Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha vársz jövő ilyenkor ig lesz a márkával tapasztalatom........igaz nem 1005-es tiger.
Esetleg kontaklencse?
Az nem párásodik.
Most hogy mondod. Én mindig napszemüvegben motorozok. A pinlockos csukott plexinél nem párásodott.
Ugye egy kicsit az alját megnyitod a plexinek hogy ne párásodjon?
Ahogy nézem a Sprint ST az sport túra, törött szarvú. Olyan nem kell. Viszont a Tiger 1050 már legutóbb is tetszett, viszont egyrészt használtan nem nagyon van eladó, meg nem ismerem a Triumph márkát. Rizikós lenne bevállalni, annyira ritka típus itthon.
A GPS és az utaskommunikáció miatt a teljes "fülbedugás" nem ok. Kellemetlen érzés volt.
Pinlock:
Nekem és a nejemnek ua sisakja van. Tavaly az enyémről letört a plexi és csak hiper szuper bevonatosat tudtam venni. Csak megjegyzem hohy egy pinlockos plexi kerül kb annyiba mint egy lidl sisak. Most a gyors gloki túrán belefutottunk egy 3 fokos havasesős időjárásba. A nejem az első megállókor annyit mondott hogy reméli hogy a plexinél én tovább láttam.
van de nem szeretem. egyszeruen nem birom megszokni. csak es kizarolag sieleskor hasznalom.
Én emiatt használok maszkot. Inkább abba izzadjak azt könnyű kimosni.
Látod, nekem a pinlock semmit sem ér, mert szemüveges vagyok és a legnagyobb gondom az, hogy maga a szemüveg párásodik. Elég sokat kínlódok is vele hidegben.
Nincs gáz a V2-vel viszont tényleg gyengusz lesz az ezres után.A szokatlan a motorfék és a terhelésváltási reakció lesz.
Én inkább a helyedben kipróbálnék egy Triumph Tiger 1050-et..............Vagy sprint ST-t.
visszaterve a plexire: erre kivancsi lennek de nincs ra 41 ezer forintom.
en imadom. persze messze nem csucskupak a mai viszonylatban, de nekem tokeletes. hetvegen lefujta a szel a motorrol (az ulesen volt) es a plexire esett, emiatt pont a latoteremben egy csomo benyomodas keletkezett, de eleg jol birta az utest. remelem emiatt meg nem kell lecserelnem a sisakot.

ja, egy hibaja van: csak az arcparna kiveheto, az egesz beles nem. igy kenytelen vagyok kadban mosni kezzel az egeszet.
Nálad a pont Utálom is ezt a bukót, kis tempónál még 30 fok melegben is párásodik, tiszta vicc...
de ebben nincs pinlock.
De van: Nitro VX1430, 3M 1100 füldugó, Windjammer II
szerintem is.
shoei raid 2+fuldugo+zajcsokketo szett (ez inkabb a hidegebb idokben) es nincs ennel csendesebb konfig ennyi penzert.
Subisok? Füldugóval egy 10 ezres bukó is 100x csendesebb, mint bármelyik Schubert. Egész pontosan nem létezik olyan bukósisak, ami füldugó nélkül alkalmas lenne a tökéletes zajvédelemre. Éppen ezért pénzkidobás emiatt kiadni 200k-t bukóra.
A pinlock-kal igazad van, azt én is eldöntöttem, hogy legközelebb kizárólag ilyen bukót veszek.
Csabu:
Lassan 30 éve hogy simo el fordultak de még most is hallom hogy kopog a sisak ahogy pörgök. Ahányan vagyunk annyi féle elfogadható biztonsági szint van. Plusz ezt fejeljük meg a motorozási szokásokkal.
De a sisakoknál maradva. Pinlock nélkülit nem vennék. Most hogy vettem füldugót ízelítőt kaptam abból hogy miről beszélhetnek a subisok. És hol vagyunk még attól hogy leszakadt a fejem v. nem.
Nekem semmi bajom azzal a lámpával. De ezt a kérdést is már megvitattuk. Nagyobb fényerejű hagyományos izzó és nem baszogat a rendőr érte mint a xenonért.
Általában az szokta verni magát, aki menőbbnél menőbb cuccokat engedhet meg magának, akinek semmi pénz nem számít. Teljesen természetes, hogy az olcsóbb kategória szerényebb tudást, védelmet és biztonságot jelent. Nagyon nehéz megtalálni azt a határvonalat, ameddig érdemes elmenni, és mi az ami már tökéletesen felesleges, mert példának okáért lehet hogy a csodasisak ép marad, de a fejeddel együtt szakad le, vagy az agyad kenődik szét a koponyádon belül, az pedig már tökmindegy.... Véleményem szerint kisebb pénzből is fel lehet szerelkezni egy elfogadható biztonsági szintet adó ruházatig.
hát sajnos annyit nem... de az ideális az az lett volna. első (fél)év jogsi miatt szinte kiesett aztán a legjobb évem is 6-7 nál volt. De akkor diákként még ennyi is csoda. Akkor pénzem nem volt most meg időm nincs
Ettől félek én is. Ugyan még nem mentem soha V2-vel, de valahogy nagyon óckodom tőle.
Anno Zsifi-nél lehetett venni külön is. De nekem a sötétített plexi jobban bejött. Azt a kis pluszt rászántam
az az allithato resz kulon nem megveheto, ugye? kompletten ugy adjak a plexit?
nekem most a jobb vallam faj egy kicsit, raadasul nagy szel is volt hetvegen, az is csak rontott a helyzeten.
150-ig semmi gondom nincs jelenleg, azzal az utazoval elvagyok. a folott kezdodnek a gondok.
El is hiszem. Legutóbb (nem közúton, versenypályán) mentem 260-t és lusta voltam ráhajolni a tankra. A bukó rápréselődött a képemre, meg napokig fájtak a nyakcsigolyáim.