Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És ez mit tesz vele?
Persze!
*#2767*3855#
ne legyen benne sim és memóriakártya sem,az adatokat bukod ami rajta van! ! ! ! ! ! ! ! ! !
már nem 18 évesen eljöttem otthonról,aztán a Balaton rabja és szerelmese lettem,mivel a gyerekkorom összes nyarát itt tölthettem,aztán itt lett barátnőm,meg munkám,aztán gyerek 1,meg most még egy,,,,inkább itt éljem le az életem csórón,mint pesten gazdagon,,,,,de a természet adta érték felbecsülhetetlen
Köszi!
Akartam már kérdezni. hogy mi a véleményed? Van egy samsung Omnia 2.-es mobilom. Über szar. Állandóan lefagy, van olyan, hogy hívnak és nemtom felvenni, bármit nyomkodok, csak csörög. Egyedűl a reset.-re reagál. A múltkor majdnem kalapáccsal kapcsoltam ki. Lehet vele kezdeni valamit, vagy kalapácsot neki?
Na,akkor mondom!
Almádiban is van jó a határ-étterem,aztán füreden az Arany Csillag,,,a főnök helyettes lány,a kedvesem legjobb barinője,nálunk alszik hétvégente,olasz konyha jó pizzák és tészták korrekt árban,,,,aztán van a Halászkert étterem,ott meg a kis barátom a szakács,és irgalmatlanúl jól főz és szintén korrekt az ár,,,,,,,Balaton éttrem az lent a sétányon,de kocsival teljesen megközelíthető,,,,,itt a számom ha kellek+36702564013....
-pösti vagy?
-ahhát
füldugóóó
Az egy jó arc.....ismerem a tagot,,,ott lakom egy utcával arráb,de mióta megismertem az asszonyt azóta füreden és almádiban ki lett adva a kéró,,,ott volt nem messze a telefonos boltom is,fent a templomnál de egyébként meg pesti vagyok és osztrák származású
erre tippeltem. koszi megegyszer.
Ehhez képest az XR zajos.....
cool. probalok majd belole, eloben meg nem lattam. ez es az xr1100 kozott sinylodom de egyenes ulespozicioju motorra szvsz ez jobb lesz.
Tényleg szinte tökéletes sityó,kivétel az álszellőző,na az xar.A fejszellőzés tökéletes lobog a hajam és nem zajos,ja kopasz vagyok majdnem ,szal a többi része mestermű,belül is,a plekó mechanika is ,igaz be kellett állítanom ,hogy tökéletes legyen a záródás-max 3 perc,-mínusz 1 pont levonva...
Neked is köszi, remélem ki fogjuk próbálni.
Köszi!
Mfüreden jársz ,akkor próbáld ki a kóborlót....
ahh, annyira nem erdekes ugyis megveszem. csak a shoei jo a buramra szoval nincs sok valasztasom. de nem banom.
Ettünk arrafelé egy másik helyen is máskor, mikor a Zemplénbe mentünk bandit-talira. Tovább Eger felé a 24-esen valahol jobb oldalon, valami kisebb faluban. Ott teljesen jó kaja volt.
Ez még lemaradt:Súlya -könnyű,asszem 1200gr,vagy 1250gr,most nem emlékszem pontosan,lusta vagyok megnézni,de,ha érdekel holnap megnézem.
ejj, eza fuldugo..

remelem a raid2 zajcsokkentoje jo hozza, mert nem akarok ujat venni.

koszi az infokat!
Izé...mint már korábban írtam én nem használok füldugót.60%-kal csendesebb mint a Raid2....rohadt kényelmestökéletesfrankónagyontuticsendesnemfejrángatósnempárás
odósnemzörgős stb.Én vettem hozzá extra zajcsillapítót ,azt mondták nem kell,kipróbáltam,:KELLL.Egy fogást csak találtam rajta:
Az álszellőző kinyitva rohadt hangos-így nem nyitom ki,csak,ha kezdek megfulladni ,de tényleg az elbaxták....esetleg füldugóval betömni...
Ja akkor lehet, hogy az volt.
Annál rosszabb? Ajjaj.
Ja-ja A múltkor vettem 25 db-ot, de most szólt az ember, hogy megint hozott nekem tizet. Még a multkori is megvan, ezért nem tudom, hogy fog beférni a műhelybe. a kocsi meg két hete az udvaron alszik. Az asszony meg órdít mint állat. Jáááájjj.
Oda a Rock pub mellé a mol kútnál?