Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja be se mutatkoztam. nickname:pacal Kecskemétről
Üdv minden banditosnak. Kérdésem lenne. Az első telokban olajat cserélnék.Mennyi olajat kell beleönteni?A banditom 1200-es ill. 2005-ös évjáratú.választ előre is köszönöm.
Ne légy telhetetlen! Egyébként örülj, hogy nincs fenn
Szerintem is így van, csak akkor hallja, amikor elzúg mellette a motor.
Itt lehet hallani valamennyit belőle, ennél a béna próbálkozásnál pedig az elején.
Majd jó lenne valami értelmesebb videót készíteni országúti menet közben is.
Utóbbi videónál a mini kamera csak rá volt csíptetve a tükörszárra.
Wazz...és fotó?
Örülök, hogy segíthettem!
Nem Józsi, hanem H.Peti!
Baja, és köszi, hogy szóltál, pótoltam a hiányosságot
Vagy csak egyszerűen zenészek vagytok és titeket zavar.Mittomén.Amúgy ez ahogy néztem belül nem egyenes cső (na nem belekötni a szakszavakba) hanem enyhén tekerve van vagy mi.
Van akit a naked 110 felett zavar hogy szeles van aki birja 150-ig.
Nekem nem volt vele bajom autópályán sem és szerpentinen sem.
És a szűkítővel tényleg gyári hangja van.
Igen, mert azt mérnökök tervezték, fékpad mellett csücsülve, nem Józsi gyártotta otthon, mert Ő a múltkor szétszedett egy akrát, és tök olyan volt, mint az övé
Hmmmm.............érdekes ez a yoshimura hangos bár nem annyira (inkább csak egyszerűen jó hangja van) de 80-nál már csak szélzajt hallok.Ha benne van a szűkítő egy dekával nem hangosabb a gyárinál.Úgy néz ki ezt jobban megtervezték mint a többit.
Akkor megspóroltál 50-ezre! Nekem sziszegett mit aki fullad meg felé! Azt a nagy hurkatöltőt tele tették valamilyen katalizátora, a mérlegen tíz kilót mutatott! A mostani mind össze 4 kiló!
Visszajövök a túráról a jövő héten kidobok még pár extrát és megy fel 850-ért.
Azé megkapod a negyedét.
"előzés közben még kijött,de meg is hallotta és visszarántotta az autóját"
A múlt héten volt velem is ilyen. Gyári dobbal. A sportdob max a gyalogokat idegesíti, az autósok semmit nem hallanak belőle.
Ez nem vitaidító, ha autózol, tudod.
Az enyémnek a gyárival, olyan szép hangja van, mint az SV-nek egy szolidabb sportdobbal.
Pedig az SV-nek is jó hangot kölcsönöz a nyitott dob!
volt olyan is,az is bejött,,,legalább életben maradtam,mert 4 kilométerről már lehetett hallani,,,,előzés közben még kijött,de meg is hallotta és visszarántotta az autóját,így nem mentem bele,,,,gyári dobbal tuti összemegyünk,azt ottmaradok,mint a lósz@r az úton
Szintúgy!
A "felénk" az mit jelent?
Ugyanis adatlapodon még csak megközelítőleg sem teszel célzást sem lakhelyedre, sem másra!
Amúgy szerintem kicsit drága, mert "felénk" a Metzeller Z6-ot adták 21.000 Ft-ért!
Kínálgattam itt is, de nem kellett senkinek akkor.
Na ja, aki 80-nál visszarúgja 1 be annk melegszik gyorsan
búgás
Nem vagyunk egyformák, én is kimondhatatlanul rühellem a sportdobot. Más motorján szívesen hallgatom, míg elmegy mellettem, de a magamén. A kawámon egy komplett rendszer volt, 2 napig. Aztán ugrott a hozzá adott gyári. Engem borzasztóan zavar az állandó bugás.
Láttam nemrég 20-ért, akkor végülis nem rossz vétel