Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma én is megkaptam a "behívót" a fesz szabályzó cserére! Na mindegy majd megadják az időpontot oszt megyek!
A fennének nem, de nekem igen!
Nem probléma..............én se.................bár én nem kitartóan...................kell a fenének ilyen izé.
Szerintem,ha nem találod,akkor biztos nem rakta még fel,akkor én nem is keresem.. bocs....
Látod, hogy csak piszkál, de nem segít!
jol elvagytok...
Tényleg nem találod?
Jobban keresve sem találom!
Keresd jobban.
Keresem wazze, de úgy sem találom!
Keresd !
Nem találom a honlapotokon sem!
Király!
Írnál bővebben róla?
Pl egy árra gondoltam!
Megérkeztek a Bandit első sárvédő hosszabítók!
Lehet az is, és azt középsztenderre állítva könnyen leellenőrizheted.

Bár szerintem a féktárcsád jár egy picit, mint minden szegecses féktárcsa, és azt hallod/érzed.
Forgasd meg előre-hátra a féktárcsát, érezni fogod ahogy kotyognak a szegecsek.
nekem egy 600 s banditom van.Fekezesnel hallok valami koppanast,ez mitol lehet?Talan a kormanycsapagy?
Akkor lehet!
A kormány csapágyat lehet állítani? Én eddig úgy tudtam cserélni kel! Az enyém még sosem volt állítva és mostanában észre vetem, hogy rázós döcögős útra érve mint ha kotyogna. Közép támaszra felállítva, ha mozgatom az elejét nem érzek mozgást. Próbálgattam a minap a fékkel, piciket húzogatok rajta akkor is érződik. Akkor lehet az enyémen is állítani kellene?
Zöldi!Nagyon köszönöm a tanácsokat talán a hétvégén nekiállok.A 10W-s olaj jó?A castrol gyárt szintetikus olajat van ennek itt jelentősége?Szerintem nincs ez azért nem egy versenymotor.Az egyik haverom járt az Öhlins gyárban van minden célszerszáma agy időben szerelte a telókat de túl drága móka volt és abba hagyta,azt mondta egy komolyabb versenytelóban ha sokat dolgozik szinte" felforr" az olaj azért ezt nem gondoltam.Mégegyszer köszi a tanácsokat.
Ezt pénzért nem is lehet kapni!
Az úttörők 5. pontja:

"Az úttörő ahol tud, segít, és önként szolgálja a közösséget. "
Úgy is jó, hozzad!
Pénz nem lesz nálam!
Kössz!
Vagy viszek Nyíregyre 16.-án!
Nincs recept, ha kell küldök, csak szólj!