Meg tudja nekem mondani valaki, hogy az 1987-88-as Suzuki GSX-R400-hoz jók-e a Bandit alkatrészei? Fékbetét meg ilyesmik? Valahol olvastam ilyet, de már nem tudom hol.
Köszönöm szépen!
a ledobott gumi mennyi idős volt?
kinagyítví a képet a mintába, kiszáradt,vagy a rossz tárolás eredménye?,nem fikázásnak szánom!
enyémen is igy nézhet ki ha kinagyítom,nem tudom,csak most feltünt itt nekem a képen
A Z8-ra eset a választás, mivel PR3-as az országba 3 hét múlva lesz. Egy kis extrával ki egészítettem a gumi vásárlást. A múlt nap megálltam egy kúton és összesütötte a kezemet a fék tárcsa a kerékfújtatás közben.
Hát kykee nem irigyellek, nem egyszerű szakma a tiéd.
Mire az összes adatot kimásoltam a telefonból egy spirálfüzetbe és a hard-reset után vissza pötyögtem, hát majdnem megőszültem.
Az enyém idősebb, és mégsem repedezett!
Szinte hihetetlen!
És előről gyönyörűű!
Meg tudja nekem mondani valaki, hogy az 1987-88-as Suzuki GSX-R400-hoz jók-e a Bandit alkatrészei? Fékbetét meg ilyesmik? Valahol olvastam ilyet, de már nem tudom hol.
Köszönöm szépen!
kinagyítví a képet a mintába, kiszáradt,vagy a rossz tárolás eredménye?,nem fikázásnak szánom!
enyémen is igy nézhet ki ha kinagyítom,nem tudom,csak most feltünt itt nekem a képen
Mire az összes adatot kimásoltam a telefonból egy spirálfüzetbe és a hard-reset után vissza pötyögtem, hát majdnem megőszültem.
Viszont tuti nem 8000-en pörög.
De legalább ronda elöl.
Mikor te "nem mész".
Ez nem semmi!
Én ha "megyek" is a naggyal, akkor is csak fél/1 literrel több attól, mint ha te "mész"!
Ezexerint a nagy csak jobb!