Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi! Szép estét Banditák!
Ma észrevettem, hogy elkezdett enyhén kagylósodni hátul a BT021 széle.
Ez gumi hiba? Esetleg lengéscsillapító, vagy felhasználó hiba? Csak a szélén kagylósodik, a közepén nem. Régen a 600.-ason a Conti RA volt ugyan ilyen, utána Michelin került rá, de azt nem tudom milyen lett volna, mert közben eladtam. Ha valakinek van 5lete ossza meg velem.
Én sima 95-öt tankolok, de tegnap hallotam, hogy a kutas mondta egy fickónak, hogy a MOL valami EVO nevezetű prémium anyaga a vásárlói visszajelzések szerint egy tanknál (autónál) kb 150 km-mel többet megy el a gép.
Ha az én autómat nézem annak a tankja 60 literes. A prémium anyag kb 40 Ft-tal drágább, tehát kb 2400 Ft plussz költség. Ezért manapság kb 6 litert adnak. Ha valóban kapok érte 150 km plusszt akkor megéri mert szerintem egyik benzines autó se megy el 4 literrel.
Nem annyira durva az, kb 8000-es fordulat
Ja, a Csorba tónál voltunk.
Tegnap a Tátrában voltunk egy kisebb csapattal, 487,5 km lett a vége garázstól garázsig.
Nagyon meg voltam elégedve a Z6 tapadásával, már kopik az elefánt róla!
Ha valaki nem ismerné, elefánt van a majrécsík legvégén.
Remélem vetted, hogy csak poénkodtam!
Vagyis inkább írígykedek!
A gyári hátsóm 5.700 alatt elfogyott nagyon-nagyon kíméletes motorozással! (Dunlop Sportmax 218)
Most Z6van, eddig 3.000 van benne, de szinte meg sem kopott.
Remélem így marad még vagy 20.000 km-t!

Ja, 2-be váltani nyócvannál, az durvaaaaaaaaaaaaaaa!
Ott váltok 2-be . Nem kínzom de nem iskímélem .
ez így igaz, de szerintem nem köcsögösködik egyik se ha a másik fél is normálisan áll hozzá
igyekszem majd szerezni egy rendes kamerát, mert a telefonom szart se vett fel a hangjából, pedig nem egy gagyi teló..
Grat, ez nem semmi!
Remélem azért néha kipörgeted 80-ig is!
Hmm... értem. Még nem ütöttem semmilyen számot meg ilyesmit azért nem tudtam de jó ez nekem bőven csak menjen a gép. Majd a következőre ha gyári lesz majd csináltatok ha úgy alalakul... vagy nem
Üssék bele ? Háát ha ütöttél már számot, betűt akkor tudod ,hogy a kész csőbe ( még ha 1,5 mili falvastagságú )már semmit nem ütsz bele ! Nekem spec lézerrel van beleégetve de olyan helyen ahol a fakabát az istennek sem látja még ha lefekszik sem. De adtak hozzá egy TÜV kártyát. Annak elvileg elégnek kéne lennie. De mivel nem így hagyta el a gyárat címszóval AKÁR bukott is a mutatvány. Sem a gyári" Suzuki E4 " vagy akárhány nincs rajta ez már elég ok lehet a forgalomból való KITILTÁSRA! Sajna ez a helyzet ha köcsögölnek !
valóban kevés a 20e de a martin ad tüv-vizsgás papírt meg e-bizonylatot
szép dob
ha tudsz tegyél fel róla(hangjáról) videót!
ahaaaa értem már... sokat kell még tanulnom a nagyoktól és akkor azt hogy csinálod meg hogy jó legyen? bocs a sok hülye kérdésért
az E betűvel jelzi a gyártó, hogy egy adott kipufogó mely típusokhoz van gyártva illetve megfelel a környezetvédelmi szabályoknak, illetve a hangja elviselhető határokon belül mozog. elvileg amiben nincs benne az E betü, az közúti forgalomban nem használható a jogszabály szerint..
minek az a E betű? :D üssé bele egyet az nemjó?
húszezerrel elég keveset mondtál még.. ÉS abban sem lesz E-betű, ahogyan az enyémben sincs most...
60-61-es zöld krossz sisak eladó!
Progrip szemüveggel!
http://www.kepesmotor.hu/kross...
az jó! ahhoz képest nem is sok pénz meg időben sem sok volt akkor. akik meg csinálják a dobot pl martin vagy raptorék biztos lenne vagy 20ezer ft :S annyi meg nincs :( na nembaj jó ez ígyis csak menjen
Ma is tekertem 300km-et. Imádnivaló a gép :-) melegen! Hidegen egy igazi küzdelem. Csühög csattog, mint egy kehes ló!
Halihó!
Lenne négy pici indexem eladó. Vagyis inkább csere a gyárira.
Ha érdekel valakit, írjon nekem :-)
Hát az én dobom cirka 1000 forintból jött ki, ha azt veszem mennyi gyapot lett beletéve.. Plusz egy 2-3 órás munka a szomszédban co-val. Egyszer majd ha gurulunk, megmutatom milyen hangja van. Kegyetlen szépen szól! És nem olyan hangos hogy baszogasson érte bárki. Amúgy még én is igazoltatás szüz vagyok
lehet nekem is bekellene szerezni egy dobot csak szebb hangja lenne valami hasonló hangzás kéne és elégedett lennék :)

http://sportmotor.hu/motoros_v...

az a baj hogy drágák pénz meg kevés van Amúgy mióta megvan a jogsim segédmotorra 4 éve azóta 1x sem állított meg rendőr még a 125/50 géppel se meg sehogy se szóval még igazoltatás szűz vagyok
Köszi szépen Szerintem is jobban néz ki ezzel a kis dobbal , mint azzal a baszott nagy hurkatöltővel... A hangja is király lett, már csak az lesz a kérdés hogy rendőr bácsi mit szól hozzá. Bár nem vészes a hangja így nem hiszem hogy gecizzen, meg amióta jogsim van meg se állítottak egyszer se
Akartam már kérdezni, milyen benzint szoktatok tankolni?
A hiper-szuper prémium benzint (a tököm tudja milyen neveken fut), vagy sima 95-ös?
Én eddig a legjobb fogyasztást román benzinnel 5,2-t mértem, magyar benzinnel még nem tudtam levinni 5,5 alá.