Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A bolti átlátszót lecseréltem gyári suzukis túraplexire aminek a tetején van az állítható rész.
Én a 140-et csak a sisakot ért nagyobb nyomáson veszem észre. Több 100 km-t le tudok motorozni ebben a tempóban.

Azért kérdés hogy mit értesz nagy tempó alatt. 160-at tartósan ritkán megyek mert utas fronton már erős turbulencia van.
minden csak viszonyitas kerdese. biztos nem fog tetszeni elsore a sor4-hez kepest kulturalatlan jarasa. en is igy voltam az 1000sv-vel. de nagyon jo motor csak szokni kell.
Egyébként nálam most szélvédelem, meg kényelem szempontból egyedül az 1000-es Varadero van a listámon. Már csak ki kéne próbálnom ténylegesen egyet, hogy mennyire gyengusz az a V2-es
hat pedig muszaj. es neha belekostolnak a 2-es szamrendszerbe is, ott pedig tartosan nem tudom kovetni oket mert elfarad a nyakam.
Na az a tempó már nem legális.
Ne akard követni a cimbiket és akkor nem fogsz elfáradni
az N-es lampaja sem egy stadionvilagitas sajna.
Plussz az 1250-es fejidomos lámpája hagyományos égővel egy kalap szar.

Azért azt a dőlés kárt nem eszik olyan forrón.
a gyari plexi allithato?
az a bajom, hogy tartos nagy temponal hosszu ido utan elfaradok (amikor a cimbi sportmotorjait kell kovetni). igaz, meg a sajatomon sem probaltam ki semmilyen plexi-megoldast sem.
Bocs de a gyári állítható túraplexire igaz az amit mondtam.
Szerintem a fejidom azért jó mert a menetszél nagy részét nem a testre engedi. Így az eső és a hidegérzet egy része "eltűnik".
De ez nem goldwing ahol állítólag a mozogsz a motorral meg se ázol. A goldwingnek a plexijén is van egy állítható ablak hogy ne legyen akkora a turbulencia a plexi mögött.
igen, nezegettem oket de sosem érek ra.
illetve azt tudom, hogy a gyari plexi nem a legidealisabb a magassagomhoz. az ki sem akarom probalni. es azert sem, mert amig nincs meg ra a penzem csak a szivem fajditanam ha visszaulok a sajatomra.
Jó reklám ez egy, hirdetés szerint 46ezret futott motornak. Degeci vagy talán?
Most vannak suzuki tesztnapok asszem. Menj, és tapasztald meg
ezert kerdem...
csak a szélvedelem miatt, amugy nem tetszik.
Ja, de, arra jó, ha eldőlsz, tökör , idom, pelxi egyből megy a levesbe
ne b@sszál ki magaddal. A nagybandit fejidoma egy dekoráció. Az 1200-é valamivel jobb, az 1250-é konrétan semmit nem ér.
"Azóta 7 évet lenyomtam vele"

Tehát beletettél kb 70 ezer km-t. Az jó!
neeem, koszi. azert kerdem, mert felmerult bennem hogy ha cserelek nagybanditra az mar fejidmos lesz. ellentmondva minden eddigi elveimnek, miszerint egy motorra nem kell semmilyen idom.
Én semmit különbséget nem érzek, így marad ez
NEkem van, a robogómon. Este kipróbálhatod
es van olyan kulturalt plexi megoldas, amivel a 190-es magassagommal is kenyelmesen lehet haladni?
Én 176 vagyok de még így is a sisakra megy. Ugyan is ha felállok teljesen más a hanghatás.
van valaki, aki 190 centi magas es a fejidom nem a sisakjara tereli a szelet?
Ment itt a f.szverés, miszerint az a legmenőbb csávó aki a legkevesebb pénzből öltözött fel, saját véleménye szerint igen jól.
Részemről még a robira is full sisakot vettem. Tavaj nyáron egyik ismerősünk fia evett kb 2 hónapig szívószálon mert szétment az álla. Pedig csak simsonon ült. Bár az elsőbbséget nem kapta meg.

Nekem a csizmám volt annyi mint a Te nyári cuccod. Igaz nem is fosom össze magam ha beborul az ég.

Ja és 2x mert utassal közlekedek.