Csak átutazóban más motorosokkal (paksiakkal), jöttünk/mentünk. Harley felvonulás, meg elmentünk Tapolcáig, aztán haza.
Most viszont megyek egy hétre nyaralni kiccsaláddal.
Jövó héten méék almádiba kávéfőzőt venni, ha akkor még lesz belőle, akkor lehet, hogy veszek, de nem mutatom meg a mamának az biztos. Mert biztos jó lehet a kutyával, de nekem a nők jobban bejönnek.
Arra most nem megyek. De most hogy mondod, eszembe jutott, hogy nagyon sok étteremben kajáztam, amióta motorozgatok, voltak jók, meg kevésbé jók, de olyan rossz kaját/kiszolgálást, mint 2 éve Mátrafüreden még nem tapasztaltam. Az messze alulmúlta az összeset.
Ha jól emléxem Borostyán vagy mi a neve. Vagy az nem ott van? Valahol a közelben az biztos.
Ja és olcsó.
Nem kell puccos/csicsás/frekventált helyen, csak jó kaja olcsón.
Múlt héten voltunk egyben, de ott át akartak b@szni, hideg volt a leves, és a rántott húsnak fura mellékíze volt, amire fél órát vártam még, miután a többiek befejezték.
Nem tűnik rosznak ennyi pííízért , főleg ha Te már használtad is, és azt mondod hogy bevált de nyaralás előtt már nem merek semmit venni, mert az asszony kib.sz a házból és hálhatok a kutyával.
Most viszont megyek egy hétre nyaralni kiccsaláddal.
Ha jól emléxem Borostyán vagy mi a neve. Vagy az nem ott van? Valahol a közelben az biztos.
http://www.tolgyfacsarda.hu/
Jó cimbi a Sanyi
Tudok olyat,hogy utána tuti besz@rsz
Nem kell puccos/csicsás/frekventált helyen, csak jó kaja olcsón.
Múlt héten voltunk egyben, de ott át akartak b@szni, hideg volt a leves, és a rántott húsnak fura mellékíze volt, amire fél órát vártam még, miután a többiek befejezték.
jól működik ez az új hekker kamera program,látlak Pali!
Ráadásul holnap vizsgázok is
de meg.
szépen vagyunk ennyi év után