Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudom, anno a 350-es Jawán ápoltam, de ezen úgy sincs meg olyan sokáig, hogy berepedezzen!
Pedig nem árt neki. Deci glicerin felhigítva egy liter vízzel. Nagyon sokáig elég és ápolja a gumit.
Ápolgatni nem szoktam, de a napon nem hagyom feleslegesen!
Guminál az nagyon sokat számít, mennyit volt napsütésnek kitéve és mennyit ápolták glicerinnel.
Ez érdekes!
Az enyém idősebb, és mégsem repedezett!
44.000 km után?
Szinte hihetetlen!
Ez qrva jó dolog, legközelebbi gumicserénél én is kicseréltettem a szelepet ilyen oldalra hajlóssal!
200 kevés helyen, és max. 1-2 km-en keresztül, ahogy az út engedi!
És előről gyönyörűű!
Ez is motor má'?
Pontasosan 2008 08 13
Sziasztok!

Meg tudja nekem mondani valaki, hogy az 1987-88-as Suzuki GSX-R400-hoz jók-e a Bandit alkatrészei? Fékbetét meg ilyesmik? Valahol olvastam ilyet, de már nem tudom hol.
Köszönöm szépen!
Bocsi a PR2 2008-óta kapható.
A PR2 2006-ban lett bevezetve.
Háát azt a 3 hetet kibírta volna . Vagy műszakis? Kiváncsi leszek ez mit fog bírni ? Talán a felét.
Öreg gumi repedezik ki így.
a ledobott gumi mennyi idős volt?
kinagyítví a képet a mintába, kiszáradt,vagy a rossz tárolás eredménye?,nem fikázásnak szánom!
enyémen is igy nézhet ki ha kinagyítom,nem tudom,csak most feltünt itt nekem a képen
El is felejtetem 44-ezer kilóméter után így néz ki egy PR2. És az új jövevény meg így Z8!
A Z8-ra eset a választás, mivel PR3-as az országba 3 hét múlva lesz. Egy kis extrával ki egészítettem a gumi vásárlást. A múlt nap megálltam egy kúton és összesütötte a kezemet a fék tárcsa a kerékfújtatás közben.
Hát kykee nem irigyellek, nem egyszerű szakma a tiéd.
Mire az összes adatot kimásoltam a telefonból egy spirálfüzetbe és a hard-reset után vissza pötyögtem, hát majdnem megőszültem.
pályán 200 vagy 180..úgy nem mértem..de utcán, vagy kiránduva 140-160-ig max. ott 6-nál több vagy a körül lehet...
Ha te mész akkor tudom az 200 mindenhol...............
Viszont tuti nem 8000-en pörög.
De legalább ronda elöl.
Ez így igaz a 250 pörög mint a varrógép.A fogyasztása 7 liter körol van,tehát nem a legjobb választás.GS 500 sokkal jobb.
Bocs, elírtam!
Mikor te "nem mész".
Vááá...
Ez nem semmi!
Én ha "megyek" is a naggyal, akkor is csak fél/1 literrel több attól, mint ha te "mész"!
Ezexerint a nagy csak jobb!