hali. tegnap már írtam ide hogy nemszikrázik egy gyertyám se. ma kikerestem szervízmanuálbol hogyan lehet megkeresni a hibát. elsőnek a jelgenerátort kihúztam a gyujtáselektronikábol és mértem a jeladó kivezetésén ellenálást. manuál szerint 80 és 120ohm jözött kéne lennie de nincs ellenálás. elvileg akkor a jeladó a ludas igaz? aki keni vágja a témát az legyen szives szóljon hozzá mer lehet én nemjól gondolom. sürgős lenne. előre is köszi. üdv.
Az enyém is K7-es, 3 éves,3 hónapos,72 ezer km van benne.
Gondom vele semmi, 50 ezernél volt teljesítmény padon jobb volt a teljesítménye és a nyomatéka is mint a gyári adat.
Nekem speciel nem zsibbad a seggem rajta, asszonykával simán megyünk tankolástól tankolásig, ha kell. Általában mindíg mások miatt van a megállás, mert ritkán motorozunk egyedül.
4,5-5,5l között fogyaszt, de sikerült már megetetnem vele Bp- Kecskemét pont 9 litert, igaz,nem volt fél óra.
Nincs ismert típushibája.
2 személlyel sem kell visszaváltani, még 40-nél sem, persze ez attól függ milyen dinamikusan akarsz kigyorsítani, de kérdésedre válaszolva 120-ról simán harap visszaváltás nélkül.
Jól viseli a szarabb utakat is Én már csak tudom, mert a km-ek harnmadát Pesten tettem meg. Az első telókban érdemes 12ezrenként olajat cserélni, ha ilyen szar utakon közlekedsz.
Igazából akarja a halál eladni csak mostanában csak áll és vár 2 hete felé se néztem ellenben mindig kellett volna egy kocsi valami oknál fogva a másik az hogy tavaly ilyenkor már túl voltam 12 ezer kilométeren idén még 4-et se tettem meg és szúrja a szemem a dolog
olyan mintha csak disznek lenne szegény
Szia Zöldi!
OFF
Én most adtam el a banditomat és nagyon tetszenek az FJR-ek látom írod, hogy kintről 1,5 milláért nagyon szépeket lehet hozni!
Esetleg írnál weboldal címeket ahol érdemes nézelődni?
jöhet privátban is ha nem publikus.
bekiss@citromail.hu
Nagy grandturizmókal összetesztelni a banditott elég nagy merészségre vall! Nem egy kategória, úgy árban és felszereltségben egyaránt. A Suzuki palettájáról nagyon hiányolok egy igazi nagy túramotort, a konkurens gyártóknál ez a szegmens be van töltve Yamaha FJR, Kawasaki GTR, Honda Goldving, BMW K1600GT.
Az enyém is 2007-es azt gondolom jól választassz ha GSF-et veszel.Idáig 15 ezret tettem bele,de semmi gondom nem volt csak az előírt szervizelést csináltam meg
A legtöbb Km amit 1 nap alatt tettem meg vele az 450 volt,de ezt simán elviseltem,nem volt vészes.
A fogyasztás 4,5-5 liter,azt gondolom ez is baráti.
Utassal max 250 Km-t mentem,de ő sem panaszkodott
A rugózás""" természetesen elöl-hátul állítható,én elöl egyel keményebbre állítottam,hátul pedig a gyárin hagytam.
Jövő hét elején megyek feléd. Ihatnánk egy kávét.
(kinti árak is amúgy 15k jurotól vannak....)
Gondom vele semmi, 50 ezernél volt teljesítmény padon jobb volt a teljesítménye és a nyomatéka is mint a gyári adat.
Nekem speciel nem zsibbad a seggem rajta, asszonykával simán megyünk tankolástól tankolásig, ha kell. Általában mindíg mások miatt van a megállás, mert ritkán motorozunk egyedül.
4,5-5,5l között fogyaszt, de sikerült már megetetnem vele Bp- Kecskemét pont 9 litert, igaz,nem volt fél óra.
Nincs ismert típushibája.
2 személlyel sem kell visszaváltani, még 40-nél sem, persze ez attól függ milyen dinamikusan akarsz kigyorsítani, de kérdésedre válaszolva 120-ról simán harap visszaváltás nélkül.
Jól viseli a szarabb utakat is Én már csak tudom, mert a km-ek harnmadát Pesten tettem meg. Az első telókban érdemes 12ezrenként olajat cserélni, ha ilyen szar utakon közlekedsz.
olyan mintha csak disznek lenne szegény
De van két ismerős, ők belgiumba járnak ki, ott állítólag olcsóbbak, de címeket nem tudok.
OFF
Én most adtam el a banditomat és nagyon tetszenek az FJR-ek látom írod, hogy kintről 1,5 milláért nagyon szépeket lehet hozni!
Esetleg írnál weboldal címeket ahol érdemes nézelődni?
jöhet privátban is ha nem publikus.
bekiss@citromail.hu
A legtöbb Km amit 1 nap alatt tettem meg vele az 450 volt,de ezt simán elviseltem,nem volt vészes.
A fogyasztás 4,5-5 liter,azt gondolom ez is baráti.
Utassal max 250 Km-t mentem,de ő sem panaszkodott
A rugózás""" természetesen elöl-hátul állítható,én elöl egyel keményebbre állítottam,hátul pedig a gyárin hagytam.