Nekem a kis Bandin volt ilyen és nem mindig csinálta. Mondjuk az előző tulaj elég szépet perecelt vele. Én azt hittem azért van. Kétszer cseréltem rajta első gumit, de a szitálás megmaradt. Elég volt egy újjal hozzá érni és abbahagyta. Ma sem tudom mi volt az ok, de ha Te megfejted, oszd meg velünk.
"hallom"szeretnél megtanulni kerózni,ezzel kapcsolatban egy kis történet
egy ismerősöm is nagypofával ujságolta,hogy már nagyon tud egykerekezni a GSX750F-el,mondom neki gratulálok ,majd három hónap mulva siránkozott,hogy a kormánycsapágy odalett,és nincs most rá lóvéja ,azt sikerült kicseréltetnie,azóta nem kerózik
nem tudom ez igaz lenne a Banditra,de vedd számításba,de majd esetleg Tsanyi felvilágosít,hogy mennyire hajlamos rá
hat remelem nem nagy a baj. teloolajat is cserelnem kellene lassan, esetleg attol is jobb lesz. vagy csak a palyazasbol gumitormelek ragadt a kerekre es amiatt... nemtudom.
Elhoztam a cuccost. Holnap először a láncon megnézem, hogy egyáltalán jó-e? Aztán, ha igen, akkor nekifogok. Hétfőn megyek vissza Pöstbe, elvileg, ha végzek, akkor vissza is szállítmányozom.
oks, koszi. vasarnap megyek haza akkor meglesem. de ha fizikailag lehet latni hogy a gumi elment azt csak eszre kellett volna vennem a motoron ulve is, nem?
Ilyen sörös kép nekem is van a kb 2 éves lányomról. Annyi a különbség, hogy ő 033-as Pilsnert nyalogat. - az apja tudja, mi a jó!
A kicsi motoroscsávó meg vajon kire ütött?
feltettek a gumikat mult het penteken, azota mar volt autopalya, kecskemeten egy nap palyazas, minden nap meloba jaras, es tegnap hazafele vettem eszre.
Nem....az gumi lesz, szálszakadás vagy gödör volt és a felni is kapott...a telótól nem ráz csak a csillapítás szar amitől kagylós lesz a gumi....előző héten kínáltak néhány pár vadonatúj, de régi gumát amiből egyet próbaképp vettünk és felrakásnál kiderült, hogy szakadt volt mindkettő.....nem, vettünk többet...
Helló!
Ma beszéltem egy sráccal,ő is módosította az áttételt viszont ő merészebb volt 2+elől ,2-hátul azt mondta nagyon tetszik neki 1000 minusz lett a fordulat.Tökéletes túrázásra,mondta ő.10rugó a két kerék a lánc meg marad a régi (szinte Új)
egy ismerősöm is nagypofával ujságolta,hogy már nagyon tud egykerekezni a GSX750F-el,mondom neki gratulálok ,majd három hónap mulva siránkozott,hogy a kormánycsapágy odalett,és nincs most rá lóvéja ,azt sikerült kicseréltetnie,azóta nem kerózik
nem tudom ez igaz lenne a Banditra,de vedd számításba,de majd esetleg Tsanyi felvilágosít,hogy mennyire hajlamos rá
a gipszelőt pedig kerüld el
Elhoztam a cuccost. Holnap először a láncon megnézem, hogy egyáltalán jó-e? Aztán, ha igen, akkor nekifogok. Hétfőn megyek vissza Pöstbe, elvileg, ha végzek, akkor vissza is szállítmányozom.
A kicsi motoroscsávó meg vajon kire ütött?
Egy barátomnak van egy 1250-es Banditja,és eldőlt a motorja,cascós volt,és cseréltetett tankot és kipufogót!
A tank karcmentes,jelentéktelen horpadás van rajta,gyári metálkék,új szinte!
A kipufogó gyári,kicsi karc és horpadás van rajta,ne semmi az egész!
Ha valakit érdekel írjon!Biztos megeggyeztek
Ha valakit érdekel írjon és adok telefonszámot!
Mindez Balatonlellén van.
soosbela@citromail.hu
Hali
Ma beszéltem egy sráccal,ő is módosította az áttételt viszont ő merészebb volt 2+elől ,2-hátul azt mondta nagyon tetszik neki 1000 minusz lett a fordulat.Tökéletes túrázásra,mondta ő.10rugó a két kerék a lánc meg marad a régi (szinte Új)