Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak jó gumi - meg józan ész kell hozzá.

Természetesen -2 fokba nem szerpentinezni kell menni.
Nekem csak "A"-s jogsim van, tehát ha hirtelen intézni kell valamit, és nagyon nem vágyom a buszjáratra akkor bizony csak motor van.

Az elmúlt 9 évben mióta húzom a gázt kitapasztaltam mit kell felvenni, és hogy kell közlekedni.
Nekem emiatt soha nem volt bajom, se megcsúszásom, balesetem.
Akkor Én is?

Télen:
Bukó: 25000ft
nyakmelegítő: 1000ft
Piya cordura nadrág, béléssel - 22000ft
Spool kabát, bélléssel - 23.000ft
LIDL gerincvédő + beleszerelt fűtés - 10.000ft
csimma - 15.000ft
kesztyű (spool télije)- 3500ft
+ bekapcsolom az ülésfűtést - 2000ft

összesen: 101.500ft és mint írom -2-3 fokig bármikor mehetünk, bármennyit.

Nyáron
csimma - 15000ft
bukó- 25000ft
kesztyű- 7000ft
farmer - 3500ft
full protiing - 17990ft
összesen: ~68.500ft
Mi az hogy működik? Nem sapka ez, hogy csak az eső ellen védjen

Én lassan elérem az AGV sisakommal az 50 ezer km használatot, és teljesen korrekt az állapota.
Keeway sisakom volt az első.
Felnyit6ó.
Még mindíg műxik a havernál, míg AGV-ből már másodikat nyúzom, mert tönkrement a felnyitó zárja, mállik a bélés...soroljam még?
Úgy értem a K2-esben még csak a baloldali műszerben volt LCD, a jobboldaliban nem, azaz nem mutatott időt és benzinszintet. A későbbiekben meg a mutatós km óra helyett digitális LCD-s lett. Azt nem tudom, hogy mikortól
Csabi te mindig ráérzel a dolgokra!
Valahogy én is éppen így érzem!
-2 fokban akkor sem mennék ki motorozni, ha fűthető ruhám lenne.
Mert azt már nem motorozásnak hívják, hanem mazochizmusnak!
+ játék az életeddel azon a hideg csúszós aszfalton!
1-"Nyári" bőrcuccot nem hordok. Nem is igazán értem, hogy mire gondolsz.
2-Mint általában az írásos dolgoknál, könnyű félreolvasni dolgokat!
Nem felhajtott plexivel 200, hanem NYITOTT bukóval, lehajtott plexinél 200 a sima ügy!

Azért nem mindegy ugye?

Látod, engem meg ezek a félreértelmezések mosolyogtatnak meg!
K3-K4-K5(?)
Megígérem, hogy ha lesz lehetőségem, kipróbálom, de csak úgy megvenni nem fogom!
Maestro, most látom, hogy ennél 12 ezernél kezdődik a piros zóna, ez ám a nekem való motooor, "kinyomnám a gázt tövig, hadd hajoljon a lemez"
Nemnemnem, vedd meg inkább Gyulánk törpe Varáját, nagyon metáááál
várj akkor rosszul írtam ez melyk típus?
http://www.flx.hu/ticu/images/...
Komoly Megrágtam a dolgot, kell egy kényelmes túra enduró.
Nem GT-t hanem GTL-t
Ez most komoly? vagy csak hülyülsz?
Digit műszerfalas? Az 2006-os évjárat. Picit gyüjtögess még
Na ettől már biztos a felmenőket fogja emlegetni Legközelebb azzal jössz vegyen BMW 1600 GT-t , mi?
A 600-at hamar kiövöd. Vedd meg Tibi 1200-jét, az a hoki
Nekem is ilyen van, a 3. szezont nyomom benne, nekem nincs bajom vele, csak szerintem egy kicsit hangos, de már kezd nyúlni. Bár próbáltam már 50.000 Ft.-os sisakot, az sem volt csendesebb. Nem nyomja az orrom a plexi 200 felett sem, mint a cimboráknak a 100.000 Ft.-os über-szuper sisakja. Hogy mit csinálna egy perecnél, nem tudom, de nem is szeretném kipróbálni.
Ha egész évben akar motorozni, még kevés is a 200. Ahhoz minimum két szett ruha kell, meg aláöltözet stb. Ha meg tényleg minden körülmények között kényelemben akarja tudni magát, és biztonságban is akkor 3, de inkább 4 féle szett lenne az optimális. Nem viccből mondom. Már egész közel vagyok az optimumhoz. Az meg kicsit sem frusztrál, hogy többe vannak a ruhák mint a motor. Vicces is volna, ha a motor ára szabná meg az öltözködést. Olcsó motorról is ugyan akkorát lehet esni, mint egy drágábbról, és ugyan úgy hideg rajta a hideg, mint izzasztó nyáron a meleg.

Sokan nem gondolják át a motorozás kezdésekor, hogy mennyi járulékos költség van a motor megvételén túl. Én se gondoltam bele , nem is volt jó az elején civil ruhában hajtani
Nemrég még azt írtad, hogy kb. 500 eFt-nál nem szánsz többet motorra, most meg már ilyen extra kívánságok? Ez most hogy? Jó lesz kezdésnek egy régebbi, lég-olajos 600-as is, hidd el.
Az biza. B-square. Majd cserélem, ha tönkremegy a csatja, vagy elhomályosodik a plexije. És nem aggódok ha véletlenül leesik, vagy lefossa a gólya.
Na akkor valakinek egy jó Bandit 600-asa.....:D eladó van? vevő vagyok :) sötétebb szín érdekel ha van írj z8t6@freemail.hu olyan érdekel amin már digit a műszerfal..:D
Te, olvasgatok ilyen hardcore túramanó fórumokat, ahogy eddig nézem, minden csizma átázik(páran nyomják gore tex túrabakancsban, azon nem megy be víz, azt mondják.). Akkor meg nem mindegy? Nekem is bent van a 2000 forintos louisos esőcsizma, ha kell, felhúzom