igen.........szerintem szar........aki szereti a gumit 20000km-ig használni kanyargás nélkül annak jó.....igaz sosem ismeri el, hogy egy jobb gumi miatt nem csúszott volna el....
B-King fékhez még annyit, hogy az egyedi méretű fécsövön kívül nem kellett pluszban semmit mókolni, a féklámpakapcsolóra is módosítás nélkül rácuppant a gyári csatlakozó. Hogy teljes legyen az összkép, van a polcon még egy felszerelésre váró B-King kuplungmunkahenger is, annak a csatijára három madzag megy, a Bandit-ére viszont csak kettő, valszleg kell majd hozzá rendelnem gyári csatit, hogy szépen nézzen ki, szigszalagozni meg zsugorcsövezni nem szeretnék . Majd akkor szerelem fel, ma megjön az EBC kevlár kuplungszettem, ami sehol nincs raktáron - gyártás alatt van.
Ja, ha valakit érdekel, tudok "jóárasított" EBC fékalkatrészeket (kuplung / féktárcsa / fékbetét)
Nincs az fordítva, így van jól a nyíl, ami a hónapot mutatja. Most ugye pont lefelé kell mutasson a 6-os felé. Így a rendőr ránézésre meg tudja állapítani a matrica színéből az évet, és a nyílból a hónapot, hogy meddig érvényes a műszaki.
Én megtartanám, mert nagyon szeretem, de sajnos hosszabb távokon (autópálya, stb.) kicsit fárasztó vele közlekedni. Ha elviszik, valszleg 1100XX lesz helyette.
Óra szerint 43 eKm van benne (valójában lehet több is), én 17 000 Km-t raktam bele 2009 májusa óta.
Nekem 14 ezret futott idáig,de még egy ideig kitart.
Csúszik? Fene tudja!
Akkor esetleg: Dunlop D207RR vagy
DUNLOP QALIFIER ?
Használt autós példák:
- pár éves Mercedes E320CDI, németeknél - 17 000 EUR, ugyanez nálunk, levámolva, forgalomba helyezve - 34 000 EUR
- 18 éves Audi 100, Magyarországon - 300-600 eFt állapot függvényében, nálunk - 6000-8000 USD
Ja, ha valakit érdekel, tudok "jóárasított" EBC fékalkatrészeket (kuplung / féktárcsa / fékbetét)
Nem én pózolok, én csak fényképeztem.
Óra szerint 43 eKm van benne (valójában lehet több is), én 17 000 Km-t raktam bele 2009 májusa óta.
Őszinte elismerésem. Remélem még sokáig megtartod, mert gyönyörű állapotban van.Szabad tudni hány km van benne?
tényleg,hány évente kell cserélni a matricákat?