Sziasztok
egy gyors körkérdés
szerintetek mennyit érhet a piacon a motorom ?
van fent róla kép
adatok: 1997/10 havi 600-as olaj levegős gépcsoda mocskosul sok kilométerrel :)
kissebb használatból adodó karcokkal egy sportdobbal
szerintetek?
Egyik se a gyári, de abba biztos nem szinter betét van.
Nekem ilyen Zöldi féle AP szinter betétem van hátul. Szerintem teljesen rendben van, bár nem blokkoltam még a hátsó kereket, de nem is akartam.
jó,most menj rá az utolsó bejövő üzenetre és nyisd meg....aztán ha lejött az mms akkor töröld ki,így eltűnik a pörgő gémkapocs fentről és kész is vagyunk!mehet vissza az eredeti sim kártya
így nincs blah blah,meg hogy szoftveres a telefonod,meg sok lehúzós duma....minden marad a régi kerékvágásban a 6300ban
na, masik sim berakva, indul a telefon de semmi uzenetet nem kapott. ellenben asszony sim-e egy b2710-ben tokeletesen mukodik, most azt hasznalja. de akkor most a sim vagy az o 6300-ja rossz?
amugy a gsxr750-es topicban lattam hogy hivtak vissza valakit emiatt. csak azt nem latom melyik evjarat.
egy gyors körkérdés
szerintetek mennyit érhet a piacon a motorom ?
van fent róla kép
adatok: 1997/10 havi 600-as olaj levegős gépcsoda mocskosul sok kilométerrel :)
kissebb használatból adodó karcokkal egy sportdobbal
szerintetek?
Nekem ilyen Zöldi féle AP szinter betétem van hátul. Szerintem teljesen rendben van, bár nem blokkoltam még a hátsó kereket, de nem is akartam.
úgy is kérdezhetném - melyikkel blokkol a hátsó kerék?
AP standard:5600
AP szinter:7800(katalógus ajánlás)
Postázom simán, levélként ajánlottan, úgy olcsóbb.
Van brembo is, de sokkal drágább.
No milyen hátsó fékeid vannak Mr. Boltos?
Kérnék neveket és árakat.
CSAK HÁTSÓ BETÉT KELL!
Köszi.
Ja!
Előre utalok, postázod?
legközelebb lassítónak beékelődök majd...
így nincs blah blah,meg hogy szoftveres a telefonod,meg sok lehúzós duma....minden marad a régi kerékvágásban a 6300ban