Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te mennyit mentél és merre?
megnéztem a galériát és szerintem így sokkal jobb mint a gyárival
a mindenüket köszönök mindent annak aki válaszolt .
Hölgyek\urak Lekerült a hurkatöltő a gépemről, kapott egy sajátkészítésű dobot.. Nagyon király hangja lett, és nem annyira szomszéd gyilkos sem Remélem tetszik nektek is
Attól függ meddig akarod lekoptatni 10-15e mindenféleképpen!
Nekem hátul Dunlop Road Smart 2ct van,elöl PR2. A Dunlop-ban van már 12e,de még szerintem elég sokat el fog menni! Viszont a PR2-t használtan vettem,és most mértem a profilt a közepén,2.3-2.5mm!
Szerinted mennyit fog még kibírni ekkora profil mélységgel?
A pumpa is megteszi. A szinkront 5-6e-ért csinálják.
Bazki akkor ez félidős király
A 3. képen ki van írva, hogy 100 Ft.-al működik. Annyiért esküszöm kipróbálnám.
Na jó, de ebből 16000 tréleren volt
Többnyire Pécs és környékére szoktunk menni, mert a többiek sportmotorokkal mennek, de Én minden evő vagyok.
Rendben, majd lövök pár fotót.
hát kompresszor nincs max. biciklipumpa :D :S vagy marad a szájjal való fújkálás :/ és ez a karbiszinkron mennyi péz kb?
Bocsi, hirtelen jött! Anyós jelentkezett, hogy vinné a kölyköket, nem nagyon volt idő tervezni
bakker szolhattál volna ,
Nem vagyok én olyan májer, főleg nem két személlyel
Az 577-ről remélem lábtartónyom nélkül nem jöttél el
nekem is 5.3 jött ki a mai napi gurulás után
Szétszedés után alap a szinkron
Ma bejártam a Zöldi által ajánlott útvonalat 577 közbeiktatásával. 535 km lett a vége, fogyi 5,3
Hát igen, de akkor az ősszes fuvókát meg egyébb furatokat járatokat át kell fuvatni süritett levegövel. és tegyél fel egy új benzinszürőt. De ha a tisztitás után tudnál csináltatni egy szinkront még jobb lenne.
hmm :S akkor szétkell szedni.. fenébe... remélem csak ennyi baja lesz. köszönöm a gyors választ
Ez a hiba akkor szokott lenni amikor kosz megy a tűszelep alá és nem zár igy magas a benzinszint és tulfolyik.
Hellosztok. Nemrég lettem Bandit 250 tulaj így ha gondom akad (remélhetőleg minél kevesebb :D ) akkor remélem nyugodtan fordulhatok ebbe a topicban segítségért. Most lenne is egy kis gond: Mindegyik karburátor alján van egy kis "csonk" és abból valamilyen okból elkezdett folyogatni a benzin. Először csak az elsőből majd a másidokból és végül a 3adikból is. Utána mentem vele 2-3km-t és már nem folyt csak ha kicsit megdöntöttem a motorot oldalra. Mitől lehet ez valaki nemtudja?

http://n1.vatera.hu/photos/4c/...

itt egy kép hasonló karbiról csak a szemléltetés képp...
Nekem az elsőn már alig van minta igaz az enyém már 43-ezernél jár!