Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hááá,akkor próbáld még egyszer,vagy nézd meg a címet,hogy jól írtad e be! gmail a legstabilabb meg csak pár emailom van,mert törlöm a fölösöket
Enyém 2008-as,de nem írt évjárat függőséget.
pontosabban gsxr600-as topciban.
Igen írta is,hogy az akku kipurcanhat....
mert a gyari akksim hirtelen meghallt.

amugy a gsxr750-es topicban lattam hogy hivtak vissza valakit emiatt. csak azt nem latom melyik evjarat.
Igen.Cserélik ingyen,ha lejárt a gari,akkor is.Honnan tudtad,hogy fasszabályzó?
meg nem. es mi a baj? fesszabalyzo?
Sziasztok az "UN" visszahívási kampányról kapott levelet más is a Suzuki ZRT-től?Vizes Banditákat érinti...
Sziasztok
egy gyors körkérdés
szerintetek mennyit érhet a piacon a motorom ?
van fent róla kép
adatok: 1997/10 havi 600-as olaj levegős gépcsoda mocskosul sok kilométerrel :)
kissebb használatból adodó karcokkal egy sportdobbal
szerintetek?
A szinterrel biztos, a másikat még nem próbáltam.
Egyik se a gyári, de abba biztos nem szinter betét van.
Nekem ilyen Zöldi féle AP szinter betétem van hátul. Szerintem teljesen rendben van, bár nem blokkoltam még a hátsó kereket, de nem is akartam.
melyik a gyári?

úgy is kérdezhetném - melyikkel blokkol a hátsó kerék?
Na kérlek:
AP standard:5600
AP szinter:7800(katalógus ajánlás)
Postázom simán, levélként ajánlottan, úgy olcsóbb.

Van brembo is, de sokkal drágább.
visszadobta a levelemet.
motomobil1@gmail.hu
Ki itt az alkatrész dííler? Zöldi?

No milyen hátsó fékeid vannak Mr. Boltos?
Kérnék neveket és árakat.

CSAK HÁTSÓ BETÉT KELL!

Köszi.
Ja!
Előre utalok, postázod?
ma reggel igyekeztem a legtobbet menni a kormany fogasa nelkul , de egyszer sem jott elo a mult heten eszrevett kormany-razkodas. erdekes a dolog.
egy km-t se mentem...nagy lustaság volt rajtam..egész nap pizsamában lófráltam ...

legközelebb lassítónak beékelődök majd...
dobsz egy mailcimet? nem akarom szetoffolni a topicot.
Mikirrel egyszer tekeregtem 25 kilométert, 3 napig fájt a nyakam utána
jó,most menj rá az utolsó bejövő üzenetre és nyisd meg....aztán ha lejött az mms akkor töröld ki,így eltűnik a pörgő gémkapocs fentről és kész is vagyunk!mehet vissza az eredeti sim kártya
így nincs blah blah,meg hogy szoftveres a telefonod,meg sok lehúzós duma....minden marad a régi kerékvágásban a 6300ban
na, masik sim berakva, indul a telefon de semmi uzenetet nem kapott. ellenben asszony sim-e egy b2710-ben tokeletesen mukodik, most azt hasznalja. de akkor most a sim vagy az o 6300-ja rossz?
megküzdünk érte
úgy értettem,hogy kölcsön azért nem akarom,mert ha annyira jó,kénytelen leszel megverni,hogy visszadjam