Töltsünk együtt egy napot!
Június 18. és július 23. között az ország számos helyszínén
várunk 10-nél is több Suzuki modellel,
Borsay Szabolccsal és más Suzuki sztárvendégekkel,
Szabó Attilával, a Motoros Akadémiával és egy kis harapnivalóval!
Próbáld ki az új GSX-R 600L1, GSX-R 750L1, GSR 750L1, és
a GSX-R 1000, GSX 1250FA, GSF 1250A, SFV 650, GSF 650SA,
VZ 800, GSX 1300BK, AN 650A, GSR 600 modelleket, valamint
a Motoros Akadémia tanmotorjait és fék-reakcióidő szimulátorát!
Hogy a kisebbek se unatkozzanak, kipróbálhatnak egy LT 80-as quadot!
Nyíregyházán Július 16-án lesz és már be is regiztem magam a GSR750 L1 & GSX 1250 FA próbálom ki!
A hétvégén abszolváltam-tunk kb 1200km-t! Pénteken reggel indultunk a boszniai Jajcéba,ahol nemzetközi motoros találkozó volt. Odafelé Osijek után az egyik kollégának defektje lett,és hát lévén küllős vas/cruiser/,szét kellett bontani az egész hátulját,aztán irány a gumis!Egy biztos küllős kerekű motorom soha ne legyen! Odafelé még megcsípett egy állat a nyakamon,meg kaptunk a hegyekben kis esőt! Gyönyörű tájakon,és kitűnő utakon motoroztunk,rengeteg kanyarral körítve! Maga Jajce egy gyönyörű kis város,sok látnivalóval a hegyek között egy völgyben,rengeteg vízeséssel,vár,óváros,vizimalmok,stb. A motoros találkozón mindenféle náció képviseltette magát,de magyarok csak mi voltunk! Nagyon barátságosan fogadtak minket,és mindenki közvetlen volt velünk! A koncertek szuperek voltak,és a sör nagyon finom! Hazafelé Vasárnap,vagyis ma szinte végig eső,szóval cumi volt,de összességében nagyon megérte! Ja...rendőr radarral szinte 10km-ként volt,de a motorosokkal nem foglalkoztak! A városban sisak nélkül motoroztak a srácok,de szolidan közlekedett mindenki,mondjuk piszok meleg volt! A szállás-kaja-pia teljesen elfogadható árakon volt! Képeket majd teszek fel amint megkapom őket!
Te, Zsombor 4. éve hordja a lidlis csimmát. Tavaly épp vettem volna 8 ezerért én is, de már pont nem volt.
Amúgy én a veszkóra esküszöm :D Komolyan, 16 évesen kaptam egyet, tavaly raktam parkolópályára, de nagy dzsuvában meg koncertre még abban járok, kb 6-szor talpaltattam meg, imádom. Azt vettem 4 éve is, csak magyar gyártást, mondjuk, khm a brazilnak nyomába nem ér anyagminőségben.
Hát mióta megkérdeztünk egy jysk-es pókot hogy mi lesz azokkal a matracokkal amit a "ha nem felel meg visszahozhatja 2 hónap után és visszadjuk az árát" akció keretén belül visszahoznak nem csodálkozom.
A válasz az volt kitisztítjuk és eladjuk......................valami marhának.
Lehet egy használ rendesen kitisztítva, fertőtlenítve tisztább, mint ha olyan újat kapsz ki a boltban, amelyiket egy 2 hónapja nem mosdott fészekalja purgyé taknyos kézzel jól össze-vissza tapizott!
Azt meg "belegondolás" nélkül felveszed tisztítás nélkül, és még puszilgatod is a drágát, ott ahol megfogdosták az említettek!
Akkor hogy is van ez?
Jól van na, csak húzlak, de esélye ennek is van nem?
Én 25-ért vettem a Berik bőrkabátomat, teljesen hibátlan állapotban. Árban és minőségben is űberelhetetlen ajánlat volt. Ennyi pénzért meg elfogadom, hogy nem én izzadtam bele először. Valamint ennyi pénzért szerintem bármikor el is tudnám adni.. ha akarnám.
Csavarja a fene orrát.Nem én veszem fel.Nem is a fertőtlenítés........(bár mivel nem vagyok EÜ-s sosem tudnám jól csinálni).Csak hát a gondolat.
Így maradt az új.Az első ruhám talán ha 50-es volt mofaker (lehet olcsóbban is kijött volna ha nem vagyok hordó méret) a második alapárban húzós lett volna valami 120e a kabát 80e a nadrág de mivel téli nagy leárazásos utolsó darabos dolog volt így 60e lett a kabát 50 a nadrág.Ami megint lehetett volna jobb is de beleszólt a hordó méretem.Kiállításon 80-90e lett volna asszem mugen ruha ha nem cingárokra találják ki ezeket.
Így külön vadásztam a kabátot és rá 3 hónapra a nadrágot holtszezonban így nem volt anyagilag megterhelő.
És ez a ruha ha vigyázok a súlyomra szerintem a harley-s koromig kitart.
Én is azt a kettőt szeretném kipróbálni.
Majd jól megverekszünk értük!