha megvan a számla az újról talán megoldható...
na, nekem is megjott a Suzukis level a fesszabalyzo miatt. lehet leverem rajtuk a regi akksimat.
"A 4 hengeresek előnye meg az, hogy ha nem pörgeted csak alul használod, nem ugrik ki alólad. "

Óvatosan ezekkel a kijelentésekkel. Szűk visszafordítóban a bigbanditot simán kitolod magad alól és még 4000-et sem pörög.
Én elárulom, hogyan csinálnám, ha ilyen vágyam volna. Gázzal. Kell hozzá egy nagy műanyag zsák, fél liter sósav, fél liter hipó, és egy nagy műanyag edény. A zsák száját felkötözni és az aljára betenni az edényt. Beletöltöd a savat meg a hipót, ennek következtében klórgáz fejlődik, amely nehezebb mint a levegő, tehát a zsákban összegyűlik, mint a víz. Utána mély levegő, behajol és az edényt kivesz (szigorúan tilos beleszipákolni!) utána a ruha beledob és bennefelejt pár órát. Tutira meggyilkol mindent!
bőr b+ :D
Figyu már, lehet szerzek magamnak használt bő cuccot, elmondod, hogy tudom csírátlanítani?
Meglazítod a zárókupakot. Aztán kiveszed az elejét. Zárókupakot kivezsed, az alján oldod a kontraanyát, letekered a zárókupakot a teggelyről. Kiöntöd az olaj nagyját, aztán távtartót, alátétet, rugót kiveszed. és pumpálod az olajat kifele. Aztán féktisztítós befúvás, még pumpálás addig, amíg nem szalad a csillapítószár teljesen akadálymentesen. Ezután beöntöd az X mililiter olajat, és megkeresed a manualban, mennyi a nívószint. Fel-le mozgatod a krómszárat és a csillapítót, így eltávozik a levegő belőle. Aztán teljesen összenyomva rugó és távtartó nélkül beállítod a nívót a villa tetejétől, összerakod, és kész. Villa visszarakásnál finoman húzd meg a villahidak csavarjait, aztán húzd le nyomatékra a tengelyt, de a biztosítóját még ne, vedd le a sztenderről jól nyomkodd meg, hogy minden a helyére kerüljön, aztán húzd le a biztosítócsavarokat is.
Ha szét akarod szedni a villát, szükséged lesz légkulcsra, mert az összetartó csavar nem nagyon fog nélküle kijönni az aljából.
Akkor viszont azt kiszeded, a porvédőt kipiszkálod óvatosan, kiveszed a seegert a szimmering felől és szétrángatod a villát. Ki fog jönni a felső csapágy,egy alátét meg a szimmering. Összerakás fordított sorrendben, a csapágyat valami réz dornival kocogtasd be ha nincs beütőd, a szimmeringet meg vagy PVC/KPE csővel, vagy (By István) vagy egy régi lehámozott szimmeringgel (by Kraven) lehet beütni.
Jó szerelést :D
ah, ertem.
1-Szerinted.
4-Nem tudom, még nem próbáltam, de örülök, hogy neked e téren is van tapasztalatod!

Ui: Csak vicceltem.
Kormányt leveszed, a központi anyát kilazítod, tankot leveszed, majd egy rézcső segítségével finoman húzol a nyakcsapágyon.
Szevasztok Banditák!Most éri el a nagybandit a 12000-es szervizt.Az első teleszkopokban is szeretnék olajat cserélni.Tudom,hogy ez lerágott csont mint az,hogy vegyek 250-est vagy ne, meg valamelyik régebbi hozzászolásban már olvastam is de nem találom.Valaki lenne szives leirni a menetét/ ETZ-n,Jawa-an,Plé 20-ason már cseréltem de ez nem ugyanaz/ Annyit tudok 459 ml. kell száranként milyen kell bele 10 vagy 20 w-s.Az olajmárka mindegy?Repsolhoz könnyen hozzájutok.Segitségeteket előre is köszönöm!
Kazam, pontosan mire gondoltal kormanycsapagy beallitasnal?
A guminő tök praktikus. Nem hisztizik, nem menstruál, nem fáj a feje, nem öltözködik, és ha héliummal töltöd, tök nyugisan elvan a mennyezeten.