Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha két csomagrögzítő csavar helyére megy fel, magyarul előrenyúló karos Monorack, akkor semennyire. A ha kapaszkodócsavarokhoz rögzül a tartó, az simán eltöri, láttam párat.
nemszabad 240nel menni ,,,,,,,

,,,csak fölötte
Szia! Én nem tudom, de éppen ma vettem észre, hogy 240 -nél rángatja a farát miatta.

Szia esSO!
jól vagytok,minden oké?!
jobban bizony! iszonyat szél és eső lett egy szempillantás alatt!

Lépek alvadni,jó éjt mindenkinek!
Holnap én délelőtt megyek haza, mert néha azért kell dolgozni is. Úgy gondoltam, hogy útközben bemennék érte. Így meg tudnánk beszélni, mikor tudom visszaadni, és hátha még kis jótanács is van a tarsolyodban. De számomra tökéletes az is, ha a lányok odaadják.
Igen, mindenben 10% a különbség.
A műszerfalon nem veszel észre semmit, csak érzed, hogy gyorsabban mész mint eddig. A kilóméter óra az első lánckerékről kapja a jelet, ezért fog csalni, és természetesen a megtett km is kevesebbet mutat. A fogyasztás az órád szerint nem változik, csak éppen mikor 300km-re tankolsz, akkor már 330-at mentél, és itt a 10%-os fogyasztás csökkenés. És ha az órád szerint 6000km múlva olajat csrélsz, akkor már 6600-at mentél.Ezeket igazán akkor veszed észre, ha észreveszed ha együtt túrázol másokkal, és összehasonlítod a megtettkm-eket és a beletankolt benzin mennyiségét! Én pl tavaly együtt nyaraltam a fiammal, mindenhová együtt mentünk, Ő 2500km-t ment, én meg csak 2270-et!
Itt most kezd fújni a szél, éjfélre szerintem ide ér. El akartam menni a dunára harcsázni, de lehet, hogy jobban tettem, hogy itthon maradtam.
mondom én hogy beteg vagy megbeszélem a drágámmal,aztán értekezünk,,,hű milyen vihar lett itt most azonnal,ahogy ennek a sor végére értem
Ezzel a verzióval a fordulat hogy alakulna? A fogyasztás is csökkenhetne?
Banditák!

Raktam fel a gépre egy GIVI dobozt hátulra. Mennyire hajlamos ez törni a segédvázat? Van erről tapasztalat?
Csak ritkán terhelem de jó, ha van.

Köszönöm! Ádám
Kösz,még átrágom a dolgot.
Arra is gondoltam, hogy felültetheted magad mögé az asszonykádat, találkozunk mondjuk Siófok környékén, a Mecsek felé elmotorozunk Bajára, este főzök egy bajai halászlét (nem azért mert az olyan fasza, hanem mert egyszerű megfőzni). Aztán beb@szunk, itt alszotok, reggel megtanulok kerózni, és amikor kitoltak a gipszelőből, dobunk egy kis csevapot a grillre, hogy nehogy véletlen lefogyjunk.
Akkor ne csak a hátsót változtasd!
Elöl eggyel nagyobb, hátul eggyel kisebbnél, pont 10% a különbség mindenben, a láncméret viszont nem változik!
A 6000-es olajcseréd is 6600-ra változik!
Hát ez szerződés kérdése, de szerintem ha így is lenne, behajthatatlan. Én biztos elzavarnám a vevőmet a ferde f@szba, ha 1 hónap múlva viszahozná a gépet, hogy ilyen-olyan baja van.
ezt tudom én is , és nem is értem hogy miért nem figy elmegyek megnézem viszek magammal motor szerelőt ha olyan baja van remélem kibukik ha meg nem akkor így jártam tudjuk hogy a használt az használt sajna?
Ám nem tudjátok hogy az hogy van 1 hónapig a rejtett hibával visszakaphatom a motor árát vagy van valami ilyesmi?
Hát akkor elég buta az eladó Hirtelen tudok vagy öt olyan oldalt ahova tök ingyen fel lehet tenni.
lehet nem véletlen
eszembe jutott, de nincs meghírdetve sehol csak egy fórumon!
ez a lényeg meg a slick gumi
Ja egyébként az még nem jutott eszedbe vajon miért nem kelt el ezidáig?
Jól van, de aztán nehogy az legyen, hogy "mi szóltunk előre"
Úgy hogy félreteszel egy közepes mértetű paksamétát halott közjogi méltóságok képeive.