Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak csere!
Vagy mondjuk kicserélni egy újra, vagy bontottra!
És végleg javítani nem lehet? Mondjuk valami hűtőjavítóval?
Beszélgettünk már róla, de eddig mindíg elsiklottunk felette.
Ez a te véleményed.
Az enyém nem egyezik a tiéddel!
Szerintem mindkettő tökéletes!
Kedves kykee!

Köszönöm a beajánlásodat, várom a hívásod, vagy a hívását! Annyit ígérhetek, nem kell majd szégyenkezned a beajánlás miatt!
Szia Piti!
A jövőben megtehetjük
fám ragasztó,,,talán,de csak átmenetileg,,,két komponensű anyag,,,,nekem anno az egyik hidraulikus csövem durrant el a Mazda 4ws autómon és a hátsó kerekeket kormányozta ez a nyomócső,,,pont karácsonykor pukkant el,,,január első hetéig bírta napi használatban!
úgy néz ki,hoztam rá vevőt!
A Kedvesem előző motorjának a tulaja,kimőtte a 250es hondát,aztán ajánlottam neki a tiédet!kipróbálja az enyémet és szerintem tetszeni fog neki a Kislány!Jelentkezem este ha beszéltem vele!Az árat meg majd lebeszéled vele Te ,abba nem szeretnék részt venni!
Üdv
Szevasztok! Megint itt vagyok.:)

Csöpögött a Banditon az olajhűtő.....

Hát megvan mi okozta. Az első két képen eredetileg csöpögött az olaj, de itt már látni hogy a repedés már valami pasztával vagy nem tudom ki volt tömve, meghog már nem ma csinálták.
A második meg friss... sajnos az tanulópénz...
Ezekkel vajon mi lehet csinálni? Az a paszta netán segítene amit ajánlottatok? Esetleg a hűtőt lehet heggeszteni?
Köszi:)
Nagyon köszönöm!
Amikor elmentem a gumishoz, (aki egyébként szintén motorozik, 250.-nél ráborít a kanyarra, egyik kezével fogja a kormányt, a másikkal meg simogatja az aszfaltot, közben meg vigyorog, mint akit b.szni visznek) szóval amikor ajánlotta a BT021.-et bagóért és látta, hogy Én fintorgok, mert túl profi vagyok egy ilyen "gagyi" gumihoz, akkor megkérdezte: Kivel akarsz Te motorozni a Rossival? 3 centis majrécsíkkal? Annyit ez a gumi is tud. Igaza volt. Nekem a következő gumim is ilyen lesz, ha ennyiért adják.
Szeva Mikir!
Mi mé nem mocizunk együtt?
Szia Sanyi!
Szerintem nem anyira szar, ahhoz képest, hogy 190.-es méret bandit felnin, már elég vékonka a majrécsík, ami szerintem pályán simán eltünne, csak közúton fosok. 4000 km. van benne, még soha nem csúszott meg. A motorozásomban nem a gumi, hanem Én vagyok a gyenge láncszem. Ez válasz Palinak is.
Nem tudom kinek az ülése van most a kárpitos hölgynél,de most voltam az én motorommal ott felpróbálni! Kicsit kell az első ülésen húzni a bőrön,mert mivel ez már fel van "tolva" a tankra,vagyis az eleje már felér a tankig,kicsit nyomja hátra az ülést ezért hullámos lett a bőr! De ezt feszítéssel meg lehet oldani!
És ez az ülés már ipari fóliával alá van tekerve,vagyis nem fog beázni a steppelésnél!
Az enyém is be lesz tekerve,mert ez a megoldás a beázás ellen!
Érdekelne, de sajnos nem tudok elmenni
Szenzációs a Matyi bácsi. Örülök hogy személyesen megismerhettem. Húsz éve úgy döntött, hogy megtanul zongorázni és vett magának egy pianínót. Nem járt zeneiskolába, nem tanította senki, kottát sem ismeri. Olyan szinten játszik, hogy bárzongoristaként is megállná a helyét. csak felnézni tudok rá!
Arra gondoltam,hogy meg kéne szervezni az első Suzuki Bandit fesztet
na,pedig ez tök komoly de most technikát váltok,,bedobom a kád vizbe,majd kiveszem és aláteszek hirtelen egy tálkát,így le tudom mérni hány deci folyadék fér el a telóba
Teljesen igazad van
szerintem inkább egy leégett hajszárítóhoz hasonlít és annyira ocsmány,hogy szinte okádni lehet tőle,meg a gumik jobb oldalát koptatja a súlya miatt!
Jaj de hülye vagy még mindig
mikir!

Jövő hétvégén megyünk pár Bajaival Boszniába Jajcéba valami motoros tali lesz! Pénteken indulunk 10-kor! Nem érdekel?
kykee!

Az én vasamat is megfülelik,és mindig dícsérik a hangját! Szerintem a gyári dobbal villanyvarrógép hangja van!
Ezen kívül ocsmány ronda a gyári kémény! Akár a gyári ülés!
Gábor! /tangerine/!

Szerintem jól emlékszel!