Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Épp erről beszélek 1,5 misit nem adok azért a ROSSZABBÉRT....
Jóval drágább- pont erről beszéltem. Ár-érték arányban jobb a bandit. Én másfél millióval többet én nem adok azért a jobbért.
Igen,de itt a másik 3 motor jóval drágább és lazán verte őket a kezelhetőségben ,dönthetőségben........
Ár-érték arányban szerintem is a legjobb választás.
Valamelyik motoros újságban tesztelték együtt a Bandittal+Kawa 1400GTR-rel+Honda 1200VFR-rel....érdekes módon a Bandit lett a legkönnyebben kezelhető,legjobban dönthető ezek közül..... .persze nem a legkényelmesebb.
aa, nekem ilyen nem kell, leer a kipufogja!
Minek?
http://www.mcqart.com/xj600/im..." target="_blank">ez mindent elmond
na raguglizom tesztekre a neten.
az igazi az lenne, ha vennek asszonynak egy cbf500-ast (ezen tanult es ez az álma) nekem megy valami sportosabbat. ezzel csak az a gond hogy nagyon feltem ot (mert bar jo sofor) a hulye autosoktol.
Valamint még ki is belez.
Már agyaltam rajta, de elvetettem:
1. mert egyenesen ül a háttámlás doboznak dőlve
2. mert frontális ütközésnél leszakítaná a tökömet
Ha nem viszik el, akkor visszatérünk rá
Hozzak kettővel kisebb első lánckereket?
:-) eszem az sok van! Hogy lehetek így moderátor egy másik fórumon! :-)
Könnyebb kezelni, mint a nagybanditot, és elképesztően brutál tempót menni kanyarokban.
Szintén zenész Bár már otthon elhangzott "Ne rám fogd, ne mondd, hogy miattam akarsz motort cserélni!" Pedig de
Vérmérséklet kérdése, de nekem néha igenis szükségem van, hogy elmebeteg módon repüljek, mint egy rakéta. És erre csak a gixer alkalmas, sőt már néha ez is kevés
azokat meg nem nezegettem, de lehet hogy azt oregebb koromra kellene tartogatnom. bar lehet egy probaut utan mast mondanek.
adatlapomra katt, ott van ;)
jokerdes...
Vegyél egy FJR-t, túraplexivel. Az egy hibátlan motor, komolyan. Típushibája nem ismert, több 200e feletti hibátlan van itthon is, másfél millából nagyon szépet tudsz hozni kintről
Zöldi. Kaphatnék egy privát elérhetôséget Tőled alkatrësz miatt?
Ádám
en egyetlen egy dolog miatt akarok turagepet: hogy az asszony is kenyelmesen utazzon.
amugy szerintem megszoknam en nagy kinkeserves modon a sportmotorokat is.
Vágom, de a minőséget mivel ellenőrzöd? Milyen rugóállandót adsz meg? Mondjuk a rugó relatíve kockázatmentes, ha nem jó, beviszed a méhbe, ha összeül szintén, ha eltörik, nagy bajt akkor sem csinál....