Üdv!
itt egy pár kép meg vidi a motorról http://www14.zippyshare.com/v/... 450ért mondja a srác! A jobb oldal dekni horzsolt és hátul a műanyag a lámpa felett meg van repedve amúgy több hibája nincs "elméletileg"!
Új vagyok szeretnék érdeklődni hogy kinéztem magamnak egy Suzuki GSF 400 VC Banditot (az újabbikat amin van üzemanyagszintmérő..:) ) mint első nagymocinak ! Szerintetek érdemes megvennem vagy nem vagy felejtsem el a banditot mondanak róla ilyet is olyat is de az az igazság hogy nagyon tetszik.....:D :P Vagy mire figyeljek oda megvételnél mik a típushibák! Köszönöm a tanácsokat Banditák....:D xD
Akkor lehet, hogy jobb lenne találkozni a "mánfai gyorson" a faháznál nekünk sem kellen keresgélni Komlón és Te is tudsz motorozni. Meg fogsz ismerni minket, Én szép nagyra nőttem.
Bátya!
Gyári áttétellel én 1-ben próbálnám. A múltkor szemmagasságból ejtettem le az eleját, pedig nem volt szándékos, csak azt hittem, kettőben van . Viszont kettőben csak elkönnyülget az eleje, az nem az igazi. Állítólag -1 elöl, +1 hátul, és karaj :D
Jut eszembe, asszem Ironed kapott a motorjával kisebb fogaskerekeket, többet is, ahogy ismerem, biztos lezsírozva állnak a polcon
Még nem ismerek senkit személyesen közületek, és nem is jártak nálam. Kökönyös városrészben, a Petőfi téren kell bekanyarodni a Gorkij utcába és amikor az kiér a családi házas városrészbe, vagyis Dávidföldre, onnan az már Széchenyi utca. Na, én meg a Széchenyi 24.-ben lakom. Úgy is fogalmazhatnék, ha bekanyarodtok a Gorkijba, addig kell menni, amíg nem láttok jobb kéz felől egy pácolt fakerítést faoszlopokkal és rajta vízszintesen fut végig a padlódeszka.
Majd legközelebb.