Na jó nem engem kéne példának felhozni.De igazából annyit köll mondani hogy ha a motorozás a cél akkor kényelmesebb ha ügyintézni városban akkor ijöhet farmer.Abból is valami kifejezett motoros.
Pfújjjjj Felelőtlen
Nyilván kényelmesebb sokkal, de én még két utcányi távolság miatt is beöltözöm. Nem is érzem jól magam a nyeregben, ha nincs rajtam felszerelés.
Ezért is vagyok nagyon mérges az asszonyra. Nagy nehezen eljutottunk oda, hogy már fel tudok vele vetetni egy cordura kabátot, kesztyűt, tisztességes csizmát, de a qva farmerről nem akar lemondani. Egyenlőre egy tépőzáras térdprotektort tudtam csak ráaggatni. Sem cordura gatyát sem bőr cuccot nem hajlandó felvenni. Roppant mérges vagyok rá.
Lehet megköveznek néhányan, de nyáron, melegben ujjatlan póló, farmer, ujjatlan kesztyű.
Még akkor is, ha a bükkbe megyünk kanyarogni, vagy esetleg a Szlovákokhoz a Tátrába.
Tudom, tisztában vagyok vele. De nyílegyenes utca, párszáz méter és rohadt meleg.....Inkább piszokul figyelek mindenre, de hogy nem öltözök be két percért az hétszentség.
Tök mindegy mennyivel mész. Amikor elnyaltam a villamos sínen a dugóban csak araszoltam, de így is bevertem a bukómat a mellettem araszoló kocsi első kerekébe illetve a vállamnál, csípőmnél láthatóan kapott a bőr cucc, a csizmám oldala is olyan, mintha csiszoló papírral mentem volna át rajta. Kb 20-szal gurultam és így is. Ha belegondolok, hogy ha nem lett volna teljes menetfelszerelés még ennél a kis zakónál is lejött volna sok helyen a felső hámréteg rólam..
Tényleg arra gondoltál,hogy majd földúton fogok motorozni?!kettőn sem,nem hogy egyen