Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Höhö A lottó ötöst nem szeretnéd?
Üdv Mindeninek!

Tibi UA!
Légy szíves segíts!
Június 25-én szeretnénk felmenni a Vereckei hágóra. Miskolcról, Miskolcra. Egyelőre utat tervezünk, ebben kérem a segítségedet. Milyen tapasztalataid vannak a Miskolc, S.újhely, Ungvár útvonallal kapcsolatban. Illetve bármi más ötlet érdekel, nem szeretnénk mindkétszer Záhonynál sorban állni.
Köszi
Szeva Mikir!
Ma beszéltem gumissal, Ő is azt mondta, hogy nem a gumi hibája, nem arra használom amire való. Mivel a minta kilépő élénél kagylósodik, ez azért van mert túlmelegszik egy kicsit a túl intenzív kanyargás miatt. Azt mondta, hogy ezt túrázásra tervezték, ha sportosan akarok motorozni, vegyek sportgumit. De Én olyat szeretnék, hogy elmenjen 20.000 km.-ert, fogjon mint a zöld festék és ne kerüljön többe 25.000 Ft.-nál. Ilyet nem tudtok?
Üdv Motorosok!

250-es bandithoz keresek benzincsapot. Újat vagy használtat, mindegy csak jó legyen. Köszönöm.

Széles utat,gumi fákat és olcsó benzint. Zsoty
Köszönöm a tanácsot, megfogadom.
"Ooo Happy daaay!"
és utána remélem ,bementál a bankba,és kértél egy számlazárást is,mert ha nem akkor nem árt oda is elmenni,nehogy meglepetés érjen

ezt jó tanácsként írom neked és mindenkinek,sokan ugy tudják,hogyha kifizették az utolsó csekket,avval vége,de nem mindig,ezért kell egy számlazárást is kérni minnél hamarabb,mert napi kamattal ketyeg,az a párszáz forint ami még rajta lehet,majd hó végén jön a meglepi,meg az anyázás

én majdnem igy jártam,de az utolsó csekk elött bementem a bankba,hogy befizetem és kész?,ekkor világosítottak fel(OTP)
Én majd csak 2013.07. hóban.
Gratula akkor több marad benyára
Ha benn az E akkor nincs gáz, asszem 30ért mérik azt a fajta lámpát? Igen sajna az az idom úgy egyben van azért nem ugrott le nekem is.
Kifizettem a motor utolsó részletét
igen, olyat neztem amiben az E betu benne van. es akkor levehetnem az oldalso indexeket es mehetne fel kis rendszamtarto is.
bar ahogy elneztem a gyari rendszamtarto egyben van az also idommal?
Ment a RE
ment mail!
Háát ha az E benn van ? A doboz "rendszer"éppen csere előtt áll ha esetleg érdekel? Oldaldobozosat akarok venn és nincs szívem ezt szétcseszni, barkácsolni. De ,hogy honnan jött az passz mert 2006-ban csoda volt hogy tudtam rá szerezni. Asszem annó az olaszoktól lett rendelve 2-3 hónapot vártam rá !
jol nez ki!

en olyat neztem, amiben az index is benne van, nemtudom az legal-e...
a doboztartot hol vetted?
Üzemanyaghoz. Ha jól tudom a suzukinak a speed motorokon kívül mind 91-es a gyári okánszáma. Mikor kinn olcsóbb volt a 91-es mint a 95-ös csak azt tankoltam kinn. Láss csodát finomabban ment tőle mint az itthoni 95-ös nyáltól. De már kint is egy árban van akkor meg mennyen a "jobbal". Teljesen fölösleges a magasabb oktánszámút beletenni mert a motornak a kompressziótűrése nem indokolja. 95-n belül ki milyen fantázianevet talál ki az az Ő marketing dolguk. Lehetséges ,hogy van benn valami adalék de sok nem az tuti. Jobban jár az ember ha 2500-ként felváltva karbitisztítót ,utána szeleptisztító adalékot teszt bele 1500 pénzért. Ez az Én véleményem mert akkor az benne van a benyában tutira. Nem pedig amit a kutas mond
Megtennéd hogy enyhén oldalról is készítenél fényképet használat közben. mondjuk 30 fokkal eltérve a tengelytől.
Persze vágom Én is csak poénból írtam. Normálban 2-2500 körül szóróm a fokozatokat. Ha gyorsítani kell akkor is 5e körűl váltok.
Felhasználói hiba. Túl sokat kanyarogsz és lekoptatod a szélét ami lágyabb a közepénél!
Egyébként a magamén is észrevettem, hogy a széle jobban kopik.
http://www.motorrevu.hu/motorteszt/Bridgestone_Battlax_BT-021
Szép helyen jártatok! Tavaly Lengyelországba menet útba ejtettük mi is!
Akkor a kuas ezért nem engem győzködött Gondolom 10 liter után nem kap sokat, ezért inkább az autóst győzködte
Ja és amikor mondtam a kutasnak, hogy nem volt külömbség, azt mondta, hogy 2-3 tank után fogom észrevenni a változást. Azóta dolgozik haverom a Shell.-nél és azt mondja, hogy külön kapnak prémiumot akkor ha rátudnak beszélni a V-power.-re
A Shellnél ugyan ezt mondják. Én tankoltam bele V-powert, de nem vettem észre külömbséget sem teljesítményben, sem hatótávban.