A bolti átlátszót lecseréltem gyári suzukis túraplexire aminek a tetején van az állítható rész.
Én a 140-et csak a sisakot ért nagyobb nyomáson veszem észre. Több 100 km-t le tudok motorozni ebben a tempóban.
Azért kérdés hogy mit értesz nagy tempó alatt. 160-at tartósan ritkán megyek mert utas fronton már erős turbulencia van.
minden csak viszonyitas kerdese. biztos nem fog tetszeni elsore a sor4-hez kepest kulturalatlan jarasa. en is igy voltam az 1000sv-vel. de nagyon jo motor csak szokni kell.
Egyébként nálam most szélvédelem, meg kényelem szempontból egyedül az 1000-es Varadero van a listámon. Már csak ki kéne próbálnom ténylegesen egyet, hogy mennyire gyengusz az a V2-es
a gyari plexi allithato?
az a bajom, hogy tartos nagy temponal hosszu ido utan elfaradok (amikor a cimbi sportmotorjait kell kovetni). igaz, meg a sajatomon sem probaltam ki semmilyen plexi-megoldast sem.
Bocs de a gyári állítható túraplexire igaz az amit mondtam.
Szerintem a fejidom azért jó mert a menetszél nagy részét nem a testre engedi. Így az eső és a hidegérzet egy része "eltűnik".
De ez nem goldwing ahol állítólag a mozogsz a motorral meg se ázol. A goldwingnek a plexijén is van egy állítható ablak hogy ne legyen akkora a turbulencia a plexi mögött.
igen, nezegettem oket de sosem érek ra.
illetve azt tudom, hogy a gyari plexi nem a legidealisabb a magassagomhoz. az ki sem akarom probalni. es azert sem, mert amig nincs meg ra a penzem csak a szivem fajditanam ha visszaulok a sajatomra.
neeem, koszi. azert kerdem, mert felmerult bennem hogy ha cserelek nagybanditra az mar fejidmos lesz. ellentmondva minden eddigi elveimnek, miszerint egy motorra nem kell semmilyen idom.
Részemről még a robira is full sisakot vettem. Tavaj nyáron egyik ismerősünk fia evett kb 2 hónapig szívószálon mert szétment az álla. Pedig csak simsonon ült. Bár az elsőbbséget nem kapta meg.
Nekem a csizmám volt annyi mint a Te nyári cuccod. Igaz nem is fosom össze magam ha beborul az ég.
Én a 140-et csak a sisakot ért nagyobb nyomáson veszem észre. Több 100 km-t le tudok motorozni ebben a tempóban.
Azért kérdés hogy mit értesz nagy tempó alatt. 160-at tartósan ritkán megyek mert utas fronton már erős turbulencia van.