Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elérhetőséget, infót kérnék ez ügyben, mert sokan keresnek meg ezzel a gonddal. És Én csak annyit tudok mondani: valahol keressenek rá.

Szóval hol is van ez a "gyár"?
Elérhetőség, infó, web?

előre is kösz
Nem egészen:-))

Ezt 53-ért vettem, a pr2 meg 69900.....az már 17.000-res különbség, ami nekem most sok.
De tudom, hogy az is brutál jó gumi.
Kykee elvileg irtam neked mailt a hirdetésre amit az adatlapodon láttam, mert mailcimet nem találtam! Ha tudsz pls válaszolj! A topikot már nem akarom offolni!
Köszi! Addig hűtsd be a söröket.
És Komlón merre? Vagy Piti/Mikir tudja?
Csütörtökön voltam pont Komlón eszembe is jutottál, de úgyis sietnem kellett Pécsre.
Sziasztok. Segitséget kérek. Gsf650S-hez kellene bal oldali tükör szárral együtt 2005-ös évjárat. Köszönöm.
Szívesen vendégül látlak titeket ha bejönnétek Komlóra. Reggeles vagyok, 14.00 után ráérek.
Eladó!
Suzuki Bandithoz 2db Denso gyertya, és olajszűrő.
Az eladás oka: Kategória váltásból megmaradt tartalék
alkatrészek újak! Nekem 400-as volt ilyet használtam hozzá.
Az ár a 2db gyertyára és az olajszűrőre vonatkozik!
6 ezer ft!
na megjottem egy kis palyazasbol. jelentem az uj dunlopok jol muzsikalnak, majrecsik nulla.
Sosem gondoltam, hogy földúton motorozol, csak írtam, de ezexerint te sem vágod a poént!
Én sem tudom megnézni!
Nyugika, majd belejön!
Sziasztok!

Nincs valakinek elfekvőben egy eredeti jobb első irányjelző kompletten? 2003as 1.2es, de a 600asé is ua. Vevő lennék rá. Sikerült lezúznom aztán nemsokára menne műszakira
köszi!
Ok, holnap telcsizek, ha megyek!
Neked jobb lehet a bátaszéki Mol, mint a bajai shell. 13:50 körül lennénk ott kb.
Azt beszéltük Mikir.-rel, hogy 13.30.-kor indulnánk a körforgós Shell.-ről, és a Mecseket vennénk célba, mert Én szeretnék este 6.-körül haza érni, mert vendégeim lesznek. Ha van kedved gyere!
Ja igen, állítólag holnap hidegfront. Az mondjuk nem baj, ha a kánikula alábbhagy, csak ne essen.
Merre mentek? Lehet, hogy én is mennék.
Ok! Ha nem szakad le az ég, Én benne vok.
Piti Úr!
Holnap ebéd után ráérek, gurulhatnánk. 30/475-6730
Elnézést a múlt vasárnapért
A 600 sem az övé csak kölcsönbe kapta, de biztos örülne a tulaj ha egy 1200-at kapna vissza helyette
Benne vagyok, de az EU. elég tág fogalom (lakhely szemponjából). Legfeljebb 2 naposra tervezem a gurulást. Az 1,2.-es tényleg egy más világ, de legfeljebb lecseréled a 600.-ast. Ilyen idős korban ha ügyes vagy kicsi pénzért tudsz váltani. Nekem 100 papírban állt meg a váltás és nem csak erősebb hanem jobb állapotú motorom lett.
Én is,és az esés után is!Meg a Banditot is!nem anyuci meg apuci! ! ! !,,,,megvettem a GSRt,mert a lányom anyja lefarolt 8 év után,,,,,mondom alkesz nem leszek,mert nem áll jól,drogozni nem fogok,mert abba beledöglök,bulizni már nem akartam,így ismét motorozni kezdtem és mindent ami a tökéletes motorozással együtt jár,,,,és ha van két kerék alattam amit megfelezhetek,akkor miért ne, a magasabb hatásfok elérése érdekében,,,,,de bármelyik gsres társamat akivel együtt gurultam,megkérdezed,sosem voltam megjátszós meg menőzős,,,mind csak a saját magam érdekében és nekik ingyencirkusz volt,,,,mintha a forma1et nézné,csak nagyon replika kiadásban
most néztem az adatlapját a Piiiitnek!nem tudtam,hogy 1.2ese van,,,ezesetben szívesen megmutatom neki a motrokájának a hasát,ha odaadja,,,,amúgy is szeretném kipróbálni az egykettőt,,,,,azt mondta a kedvesem,hogy akkor utána műr nehezen viselem majd a 600s-t,,,a néha i férének a Csabinak is ilyen k4es 1200Banditja volt,és nagyon burüühhá ahogy megy,,,,na kiváncsi vagyok,,,

Piti úr!
Ezennel szívesen találkoznék Veled,kicsi túrázás,kicsi kávézás,aztán esta úgy mész haza,hogy tudsz kerózni,,,mert kábé fél óra és ráérzel,a többi már csak rajtad múlik