Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ez nem jött össze. Ha sim kártya nálkül próbáltam a # után semmit nem csinált. Ha rányomtam egy hívás inditást akkor kiírta, hogy nincs sim kártya. Ugyan ez sim kártyával, a végén kiírta, hogy a hívás sikertelen. Aszem marad a "B" terv. A kalapács!
ÖÖÖÖ.
Szerintem mindkét oldalra, így később ki tudod számolni a motor maximálisan elért dőlésszögét.
Ok
Ui:körvinklivel
De előtte rajzoljátok be körvinklivek, nehogy rosz helyre fúrjátok.
Elég kanyarfúróval kifúrni a helyét.
Ok, ha nem adnak másikat, és venni sem tudok, akkor megkereslek. Hol van a boltod?
és ki kell reszelni?mert akkor hozok reszelőzsírt
Ok, akkor reggel teszek egy próbát a pannonnál. Mostanság a gépéről tölti az adatkábellel.
Megszakértjük!
A giroszkóp mellé.
A garancia jegyen minden le van írva,tessék átolvasni!
A töltő nálam 500huf!Motorosoknak csak
Szerintem az is a telefon része, azzal együtt vetted, tehát garis.
klima gomb,nullás gomb,linzer gomb

jó éjt Banditák

holnap új vitatéma legyen ,,,a jó öreg kérdés: "az irányjelzőfolyadék szint mérő szenzort a motor melyik oldalára építsem be?"
Az asszony Samsungja is szarakodott, aztán megcsinálták, most meg a töltője hányt be. A töltőre él vajon a gari? Még nincs egy éves.
Hát majd meglátjuk mennyi időnk lesz, sokat nem akarunk mászkálni, mert strandolni is akarunk. Mondjuk nekem nem hiányzik a víz, hanem a gyerekeknek.
Na meg az állatkertbe is el kell menni valamikor, ahol már ezerszer voltam, nem rossz, de a nyíregyházi után elég lájtos.
Ja meg nekem közben haza kell jönnöm osztálytalira szombaton.
Ezeknél hogy van a gari? A készülék már több mint 1 éves, de a javítás óta még nem telt el 1 év.
melik az a linzer gomb?
Minden este kikapcsolom, de ez már újkorában is szar volt. Egyszer bevittem garanciába a T-mobil.-hoz. a cserekészülék teljesen fasza volt, ez is jobb lett de nem lett tökéletes. Mostanában egyre szarab.
a linzer gomb lenyomása után hagyd,hogy dolgozzon,,,,,lehet 2 perc is,mire újra fog indulni,,,,de jó lesz
valószínű már régi a softwear rajta és nem tudja már gyorsan futtatni a programot,,,olyan állapotba helyezi a készüléket,mikor újonnan kivetted a dobozból,,,,,aztán ha így sem lesz jó,akkor meg kell flashelnem és megint jó lesz ,,,kiszoktad kapcsolni,vagy állandóan megy,hónapokig?!
Tihanyban a Rege cukrászdát ne hagyjátok ki....közvetlen az Apátság alatt van,pazar kilátással!Megéri,,kicsit drága,de tényleg megéri,meg ha az ember nyaral,akkor ezt megengedheti magának egyszer az évben,nem?!
Ott is ismerem a főnök asszonyt a Marcsit,,,,,oda is hívtak már mobil miatt,,,,,na ilyen az mikor kiszállással dolgozik az ember