Most lesz 4. éves a goretext-es csizmám(36ekm). Még nem volt vizes a lábam úgy hogy esőcsizmát nem veszem fel (egyszer próbáltam de nagyon szar benne váltani és fékezni).
A kérdésedre válaszolva tehát nem mindegy.
Mi lenne ha azonos kategóriát hasonlítanál össze?
Mondjuk a 60eFt-os corduát a 60eFt-os bőrrel. Ebben a kategóriában pedig mindegy hogy a cordua v. a műbőr műanyaga ég bele a bőrödbe csúszás esetén. Ütődéskor pedig a benne lévő protektorok számítanak. Talma cucca nem ennyibe kerül. És abban nem tudsz leguggolni. Jó a bőr mert nem lobog úgy mint a cordua. Csak meg ne ázzon.
gyere le csabára én az enyémre rábólintok hogy viheted! Nah jó... ez túl reklámszagú volt. Hát néz ki egy banditot, és ahol megtaláltad keress odavalósi szerelőt. Mert arra kevés az esély hogy a szomszédból vegyél motort.
üdv!
Köszi ahogy tovább nézegettem igen ahogy látom olyan mint a többi motor ha jó akkor jó ha nem akkor nem....:D persze annyi hátránya van hogy japán belpiac de sztem a mai világba ez nem vehető észre!
ám Szabolcs-SZ-B megyébe lakom nyiregyházától nem messze környéken kéne valami szaki aki eltudna velem jönni és rábólintani hogy mégis ő mit lát kell e költeni még meg ilyenek mert én meglátom jó hangja van tetszik és kész......
kicsit beleszólok én is a bandita témába. Mikor én az enyémre vadásztam 2004 ben sokan mondták hogy felejtsem el mert csak a gond lesz vele más se! Azóta 7 évet lenyomtam vele, a kötelezőkön kivül semmi bajom nem volt vele. Persze vigyáztam is rá. De birt mindent és sosem hagyott ott sehol! Vétlenél kell vigyázni hogy jót vegyél, és nem lesz gond. Persze egy haveromnak vettünk még 2007ben egy banditot... na az egy pénznyelő automata volt. Hova valósi vagy? Jó szerelőt én is ismerek, de csak a megyében! Üdv
Előre vagy hátra? Egyébként a gyári méret elől 15 hátul 48-as fogaskerék található. Szerintem Zöldi tud neked itt a fórumon segíteni ebben a témában. Én hátra az 46-osat raktam fel és nagyon szeretem, kevesebbet forog a motor ugyan azzal a sebességgel.
40km/ó-nál 10 fok mínusz a hőérzet.
Vagyis ha csak 40-en gurul valaki 10 fokban, azt a szervezete 0foknak érzi. Ezért kell ott még ugyan úgy beöltözni.
De a válasz feljebb volt.
Senki nem mondta, hogy élvezem (vagy más).
De nekem a motor nem hobby - hanem közlekedési eszköz.
Ezért van az is, hogy 2-3x annyit beleteszek, mint egy olyan kolléga akinek van kocsija is. Hiszen azzal tudok közlekedni esőben, hidegben is.....
A kérdésedre válaszolva tehát nem mindegy.