Természetesen -2 fokba nem szerpentinezni kell menni.
Nekem csak "A"-s jogsim van, tehát ha hirtelen intézni kell valamit, és nagyon nem vágyom a buszjáratra akkor bizony csak motor van.
Az elmúlt 9 évben mióta húzom a gázt kitapasztaltam mit kell felvenni, és hogy kell közlekedni.
Nekem emiatt soha nem volt bajom, se megcsúszásom, balesetem.
Keeway sisakom volt az első.
Felnyit6ó.
Még mindíg műxik a havernál, míg AGV-ből már másodikat nyúzom, mert tönkrement a felnyitó zárja, mállik a bélés...soroljam még?
Úgy értem a K2-esben még csak a baloldali műszerben volt LCD, a jobboldaliban nem, azaz nem mutatott időt és benzinszintet. A későbbiekben meg a mutatós km óra helyett digitális LCD-s lett. Azt nem tudom, hogy mikortól
-2 fokban akkor sem mennék ki motorozni, ha fűthető ruhám lenne.
Mert azt már nem motorozásnak hívják, hanem mazochizmusnak!
+ játék az életeddel azon a hideg csúszós aszfalton!
1-"Nyári" bőrcuccot nem hordok. Nem is igazán értem, hogy mire gondolsz.
2-Mint általában az írásos dolgoknál, könnyű félreolvasni dolgokat!
Nem felhajtott plexivel 200, hanem NYITOTT bukóval, lehajtott plexinél 200 a sima ügy!
Azért nem mindegy ugye?
Látod, engem meg ezek a félreértelmezések mosolyogtatnak meg!
Nekem is ilyen van, a 3. szezont nyomom benne, nekem nincs bajom vele, csak szerintem egy kicsit hangos, de már kezd nyúlni. Bár próbáltam már 50.000 Ft.-os sisakot, az sem volt csendesebb. Nem nyomja az orrom a plexi 200 felett sem, mint a cimboráknak a 100.000 Ft.-os über-szuper sisakja. Hogy mit csinálna egy perecnél, nem tudom, de nem is szeretném kipróbálni.
Ha egész évben akar motorozni, még kevés is a 200. Ahhoz minimum két szett ruha kell, meg aláöltözet stb. Ha meg tényleg minden körülmények között kényelemben akarja tudni magát, és biztonságban is akkor 3, de inkább 4 féle szett lenne az optimális. Nem viccből mondom. Már egész közel vagyok az optimumhoz. Az meg kicsit sem frusztrál, hogy többe vannak a ruhák mint a motor. Vicces is volna, ha a motor ára szabná meg az öltözködést. Olcsó motorról is ugyan akkorát lehet esni, mint egy drágábbról, és ugyan úgy hideg rajta a hideg, mint izzasztó nyáron a meleg.
Sokan nem gondolják át a motorozás kezdésekor, hogy mennyi járulékos költség van a motor megvételén túl. Én se gondoltam bele , nem is volt jó az elején civil ruhában hajtani
Nemrég még azt írtad, hogy kb. 500 eFt-nál nem szánsz többet motorra, most meg már ilyen extra kívánságok? Ez most hogy? Jó lesz kezdésnek egy régebbi, lég-olajos 600-as is, hidd el.
Na akkor valakinek egy jó Bandit 600-asa.....:D eladó van? vevő vagyok :) sötétebb szín érdekel ha van írj z8t6@freemail.hu olyan érdekel amin már digit a műszerfal..:D
Te, olvasgatok ilyen hardcore túramanó fórumokat, ahogy eddig nézem, minden csizma átázik(páran nyomják gore tex túrabakancsban, azon nem megy be víz, azt mondják.). Akkor meg nem mindegy? Nekem is bent van a 2000 forintos louisos esőcsizma, ha kell, felhúzom
Természetesen -2 fokba nem szerpentinezni kell menni.
Nekem csak "A"-s jogsim van, tehát ha hirtelen intézni kell valamit, és nagyon nem vágyom a buszjáratra akkor bizony csak motor van.
Az elmúlt 9 évben mióta húzom a gázt kitapasztaltam mit kell felvenni, és hogy kell közlekedni.
Nekem emiatt soha nem volt bajom, se megcsúszásom, balesetem.