Igen................érdemes................mindkettő nagyon patent,megbízható,széthajthatatlan,összetörhetetlen,még olaj nélkül is működtethető tipus.Egyszerűen örökké mennek.
Hi Gondolkozok a későbbi motorcserén(A.korl-ban) és azt szeretném kérdezni, hogy banditból érdemes-e 250ccm-eset venni, vagy inkább próbáljam meg a "25kW-os" 400-asat? esetleg valami más motort kezdésnek?
bőven
Azt sajnálom, h télen nem volt tőkém, olcsón bármikor lehet motort eladni.... Volt a képesmotoron egy mo-i, költségmentes, egygazdás '99-es XT600, teljesen patent állapotban 320e-ért. Akkor volt az a nagy hó, ott is volt lefotózva. Asszem fél napig volt fent a hirdetés. Asszem most is azzal járnék robi helyett :D
fater most hívott hogy megkaptuk mi is a levelet...
2,5 éves a motor és csak most hívják vissza őket? hogy hogy?
érdemes kicseréltetni? ha jó akkor is?
Viccet félretéve!
Néz körbe menyiért megy a piacon a hasonló vas.
utána:
1., Tedd ki Te is azon az áron, és várj egy vevőt
2., menj az ár alá......annyival amennyire sürgős az eladása. (és írd oda, hogy a sürgősség miatt ennyi az ára)
Azért a kérdés, mert fogni fog, de halovány a hátsó fékem...(Rónás)
Elől brutális.....tehát nem a Rónával van a gond.
Azt felrémlett a Hringes oktatás, ahol ugye fékezgetni kellett, és blokkoltatni a kereket (vagyis elkerülni hogy blokkoljon)
Ott még a gyári betét volt benne, és blokkolt is (ezért kopott fémszálig az első RA gumim is:-)))
De most a Rónással rá is állhatok a fékre (120kg vagyok) akkor sem blokkol.
Zöldi!
Dobj egy mailt nekem a blue kukac akmt pont huuuuuu-ra az adatokkal. (név, számlaszám) a többit leboltoljuk privátba.
a kutyacsont cseréjével lehet módosítani a magasságon, és a 400as bandit ülése egyáltalán nem széles. Csak nagyon óvatosan kell bánni a kutyacsonttal, könnyen el lehet számitani a dolgokat.
K7-esre kapott már valaki levelet?
Mert Én még nem, de nincs is gondom vele
Azt sajnálom, h télen nem volt tőkém, olcsón bármikor lehet motort eladni.... Volt a képesmotoron egy mo-i, költségmentes, egygazdás '99-es XT600, teljesen patent állapotban 320e-ért. Akkor volt az a nagy hó, ott is volt lefotózva. Asszem fél napig volt fent a hirdetés. Asszem most is azzal járnék robi helyett :D
2,5 éves a motor és csak most hívják vissza őket? hogy hogy?
érdemes kicseréltetni? ha jó akkor is?
Nekem ennyit ér:-)
Viccet félretéve!
Néz körbe menyiért megy a piacon a hasonló vas.
utána:
1., Tedd ki Te is azon az áron, és várj egy vevőt
2., menj az ár alá......annyival amennyire sürgős az eladása. (és írd oda, hogy a sürgősség miatt ennyi az ára)
Elől brutális.....tehát nem a Rónával van a gond.
Azt felrémlett a Hringes oktatás, ahol ugye fékezgetni kellett, és blokkoltatni a kereket (vagyis elkerülni hogy blokkoljon)
Ott még a gyári betét volt benne, és blokkolt is (ezért kopott fémszálig az első RA gumim is:-)))
De most a Rónással rá is állhatok a fékre (120kg vagyok) akkor sem blokkol.
Zöldi!
Dobj egy mailt nekem a blue kukac akmt pont huuuuuu-ra az adatokkal. (név, számlaszám) a többit leboltoljuk privátba.
Új vagyok itt a fórumon és a segítségeteket szeretném kérni.
Feleségemnek szándékozunk 400-as Bandit-ot venni. Tudom Japán belpiacos.
Feleségem magassága 162cm, és olyan vasat szeretne amiről telitalppal le ér a lába.
A 400-as pont megfelel, a 600-as magas csak lábujjhegyen ér le a lába, CB-nél és a többi 500-600-ál is ez a helyzet.
Ha kicserélem az úgynevezett kutyacsontot vagy cserélek ültetőszettet akkor sem biztos, hogy jó lenne mivel az ülésük is szélesebb.
Mi a véleményetek a 400-as Banditról?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Tony