már nem 18 évesen eljöttem otthonról,aztán a Balaton rabja és szerelmese lettem,mivel a gyerekkorom összes nyarát itt tölthettem,aztán itt lett barátnőm,meg munkám,aztán gyerek 1,meg most még egy,,,,inkább itt éljem le az életem csórón,mint pesten gazdagon,,,,,de a természet adta érték felbecsülhetetlen
Akartam már kérdezni. hogy mi a véleményed? Van egy samsung Omnia 2.-es mobilom. Über szar. Állandóan lefagy, van olyan, hogy hívnak és nemtom felvenni, bármit nyomkodok, csak csörög. Egyedűl a reset.-re reagál. A múltkor majdnem kalapáccsal kapcsoltam ki. Lehet vele kezdeni valamit, vagy kalapácsot neki?
Na,akkor mondom!
Almádiban is van jó a határ-étterem,aztán füreden az Arany Csillag,,,a főnök helyettes lány,a kedvesem legjobb barinője,nálunk alszik hétvégente,olasz konyha jó pizzák és tészták korrekt árban,,,,aztán van a Halászkert étterem,ott meg a kis barátom a szakács,és irgalmatlanúl jól főz és szintén korrekt az ár,,,,,,,Balaton éttrem az lent a sétányon,de kocsival teljesen megközelíthető,,,,,itt a számom ha kellek+36702564013....
Az egy jó arc.....ismerem a tagot,,,ott lakom egy utcával arráb,de mióta megismertem az asszonyt azóta füreden és almádiban ki lett adva a kéró,,,ott volt nem messze a telefonos boltom is,fent a templomnál de egyébként meg pesti vagyok és osztrák származású
Tényleg szinte tökéletes sityó,kivétel az álszellőző,na az xar.A fejszellőzés tökéletes lobog a hajam és nem zajos,ja kopasz vagyok majdnem ,szal a többi része mestermű,belül is,a plekó mechanika is ,igaz be kellett állítanom ,hogy tökéletes legyen a záródás-max 3 perc,-mínusz 1 pont levonva...
Ettünk arrafelé egy másik helyen is máskor, mikor a Zemplénbe mentünk bandit-talira. Tovább Eger felé a 24-esen valahol jobb oldalon, valami kisebb faluban. Ott teljesen jó kaja volt.
Izé...mint már korábban írtam én nem használok füldugót.60%-kal csendesebb mint a Raid2....rohadt kényelmestökéletesfrankónagyontuticsendesnemfejrángatósnempárás
odósnemzörgős stb.Én vettem hozzá extra zajcsillapítót ,azt mondták nem kell,kipróbáltam,:KELLL.Egy fogást csak találtam rajta:
Az álszellőző kinyitva rohadt hangos-így nem nyitom ki,csak,ha kezdek megfulladni ,de tényleg az elbaxták....esetleg füldugóval betömni...
Ja-ja A múltkor vettem 25 db-ot, de most szólt az ember, hogy megint hozott nekem tizet. Még a multkori is megvan, ezért nem tudom, hogy fog beférni a műhelybe. a kocsi meg két hete az udvaron alszik. Az asszony meg órdít mint állat. Jáááájjj.
*#2767*3855#
ne legyen benne sim és memóriakártya sem,az adatokat bukod ami rajta van! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Almádiban is van jó a határ-étterem,aztán füreden az Arany Csillag,,,a főnök helyettes lány,a kedvesem legjobb barinője,nálunk alszik hétvégente,olasz konyha jó pizzák és tészták korrekt árban,,,,aztán van a Halászkert étterem,ott meg a kis barátom a szakács,és irgalmatlanúl jól főz és szintén korrekt az ár,,,,,,,Balaton éttrem az lent a sétányon,de kocsival teljesen megközelíthető,,,,,itt a számom ha kellek+36702564013....
-ahhát
remelem a raid2 zajcsokkentoje jo hozza, mert nem akarok ujat venni.
koszi az infokat!
odósnemzörgős stb.Én vettem hozzá extra zajcsillapítót ,azt mondták nem kell,kipróbáltam,:KELLL.Egy fogást csak találtam rajta:
Az álszellőző kinyitva rohadt hangos-így nem nyitom ki,csak,ha kezdek megfulladni ,de tényleg az elbaxták....esetleg füldugóval betömni...
Annál rosszabb? Ajjaj.