Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm. Előrenyúlós. Az egyik pont kb az ülës felénél van, a másik pedig a kapaszkó hátsó csavarja! Köszi!
ugy ertem maganember, hogy nem az xy webes aruhazban vettem. de o is ceg.
a gyarban.
Ja, magánembered sötétkamrában tárolja, sok baja attól nem lehet.
Mikor volt A TELÓDBAN OLAJCSERE?
Nálam a Nyíregy volt véletlen, mert Jenő az M800-asomat nem igazán akarta jó áron beszámolni, vagy ha igen, akkor is csak egy M1500-ba.
De nekem a Bandita kellett, elég volt a csopperből, így mentem Nyíregyre.
esSO papa!
Köszi,nálunk is minden oké!Pénz meg annyi legyen amennyi épp szükséges!Szeretet és béke legyen,a pénz az sokadlagos dolog!
Gyertek,várunk szeretettel!Kerózni nem fogunk,mert már én sem kerózom!Banditát nem szeretném kitenni ennek,mert örülök,hogy szépen egyben van!
Pindúrfi meg nő mint a gomba,9kiló,75 centi!de a motor már őt is érdekli!Az előszobában rossz ívet választott és vállig döntötte a műanyagot Mondtam neki,hogy nem kellett volna az az egy sör,mert topmítja a reakcióidőt
gumit maganembertol vettem (sokan vasarolnak tole, megbizhato, nem hiszem hogy rosszul tarolna a gumikat) es a full-gas-nal szereltek fel. (jol le is vertek a felnit ).
nemtudom, mitol lehet. ha jovo heten is csinalja akkor visszamegyek a szervizbe.
de csak hazafele jott elo reggel meg nem. eleg erdekes...
Ilye t föleg akkor tapasztalni, mikor egy motort sokaig nem hasznalnak, es meglapul a gumiabroncs egy helyen a leersztett allapotban. Lehet hogy rosszul taroltak a gumit? Vagy szerkezethibas?
Kiegyensulyozatlansagbol adodo szitalas inkabb magasabb sebessegnel szokott rezonanciat okozni, meg lenezbe ilyenkor az elsötengelyre lathato, hogy alternal fel-le a telo veg a tengellyel.
Kormanycsapagy hiba is inkabb magasabb sebessegnel okozza az uralom elveszteset a motor felett. Nekem legalabb is ezek az eddigi tapasztalataim.

Lehet vissza kene latogatnod a gumishoz...lehet gariban cserelik.
vadi uj dunlop sportsmart. 1 hete lett felteve (mult pentek), azota 1x palyaztam de egesz eddig semmi ilyen nem volt. ezert erdekes.
Valszeg az elsö gumiabroncs okozza. (kagylos vagy eldeformalodott, stb...)
mitol lehet, hogy 50-70km/h sebesseg korul ha elengedem a kormanyt olyan szinten nekiall szitalni a kormany mintha egy fékpadon lenne es épp rángatnák?
eddig nem volt ilyen de tegnap hazafele elojott nem is egyszer. mihelyst hozzaérek termeszetesen abbahagyja.
Igen miskolci vagyok. De nálam "véletlen" volt a vásárlás, mert nem is újat és nem is Banditot akartam anno. De az ára mindent vitt.
És nem bántam meg szerencsére! :)
De ettől függetlenül jól ismerem Jenőéket, mivel "szakmabeli" vagyok, aztán itt kvázi mindenki ismer mindenkit..
Kösz az infót.
Csak azért gondoltam, mert hogy úgy látom miskolci vagy.
Mondjuk én is Izsón lakok mégis Nyíregyen vettem!
Na már viszket is a tenyerem!
Mintha kicserélték volna...
Köszönöm, már a kezemben a Brembo Sinter! :)
Vasárnap reggel fékfolyadék cserével egyetemben beleteszem, aztán teszt a Bükkben/Mátrában!
Platinumot ne, inkább az ST-t......a Bremboból is a szimtert...ha jó féket akarsz....
Szia, nem ott csak szervizelték. Még 2008-ban a Hollós akciójában vettem a gépet..
Nekem csak egy kis robogós, Monolock-os GIVI doboz szokott hátul lenni. Ha fent van, akkor nagy tempónál, pl. pálya, nagyon mozgatja a szél a sisakomat, rendesen megfájdul a nyakam
8-9 ezer között volt a 4db. Prox amúgy, csak a Mikuni karbihoz való.
? Az atomdraga milyen penznem? japo, orosz?
Szoval mit az ara?
Kalivoda nem cserelte öket, hanem elbeszelesek szerint talan feljebb "reszelte"?!Pedig hanyszor volt mar a kezembe ilyen karbi, de kellett volva egy merömikroszkop hogy lemerjem az atmerö.
Üdv Kerómajsztró!

Köszönöm kérdésed, igen, jól vagyunk, talán kijelenthetem, hogy szép kerek most az életem. Talán pénzből jó lenne kicsit több, mert akkor nem kéne leszállni a motorról.
Aug. 10 környékén lenn leszek Alsóőrsön, tervben vagy meglátogatásilag - no nem kerózási céllal.
Remélem, nálatok is minden OK! A pici növekszik, más meg nem számít.
Jó, akkor figyuzz, amíg bent vagyok, magamnál tartom, ha mennem kell ki, akkor ledobom