Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerinted!
Szerintem nagyon is sokat ér!
Zoli32 egyet kell, hogy értsek veled sajnos ez az igazság.
Én már rég azt tartom hogy simán csak 50 év természetellenes szelektálódás a mostani magyar helyzet.
És mi az a 27? be van járatva...
Sok ember inkább a hazugságot hiszi el, mind az igazságot.
Valószínű...................azt sajnálom hogy van itthon egy 14000 Km-es műszerpanelem.................bele kellett volna rakni. 27000 helyett.
Sejtem miért. Nagy itthona sport mánia, gondolom "szélvédett" fejidomosat akarnak...
Most hirdetem egy hónapja az 5. legolcsóbbként és még kérdés sincs hogy 2 hízóért adom e.
Más meg 4 évvel öregebbet passzolt el ugyanennyiért.
Full extrával kezdtem de kutyának nem kellett.Most majd gyáriként olcsóbban és szintén nem kell senkinek.
Ehez hasonló büdös BUTA parsztokkal én is szoktam találkozni de erre mifelénk autót, vagy autóbuszt vezetnek inkább.
Hazakísérni (előbb utóbb úgyis kiszáll)- agyhelyen verni - elásni.
Ma összeakadtam a közel múlt legnagyobb barmával! Robogóval jöttem haza a melóból,amikor egy vasúti átjáróhoz közeledve piros lámpát-sorompót kaptam! Pár autó és legelöl egy traktor állt kb.5-6méterre a sorompótól.Gondoltam előre megyek a traktor elé,mert bőven elférek előtte meg mire az elindul én már régen heted-hét országon túl leszek! Így is tettem szépen beálltam elé,és pár másodperc múlva a rohadt parasztja majdnem elkaszálta a jobb lábamat a bazi nagy kerekével! És el kezdett ugatni,hogy miért álltam elé,miért nem álltam be a sor végére! Mondom neki,hogy azért mert mire Te elindulsz cimbora addig én már a központban leszek,meg egyébként is olvasd már el az új kresz ide vonatkozó pontját,miszerint simán előre mehetek motorral. Erre el kezdett ugatni,én meg letámasztottam a robogót,hogy kiszedem a traktorból! Persze Ő meg mindjárt egy bazi nagy kalapácsot fogott kézbe! Aztán elküldtem a jó büdös k...anyjába,meg ami kifért a számon,de azért nem mert a rohadék kiszállni a rohadt traktorjából! Pedig invitáltam,hogy tegye le a kalapácsot aztán játszuk le a történetet,de erre nem volt hajlandó! Pedig esküszöm úgy felbosszantott,hogy biztos belevertem volna a fejébe! Hogy rohadna meg az ilyen mocskos paraszt!
Linket kapunk?
Nemár, a beszámítás általában azt az árat jelenti, amennyiért 1 héten belül el lehet adni.
Én a varáról nem panaszkodom
És az árak is jobbak mint nálunk,vagyis olcsóbb átszámítva!
Annyira nem lep meg. Mivel a szerbek is sokkal előrébb vannak, ami az utakat,és az állapotukat illeti (igaz autópálya kevesebb van, viszont amikor itt csongrád megyében nem lehet közlekedni a hótól, jégtől, a szerbeknél száraz, esetleg sónedves utak vannak.. az utolsó kicsi út is járható!), és az albánok is nagyon feljöttek. Kis túlzással szerintem már mindenki a környéken lepipált minket...

Bosznia is mozgatja a fantáziám, de még nem sok infot gyűjtöttem róla, ezért is kérdeztem rá.
Meg fogsz lepődni! A főbb útjaik minősége sokkal jobb mint nálunk! Ja és a pénzük is sokkal jobb mint a miénk! Egy konvertibikis márka=130ft!
Boszniában végig ilyen parádés útminőség volt?
Hazafelé becsomagoltuk a kövér cimborámat,mert szegény nem kapott megfelelő méretű eső ruhát! Így aztán kukás zsákokból eszkábáltunk neki védőruhát!
Közben kaptam még pár képet,amit egy cimbora készített menet közben mobil telefonnal,és ahhoz képest elég tűrhető!
Ami érdekes,hogy szerintem egész jól világítanak a led lámpák!
karika111!

Csak nehogy tévedj az időjárást illetően!Hidd el menetrendszerűen hétvégére baszódik el az idő! Boszniából hazafelé is végig esőben jöttünk!
"nnyi hátránya van hogy japán belpiac de sztem a mai világba ez nem vehető észre!" Ezt mondod addig, amíg nem kell hozzá alkatrész! Nekem ugyan csak a féktárcsa témát kellet körül járni, de a gyári olyan 120, az utángyártott 50. Ha a többi alkatrész árakban is ilyen 2,5× a különbség, akkor azért van min elgondolkodni, szerintem.
Remélem nem úgy jársz mint én...............szerintem beszámítás lesz a vége nálam .
Ha annyi érdeklődő lesz a gixerre, mint az elmúlt egy hétben, akkor lesz időm bőven gondolkodni, hogy mi legyen az utód
Egyszer próbáltam kontaktot, de taknyom nyálam egybefolyt. Picit nyitva kell hagynom alul hogy lássak...