Anno mikor megvettem a tesztek alapján az első 20e körül ment el a hátsó 15 körül. Mondom ha nálam is kibír ennyit akkor ok. Erre tessék még bírja. A gyári D218 hátsó 5e-nél simára kopott 7e-nél a szövetet mutogatta. Az első 13,8e nél lett kukás rendőri bíztatásra . Ezek meg így néznek ki majd 20 után.Lehet én tanúltam meg közben motorozni. Vagy a Bandit velem együtt gyengült.
Nekem is ugyan ez volt a problemam,csere helyett egy olcsobb megoldast alkalmaztam,egy ho,nyomas,es olajbiro szilikonnal oldottam meg (LOCTITE),remelhetoleg birja egy ideig,de hosszutavon hutocsere lesz belole.
Fejtetőre állítottuk,és addig ráztuk míg ki nem esett a gyári! Azújat meg pájszerral befeszegettük a helyére!
A szerelő haverok tették be.sajna nem is voltam ott!
Köszönöm szépen, megnyugtatott írásod! Ennél jobb helyre nem is kerülhetne(gazdára, és szerelőre )! És legalább az asszony is megnyugszik, mert mindig elbőgi magát ha feljön az eladás téma! De ha jó helyre kerül nyugodtabb lesz ő is!
Köszönöm és tudom!Látszik rajta hogy egyben van és az írásodból lejött,hogy korrekt vagy A Kislány egy idős úré lesz,akit szerintem már a koporsóig fog kisérni.....ha baja lesz majdf én szerelgetem neki
Hi! Szép napot Banditák!
Ma nyílt nap volt Halason a Hondánál, kipróbáltam a CBF 600S.-t és az új 800.-as Crossrunnert. Nagyon jó motorok, de a Bandita Istenkirály!
Olyan mint az enyém,annyi különbséggel,hogy a tiéd már felkúszik a tankra! Még jó hogy elmentem felpróbálni/jössz egy sörrel/,mert az első ülés részen feszíteni kellett a bőrön,mivel a tanknál kicsit megnyomja hátrafelé az ülést,és ez miatt lett kis lazulás a bőrön.
De mondta a csaj,hogy feszít rajta és jó lesz! Majd amikor teszed fel az ülést,figyelj rá hogy hátulról előre kell majd nyomni az ülést,hogy hátul a két stift belemenjen a helyére! Azért kell kicsit megnyomni,mert a tanknál rámegy az ülés,de ez teljesen jó lesz így! Nem lesz az a hézag mint ami nálam van!
A fóliázást nekem is ,megcsinálja majd,amikor családi nyaralásban leszünk,meg nekem is megtoldja a tankig az ülés elejét!
Na ennyit a "nagybandit megeszi a gumit" témáról...
Merre mennétek?
A szerelő haverok tették be.sajna nem is voltam ott!
a plexit magad raktad fel a vasra?Ha igen,leirnád ,hogy kell lecserélni?
Képeket várunk a kész ülésről,amint fent van a vason!
Egy kis segitséget szeretnék kérni.Hogy lehet a plexit leszedni,lecserélni az S-es modellen?
Dehát ezek az asszonyok már csak ilyenek!
Nekem a vasárnap nem jó, de hétfőn biztos megyünk valamerre. 06/30/237-6696
Ma nyílt nap volt Halason a Hondánál, kipróbáltam a CBF 600S.-t és az új 800.-as Crossrunnert. Nagyon jó motorok, de a Bandita Istenkirály!
De mondta a csaj,hogy feszít rajta és jó lesz! Majd amikor teszed fel az ülést,figyelj rá hogy hátulról előre kell majd nyomni az ülést,hogy hátul a két stift belemenjen a helyére! Azért kell kicsit megnyomni,mert a tanknál rámegy az ülés,de ez teljesen jó lesz így! Nem lesz az a hézag mint ami nálam van!
A fóliázást nekem is ,megcsinálja majd,amikor családi nyaralásban leszünk,meg nekem is megtoldja a tankig az ülés elejét!