Hölgyek\urak Lekerült a hurkatöltő a gépemről, kapott egy sajátkészítésű dobot.. Nagyon király hangja lett, és nem annyira szomszéd gyilkos sem Remélem tetszik nektek is
Nekem hátul Dunlop Road Smart 2ct van,elöl PR2. A Dunlop-ban van már 12e,de még szerintem elég sokat el fog menni! Viszont a PR2-t használtan vettem,és most mértem a profilt a közepén,2.3-2.5mm!
Szerinted mennyit fog még kibírni ekkora profil mélységgel?
Hát igen, de akkor az ősszes fuvókát meg egyébb furatokat járatokat át kell fuvatni süritett levegövel. és tegyél fel egy új benzinszürőt. De ha a tisztitás után tudnál csináltatni egy szinkront még jobb lenne.
Hellosztok. Nemrég lettem Bandit 250 tulaj így ha gondom akad (remélhetőleg minél kevesebb :D ) akkor remélem nyugodtan fordulhatok ebbe a topicban segítségért. Most lenne is egy kis gond: Mindegyik karburátor alján van egy kis "csonk" és abból valamilyen okból elkezdett folyogatni a benzin. Először csak az elsőből majd a másidokból és végül a 3adikból is. Utána mentem vele 2-3km-t és már nem folyt csak ha kicsit megdöntöttem a motorot oldalra. Mitől lehet ez valaki nemtudja?
Szerinted mennyit fog még kibírni ekkora profil mélységgel?
http://n1.vatera.hu/photos/4c/...
itt egy kép hasonló karbiról csak a szemléltetés képp...