Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem jól mondod tesó Ő növelni akarja az áttételt nem csökkenteni, mint te. Nála épp fordítva lesz. A nyomaték eltűnik a gépből, előzéshez sztem kb 3-ig vissza kell rakni, de autópályán vagy egyéb hosszú monoton utakon biztos jobb lesz. Alacsonyabb fordulat ugyanazon a sebességen, elméletileg kevesebb fogyasztás.
Az óra csaláshoz: ezért jó a görbevázas. Az első kerékről kapja a hajtást, amíg rendes gumi van rajta addig jó.
sok lesz az!GSRre csak elöl raktam egyel kisebbet és már több mint veszélyes volt egyesben és így csak 4km/h-t csalt az óra...ennél a megoldásnál szerintem sokat fog forogni,disznó erős lesz ,de nagyobb sebességnél már elfogy a tartalék
Árban nem túl húzós, lehet vele játszadozni, de ezt már egy kicsit soknak érzem. Én nem tapasztaltam, a kettővel kisebbtől is ódzkodtam. Na majd meg írod milyen hatással volt ez a drasztikus változtatás. Csak a kuplungra és a motorra ne legyen káros hatással.
gyorgy74

2 fog + elöl, 2 fog - hátul! Ehhez a verzióhoz mit szólsz?
Néztem a lánckerék árakat 10-es lesz a kettő holnap megrendelem aztan majd kiderül erdemes volt vagy sem.
Digitális csukló kel hozzá! És meg is van a nyitja a csodának!
Csak vicc volt! Olyan profin kimásoltam, annyira jó vagyok, hogy a következő életemben hekker leszek.
Váááúúú Tudtam, hogy ezt beveszed, Nem írtam ám ki, nem vagyok ilyen hülye. Feldiktáltam diktatafonra.
hogyan tudom ellenőrizni? első körben ha nem fog indulni rákukkantok strobival mit mutat
Az még nem volt,de akksi az annál inkább
Szia!
600asnál kisebbet ne is vegyél,,,,piszok jót mentem ma az asszonnyal és semmi para,bőven van erőtartalék és 100nál még simán odapörköl,230 a vége alattam...veszel egy kicsit,aztán pezsgőt bontasz mire eladod,meg sokat buksz rajta,,,inkább csak 600assal kezdj,nem bánod meg és mindig vigyorogni fogsz,mikor mész,vagy ha csak rágondolsz
vannak érdekességek,meg problémák,de inkább ez,mint az árokásás,vagy a teszkó,,,legközelebb:
kártyára áthelyez,majd kártyáról vissza,vagy memóriakártáyra biztonsági mentés,vagy Samsung PC suite és akkor a géped vinyóján lesz minden adat,és a legközelebbi ilyennél csak visszaállítás és 2 perc alatt kész,,,vagy csörögj és segítek,ahogy eddig is
Nekem nem.
Gyújtótrafó?
Annyi tutibiztos hogy rossz.
Bandit 250..

megy faszául, durran egyet megáll, nem indul csak nehezen ha lehűlt.

Találkozott már valaki ilyen hibával? Még nem kezdtem hozzá csak gondoltam előtte bekérdezek ide
Olyasmi.
Ezt?
Van még minta rajta.
Igaz, hogy csak 650-es, de szerintem azon is csoda ennyit elmennie!
És az szerinted kevés?
Megmondjam őszintén én is nagyon rácsodálkoztam, hogy ennyit el ment! Azt azért hozzáteszem hogy csak szólóban nyomom és csak túratempó bár már régebben le kelet volna cserélni csak hát nem volt zsé!
Én soha nem láttam még 30e fölött futott gumit sem, ez kb valahol csodaszámba megy.
Bocsánat javítom magam csak 42-ezeret ment! Most néztem 30-ezernél cseréltem a Batlax BT 20-ast és most 72-ezer van benne! Abba voltam hogy 28-ezeret mentem a gyári Batlaxal. Mivel mindent dokumentálok megnéztem és 30-ezernél volt cserélve elnézést kérek a hibámért.
Banyek ez embertelen sok...