Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

13-ért köszöntem a lehetőséget!
Hali!

Gyűjts egy 600-asra. Ha érzel magadban erőt, hogy vissza tudod fogni magad, amíg nem jössz rendesen bele, akkor nyugodtan 600-as elsőre. Kisebbet nem vennék. Én pl az 500-as ER-5-öt fél év alatt kinőttem. (Elég hamar koppgázazza az ember...)

A 4 hengeresek előnye meg az, hogy ha nem pörgeted csak alul használod, nem ugrik ki alólad.
1. Nyitott sisak = robis sisak
2-3 nincs hangulatom visszakeresni a hozzászólásaidat
4. A guminő nevében is benne van hogy nő. De milyen különbség
igen, sokkal hegyesebb (sportsmart).
Új gumi hegyesebb profil. Ugye könnyebb döntögetni?
Állítsd be a kormánycsapágyat. (Tsanyi emlékezz az enyémre).
Annál többet gumiért régen adtam
250-es MZ + védőruha + Kakucs 1-2 idényre.
Mégis motorozol és meg is tanulhatsz. Spórolsz a bigbanditra.
Annyiért itt rohad meg inkább
Én adok érte 5-öt, ha nem megy el
13-at szeretnék érte.
Csörögj körbe pár lépviseletet, biztos van még tesztmotor.
Nagyon szívesen csatlakoznék!
Még egyeztessünk!
"Az első telókban érdemes 12ezrenként olajat cserélni, ha ilyen szar utakon közlekedsz." Szia Erik a kormánycsapágyad hogy bírja? Nem kelet még cserélni?
Ha elfogadható lesz az ár akkor holnap nyélbe is üthetjük mert megyek Bp-re!
Engem érdekel!
Mit kérsz érte?
1 db 180/55/17 Mihelin Pilot Road gumi eladó. Közepén 4-4,5 mm a minta, a szélén nagyjából érintettlen.
minden képpen
csöngess előtte
Lehet rádumálom Mikirt és hétvégén arra is kerülünk egyet.
Gyere komám,gyere!várlak szeretettel
Szeva Mikir!
Hétvégén egy csapatás?
szerintem a műszer jót mérhetett mer tafónál megmértük a primer meg sekunder tekercset is és primernél 2.5 3.8 között kell lenni és ott aránylag pontos volt pedig az is elég kis ellenálásnak mondható.
Hát akkor lehet, hogy szerencséd van Egyébként a mérőd tuti jó? Csak mert ez az ellenállás érték elég kicsi amúgy is, elég könnyű 80 helyett a semmit mérni.
forgattam én ezt már jobra balra. semmi
Elvileg lehet ez a hiba. Ha nincs ellenállás akkor zárlatos, de mindenesetre azért forgasd meg a motort és mérd meg újból, hátha...