Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát...ezt a nézetedet nem osztom.
Már ha hajlandó vagy felvenni használtat is.
Minden télen Pesten több motoros börze is van.
Én a Devil's börzén öltöztem fel kereken 20.000 Ft-ból, talpig bőrbe.
Ennek 5 éve, most is azt hordom.
Akkor?
Hol itt a 200EFt?
Védőruha?! Na is egy jó kis befektetés. Ha valami normálisat akarsz és nem olyat amire a lidlibe ráakasztották a motorosruha cimkét akkor ezekre is számolj olyan 200-at
Itt vagyok én.
Én is 400-as akartam venni 5 éve, hogy ne túl naggyal kezdjek, bár én még az sem tudtam, hogy mi az, hogy belpiacos, meg az sem, hogy milyen típus, csak az, hogy valamelyik japán, és 400-as. Aztán hamar lebeszéltek róla, még a hwsw motoros topikban, és 600-as Bandita lett.
Akkor meg spórolj a következő szezonig. Most lekötöd a pénz pl. az ersténél 8,2%-ra, 9 hónapra (pont jövő tavasszal járna le), és addig még spórolhatsz is hozzá (kevesebb csoki/cigi/pia/nő ).
Inkább várnék még 1 évet, mintsem megvegyek valami sz@rt.
na igen ezért nem nagyon akarnék nagyon fentébb ugrani az árral és beleugrani egy olyanba amit ép hogy megbírok venni és utánna ha valami elromlik rajta akkor meg lesz kerti dísz.....:(
13500-ért van a kelle.hu-n.
450 ért sv650 van a karbis fajzatból.................nem egy bandit de spórolásból az sem rossz megoldás csak fesszabot vegyél párat hozzá.
Úgy vegyél motort, hogy a vásárlás után még maradjon egy százas a zsebedben(legalább). Nincs olyan használtmotor ebben az árkategóriában amin ne férne el még 100 000 forintnyi javítgatás, alkatrész csere stb.
Ez jó kérdés!
Biztos beugrik a prospektusos árképzésnek. 99Ft 105 helyett.
Köszönöm István!
ám kb 500e amit szánnék rá mivel most csinálom a jogsit meg még védóruhát veszek... úgyhogy azért szeretnék "spórolni" mind motor vételénel igaz ez bután hangzik mert erre azt szokták mondani majd ráköltöd a spórolást a javítattatásra....
Hát igazából nemtum mitévő legyek.... egy "egy fiatalos" jó megjelenésű mocit szeretnék ezért gondoltam a banditot mert naon jól néz ki és az ára sem magas csak mikor kicsit jobban utánnaolvasgattam hogy az alkatrészhiány, meg hogy nem szeretnek hozzányúlni.... de olvastam olyat is akinek meg bejön hát nemtum ezért próbáltam infókat,tanácsokat szerezni... Igazából nem gyilkoni akarom én néha elmenni vele túrázgatni elszaladni ide oda nem a fő cél csutkagázzal róni az utakat... és ez a típusú motor ami tetszik...:D de még mindig nem jutottam előrébb így sem.......
Jah! A másik fórumon már én is kiakadtam egy ugyanilyen esetre
De neked van igazad, ezentúl majd én is szarok az ilyen jellegű kérdésekre.
Csak azt nem értem hogy ha 5 kilóért 60-as is van fenn h.autón............(mindenki úgy teszi fel hogy picit alkudni fognak) kis alkuval tuti el lehet vinni 500 alatt................miért szarkodik valaki 400-as belpiacossal?
egyszer egy messzi-messzi galaxisban én is 250-es banditot szerettem volna, de engem le tudtak róla beszélni (hála az égnek )
egyszer jelentkezne vki, hogy hallgatott a tanácsra és nem vette meg a 250/400-ast....
Észrevehetted, hogy mindig (99%) ez van. Senki nem tanácsot akar, hanem önigazolást a választásához. Kinéz magának a leendő motoros egy 250-es, vagy 400-as belpiacos romhalmazt, aztán megkérdi a többieket, hogy jó választás-e. Mindenki próbálja lebeszélni, de ő már az elején eldöntötte, hogy megveszi. Végül minden ellenérv ellenére tényleg megveszi, majd 1-2 hét múlva jönnek a panaszok a bandit.hu-n (vagy itt), hogy nem indul, nem húz, ez is szar az is szar, és hol lehet alkatrészt kapni hozzá.
Én már nem is fárasztom magam.
En többször irtam ezekröl a motorokrol negativ velemenyt. Mind maga a 400-as kategoria,mind maga a tipus egy zsakutca es egy igazi csapda. Ezert a penzert vagy akar kicsit olcsoban akar motort is vehetnel. eddig kivül esett az en periferiamon is a Yamaha XJ 600-as motorja. Igen megkimelt peldanyok vannak belöle, nem ilyen bontoszökevenyek ,mint ez a belpiacos 400-as kategoria. Es ami mostansag nagyon fontossa valt, hogy igen kedvezö a fogyasztasuk, es igen pofonegyszerü konstrukciok.
Szerintem ragd meg azt a temat megegyszer, es ne vedd meg az elsö motort amit eledtolnak, mert pont annyi penzed van ra! Ez motorvasarlaskor az egyik legnagyobb balgasagra vall, es pont ugy hivjak ezeket a vevöket: Balek...

Közben raakadtam egy regebbi hozzaszolasomra, amivel azt hiszem azota többen egyetertenek... :
"Jellemzően nem a motorok megbízhatóságáról van elsősorban szó. Alapban kevés elfuserált konstrukció futkározik az utcákon. Az hogy ezek közül melyiket ismerjük az reklámoknak, markentingnak az érdeme. És hogy melyikből marad fent még öregebb korára is több darab, az jellemzően annak is függvénye hogy mennyit adtak el belőle új korában , és melyik kategóriába tartozik. (Mert van néhány darab aminek kiemelkedő volt az eladási statisztikája, de túltelesítette a donorok szállítását, így kevés "élő példány " maradhatott fent.) A banditok összeségében nem a gazdagok motorja. Megfizethető mivolta miatt miatt sokat adtak el belőle, így mindenhol jól ismerik , és nagy darabszából következően a megbizhatóság is beleívodott sok ember tudatába amit szerintem kicsit túl is misztifikáltak.
Közben azért eltelt egy másfél évtized. A kisebbek sok gazdin átmentek, mindenki megtanult rajtuk motorzni, esni, kelni, motort szerelni. És azért tudjuk jól hogy ezeket a kisebb gépeket főleg nem halmozták el sok gyári alkatrésszel a kezdő fiatal gazdáik zsoldból, vagy ösztöndíjból, mikor benzinre is alig futotta. Ha ezeket összegzed akkor a piacon lévők között megtalálod a legtöbbet megélt példányokat, amelyikeknek vagy felfedezet az összes hibáját amit előélete során rámértek, vagy úgy veszed meg hogy nem tudod, és majd menet közben derül ki. Tedd fel mindig magadnak azt a kérdést hogy vajon miért akarják eladni azt a jószágot, és te az ő helyükben mikor akarnál megszabadulni tőle?
És végre be kéne már látni, hogy a motorokat sem 10-20éves megbízható üzemre tervezik és gyártják! ha 10 év feletti motorban gondolkodik valaki akkor legyen tisztába azzal hogy az nem fog elmenni neki még 50 ezer km-t komolyabb meghibásodás nélkül ( akármilyen gazdája is volt!, föleg egy pici hengerűrtartalmú motor, legyen az bármennyire "megbízható"!)
...
Nem vagyok tisztában az anyagi lehetőségeiddel, de nézd meg általában, hogy a fiatalok az uccsó pénzüket is beleölik a motor megvételébe, és aztán ha valami baja van a használt gépnek, arra már nem jut pénz, így marad a tákolás, vagy rásózás másra.
Nem vagyok pesszimista, csak realista."
Es meg sok hasonlot is talalnal, ha sok idöd lenne es visszaolvasnal itt a forumon..

Üdv

Istvan
gondoltam kapok nyomós érvet vagy tanácsot, de igazából kb pont annyi lóvém lenne rá mint amennyibe ez kerül és nem találtam árába más normálisabb mocit! ne haragudjatok ha untattatalak benneteket!
akkor meg minek kérdezted...
sajnos vagy nem sajnos de beleszerettem úgyhogy sztem megveszem! .....:D remélem jól járok vele...:D ! :) Köszi a tanácsokat!
Én ugyanazt vettem a kelle.hu-n, 1 év garanciával.
Ő gyárt oda is.
Köszesz!

Már el is tettem az infót
Szia!
9500-ért tudok hozni újat utángyártottban, de 5 munkanap. Az ebayt javaslom, szerintem ez mocskos drága.
Fesszabályzó ügyben akit érdekel: Mecseki Zsolt Tatabánya /34/302-463 utánvéttel is 6 hó garival.
Sziasztok! Keresek 2005-ös gsf650S Bandithoz balos komplett tükröt, vagy csak szárat. Tel: 30-4413-661
Nem néz ki rosszúl, szépen jár a motorja is. Mindenek ellenére Scotty-val értek egyet. A 600-as minden szempontból jobb választás és nem is sokkal drágább mint ez.