Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az Mátraháza,de próbáltad volna a többit...van rosszabb is.
Csak átutazóban más motorosokkal (paksiakkal), jöttünk/mentünk. Harley felvonulás, meg elmentünk Tapolcáig, aztán haza.
Most viszont megyek egy hétre nyaralni kiccsaláddal.
Jövó héten méék almádiba kávéfőzőt venni, ha akkor még lesz belőle, akkor lehet, hogy veszek, de nem mutatom meg a mamának az biztos. Mert biztos jó lehet a kutyával, de nekem a nők jobban bejönnek.
fürdök...
kicsit bovebben? most is fudugot hasznalok, ez alap. azon kivul erdekel. sulya, kenyelme, esetleg valami emlitesre melto, stb...
Akkor Te kaus vagy,,,az adatlapodon nem ez szerepel,,,hanem hogy Riga,verhovina,stb...
Arra most nem megyek. De most hogy mondod, eszembe jutott, hogy nagyon sok étteremben kajáztam, amióta motorozgatok, voltak jók, meg kevésbé jók, de olyan rossz kaját/kiszolgálást, mint 2 éve Mátrafüreden még nem tapasztaltam. Az messze alulmúlta az összeset.
Ha jól emléxem Borostyán vagy mi a neve. Vagy az nem ott van? Valahol a közelben az biztos.
nem,dehogy,,,,annyit fog enni mert olyan finom,hogy elfelejt wcre menni
Csak Verhovinám vót!
Tölgyfa csárda,,,,,itt lesz az esküvőnk jövőre,,,pazar kilátás és olcsóbb mint bárhol a parton
http://www.tolgyfacsarda.hu/
Jó cimbi a Sanyi
Jó,de füldugó nélkül nem ajánlott
Romlott a kaja?
itt voltál és nem szóltál?!

Tudok olyat,hogy utána tuti besz@rsz
Itt van hely,,,megveszed a bukót,akkor már tuti nem mész haza,aztán motorozunk,meg kerózunk,meg beb@szunk és megvitatjuk a füldugót
Akkor?
Ja és olcsó.
Nem kell puccos/csicsás/frekventált helyen, csak jó kaja olcsón.
Múlt héten voltunk egyben, de ott át akartak b@szni, hideg volt a leves, és a rántott húsnak fura mellékíze volt, amire fél órát vártam még, miután a többiek befejezték.
es milyen a Qwest? Raid 2-t szandekozom lecserelni ra.
niii,mondom én
jól működik ez az új hekker kamera program,látlak Pali!
Mátafüreden én is tudok,az nem jó?
Nem tűnik rosznak ennyi pííízért , főleg ha Te már használtad is, és azt mondod hogy bevált de nyaralás előtt már nem merek semmit venni, mert az asszony kib.sz a házból és hálhatok a kutyával.
Az én Rigám jobban ment mint a Tiéd
Na ja. :)
Hát igen! Te félnótás mobilmágus.....
Ráadásul holnap vizsgázok is
nem azt kérdezte!
de meg.
szóval ezzel arra akarsz utalni,hogy tanulatlan bunkó vagyok és nem tudom mi az hogy füldugó?!
szépen vagyunk ennyi év után