Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze, hogy írtad, kinek a pap, kinek a paplan...
Ezt sok minden befolyásolja.
Hja az egyhengeres gömbdugattyus! :)
Persze, minden ok, bocsi, hogy nem jeleztem!
Ahogy mondod!
Örülök, hogy vannak hasonszőrűek is mint én!
Nem tudom, ahogy írták is ízlések és pofonok. De, csizma 40-60k, normális, nem fogod 2 év múlva kidobni, szóval 5+ évre veszed. Akkor kesztyű, bőr, protektoros 20-30k. sisak, szóra mezőny, de vhogy a márkásabb, de legalább ismertek fel hajlok, vagy kevésbé márkás, de annak a felső kategóriája, 30-60k. Hol tartok, kb. 100? Szóval aki komolyan veszi és mindent megvesz, nem csdak alul farmer az erősen tudja közelíteni a 200-at. Adjuk csak össze. És akkor enetezett 2 életet és figyelte a téli akciókat vagy 2x beszivott a lidlis csimmával és 3.-ra rájött, hogy mit akar és nem 2 évente költ rá 15k hanem 1x 5 évre (min) 50k. Nu, mindegy ez is nyúlós téma....
Szia István!

Természetesen levettem már az 5 év alatt, eddig kétszer is évente!
Karácsonykor, húsvétkor!

A higiéniáról meg olvashatsz az előző hozzászólásomban!
Azt minden további nélkül elismerem, hogy hozzá sem tudok szagolni a műszaki dolgokhoz, amiket te tudsz, de úgy gondolom, mindenki a maga szakmáját tudja.
És nem hiszem azt, hogy te fertőtlenítésben is tutira otthon vagy.
Ha csak nem vagy polihisztor!
Én 20 évig műveltem, feleségem most is epidemiológus, (immáron 35 éve) vagyis a fertőtlenítés a szakmája, és még ha én meggondolatlan lennék, ő tuti nem, és nem venne fel akármit!
Pista az előbb leírta: Yamaha XJ 600. Vagy bandit 600. Vagy Hornet, vagy ami nagyon faja, a csíklámpás Yamaha FZS 600 fazer. De Te tudod. Mindenki a saját szopóálarcának kovácsa
Ja, a suzuki alkatrészárak brutálisan felmentek, tehát ha bármi típussecifikus cucc kell, akkor térdre, imához.
Jut eszembe, pénzt megkaptad? KEdden küldtem. A ricnik megjöttek, várnak rám a postán.
Köszönöm az öltözködési tanácsokat.......:D úgy látom ebbe tapasztaltabbak az emberek csak sajna nekem elsőnek jó lenne egy szupi motort venni........:) :D Csak hát anyiszor nem vesz az ember motort mint tegyük fel egy buksit....
sr500 vazze
Háááááttttt... öregnek öreg vagyok, de hülye azért nem.
Feltételezed, hogy megvettem, úgy ahogy volt felvettem, és azóta is úgy hordom?
Mert úgy hangzott, mintha így értetted volna amit írtam.
Ennyire igénytelennek azért ne nézz, még látatlanban sem.
Te sosem hallottad még a FERTŐTLENTÉS szót?
Én igen.
20 évig dolgoztam EÜ-ben tudom miről beszélek.
Tudod, az még akkor is használ, ha egy bélelzáródásos beteg hasában könyökig szarban turkálsz!
A bukót illetően sem olvastál figyelmesen.
Nem általánosságban írtam, hanem azt írtam, én kifogtam!
Nem hiszem, hogy ne vettem volna észre, ha egy az egyben átfestették volna a 2 hónapos bukót.
Azt meg főleg, ha sérülés lett volna rajta.

Szóval 100 szónak is egy a vége.
Megveszed a használtat, kitisztítod, kifertőtleníted, és hordod.
És máris lényegtelen, hányszor izzadt bele az előző tulaj!

De ha neked ennyire csavarja az orrodat a használt, vegyél újat, ha módodban áll!
Örülök neki, ha megengedheted magadnak.
Én nem.
A bukóimat mindig a motor kiállításon vettem. Ha kifogod hihetetlen áron tudsz hozzá jutni.
Csizma - munka védelmi. (csak feketébe) Szerintem ez is van olyan mint egy gagyibb motoros csizma. Jaaaaaa és 8.e Ft
Yami gombokért?Ezt nem ertem ! Olyan mintha en irtam volna? Mire celzol?
Az a Te főnököd arany ember, először a Yami gombokért, most meg a ruha
Van egy 125-ös Varaderom, 400-ért viheted Fekete, nagyon mettál
Én osztom mindekettőt. Vettünk anyának használt dzsekit, amin a legtöbb cipzár még sosem volt lehúzva, gyakorlatilag ropogott, a srác mondta, hogy egyszer volt a feleségén, el is hiszem, asszem egy huszas volt(nagyker áron 30 lett volna). Használtan adtam már el több sisakomat- a schubim két év múlva 10 rongyért eladó lesz - vettem is ilyeneket, de tényleg, amikor a shoxban 40-60 ezer egy protektoros bőrkombi, az tényleg nem sok.
Mondjuk olyan fűzős gata kéne nekem is, mint Datynak, mert azt ha kiengedem, több aláöltöző aláfér késő összel, nem kell a búúúzi kordurát hordani. Sajna aluthermós beringre nincs keret.
"Ennek 5 éve, most is azt hordom." mond hogy azert mar parszor levetted az 5 eve alatt?!

Nem tudom, nem vagyok se snobb sem elkenyesztetett ficsur, de mas utan felvenni-hasznalni egy motorosruhat, csizmat... Föleg ha raadasul bör. Meg a cordurat ki tudom mosni, de a bört max a szakado esö teszi velem... Evenet parszor raszanom magam, hogy kimossam a cordurat, de a presszokave sehol nincs a mosovizhez...amit azok a ruhak-csizmak-bukok szezonban kapnak...
Persze tudom a nincs nagy ur...( es persze nem most jöttem le a falvedöröl, es olvastam mar "merethibas cuccokrol") De par honapa mikor a mostani fönököm , pedig csak jot akart, nekem adta a kb 20 -25 eves börnacijat amivel talan meg tuneziat is megjarta, azon kivül hogy olyan allaga volt amilyen, a fazona is kb 20 eve ment ki a divatbol.repa szar hogy buzisan be tudd türni csizmaba, meg a mellemkasom alatt volt a "dereke", mert vesevedö is volt egyben a nadrag... persze marcsak viccböl is de felvettem...de a legnehezebb az volt hogy mit mondjak neki, miert nem kell, hiszen oly szivesen adta...
Persze mindkinek mashol az inger es higenia küszöbe...
Azt már könnyebben megoldom hogy hogy öltözzek fel de hogy milyen motort vegyek az már jó kérdés....
Hátttt most ezt a nézetet én nem osztom.
A,Más lábgombájával kínlódjon akinek 6 annya van.
B,használt sisakkal is gáz van.Ki látja mikor koppant oda valaki.Egy festés és kész.plusz felveszi annak a fejformáját aki hordta.
C.annyi az új olcsó cucc ami bőven jó mindenre mint égen a csillag.
Főleg télen.A shox akciós napoktól a mofakeres mindíg olcsó de viszonylag jó cuccokon át pl én az euromotor féláron árult cuccai közt válogatva találtam egy igen jó szettet.
Tehát türelmes ember simán fel tud kis pénzből öltözni.
És nem kell olyanba amibe más már 250x levedzett bele.
Használt bukót én is azt hittem, nem vennék!
De amikor megkaptam 2 hónaposan, egyszer felvett állapotban, gyári dobozban, blokkal, stb... az új ár 1/3-áért, meggondoltam magam!
Kezdő motorosok voltak, és beleszaladtak abba a hibába, hogy nem megfelelő méretet vettek, és mire rájöttek, késő volt.
Így hát én lettem a nevető harmadik!

Tudod az akkor megvett cuccot egy újért sem adnám!
Feleségemnek újat vettünk, de annak nyomába sem ér!
Ha ennek 6óra, akkor csakis - ahogy írtad - kinőtt/kifogyott cuccot fogok venni jó minőségben, jó áron!
Az újat csak hadd vegyék a gazdagok!
Mint pl Pali!
Egyre jár az agyunk.
Nyilván újra gondol. De egy csizma bukó páros is ott van majdnem 100 -nál. Én használt bukót nem vennék.. és csizmát se. A bőrruha az más, abból lehet venni használtan jót is.
Ha kispénzű, de nem sznob, és megfelel a használt ruha, akkor kis szerencsével és keresgéléssel be lehet szerezni olcsón alighasznált kinőtt/kihízott/megunt ruhát akár féláron is. Sajnos ehhez bújni kell a netes hirdetéseket, vaterát.