Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Részemről sajnos tárgytalan a mai gurulás. Borult, hideg, szemerkél az eső.
Majd legközelebb.
Üdv!
itt egy pár kép meg vidi a motorról http://www14.zippyshare.com/v/... 450ért mondja a srác! A jobb oldal dekni horzsolt és hátul a műanyag a lámpa felett meg van repedve amúgy több hibája nincs "elméletileg"!
Menyiért nézted? Esetleg hirdetés link, hogy meg tudjuk nézni.
Ne is mondd, itt még nem esik (Bp), de ahogy elnézem hamarosan fog
Felejtsd el! Első nagy motornak nyugodtan vehetsz 600-as Banditot is, inkább azok közt keresgélj
Sziasztok!

Új vagyok szeretnék érdeklődni hogy kinéztem magamnak egy Suzuki GSF 400 VC Banditot (az újabbikat amin van üzemanyagszintmérő..:) ) mint első nagymocinak ! Szerintetek érdemes megvennem vagy nem vagy felejtsem el a banditot mondanak róla ilyet is olyat is de az az igazság hogy nagyon tetszik.....:D :P Vagy mire figyeljek oda megvételnél mik a típushibák! Köszönöm a tanácsokat Banditák....:D xD
Esik ez a k.rva eső, de délutánra abba hagyja, mert Én motorozni akarok.
Vazzze! A múlt héten kétszer is voltam arra. Igaz, hogy nem motorral. Volt dolgom Ábrahámhegyen, meg Almádiban is.
Akkor lehet, hogy jobb lenne találkozni a "mánfai gyorson" a faháznál nekünk sem kellen keresgélni Komlón és Te is tudsz motorozni. Meg fogsz ismerni minket, Én szép nagyra nőttem.
Szeva!
Nekem a Zöldi küldött postán után gyártottat naon kicsi pénzért, de tök olyan mint az eredeti. Keresd, Ő biztos megoldja.
mondd meg neki,hogy milyen jól állna neki a bőr ruha, és hogy a popsiját milyen jól kihangsúlyozza...akkor tuti felveszi
Bajaaa ,,ott van az egyik spanom a környékeden az aya,,,ő is kemény és bitang jó motoros
Van,,,a félig leszakadt bokám nagyon jó időjós,,,,most inkább ne lenne
Balatonfüred
Te merre laksz?
nem haragudna!
Bátya!
Gyári áttétellel én 1-ben próbálnám. A múltkor szemmagasságból ejtettem le az eleját, pedig nem volt szándékos, csak azt hittem, kettőben van . Viszont kettőben csak elkönnyülget az eleje, az nem az igazi. Állítólag -1 elöl, +1 hátul, és karaj :D
Jut eszembe, asszem Ironed kapott a motorjával kisebb fogaskerekeket, többet is, ahogy ismerem, biztos lezsírozva állnak a polcon
Ja, tényleg, még benne is van a telefonomban a múltkorról.
20/981-6757 a nyerő számkombináció
kb. 60-ert tudok PR2-t (illetve olyan kontaktot, akinek ennyiert van), en is tole vettem a dunlopokat.
Lehet, hogy volna kedvem
Passz

Én az r17-től rendeltem. Ott 17 ropival több.
Nekem a RA bevált, ezért is maradtam e mellett.
Ok. Ha megyünk, akkor beugrunk (ha a többieknek nincs kifogása). Ha van kedved esetleg, akkor onnantól csatlakozhatsz is gurulni.
Nezz korul jobban, nem veletlenul irtam egy (Bandit) tank benzin ara kulonbseget. :-)

Mielott kerdezned: uj gumi, friss gyartas, ket honapja raktam fel. :-)
Még nem ismerek senkit személyesen közületek, és nem is jártak nálam. Kökönyös városrészben, a Petőfi téren kell bekanyarodni a Gorkij utcába és amikor az kiér a családi házas városrészbe, vagyis Dávidföldre, onnan az már Széchenyi utca. Na, én meg a Széchenyi 24.-ben lakom. Úgy is fogalmazhatnék, ha bekanyarodtok a Gorkijba, addig kell menni, amíg nem láttok jobb kéz felől egy pácolt fakerítést faoszlopokkal és rajta vízszintesen fut végig a padlódeszka.
A képesmotor aprói között 60-ért volt valamelyik nap egy szett PR3