Üdv minden banditosnak. Kérdésem lenne. Az első telokban olajat cserélnék.Mennyi olajat kell beleönteni?A banditom 1200-es ill. 2005-ös évjáratú.választ előre is köszönöm.
Itt lehet hallani valamennyit belőle, ennél a béna próbálkozásnál pedig az elején.
Majd jó lenne valami értelmesebb videót készíteni országúti menet közben is.
Utóbbi videónál a mini kamera csak rá volt csíptetve a tükörszárra.
Vagy csak egyszerűen zenészek vagytok és titeket zavar.Mittomén.Amúgy ez ahogy néztem belül nem egyenes cső (na nem belekötni a szakszavakba) hanem enyhén tekerve van vagy mi.
Van akit a naked 110 felett zavar hogy szeles van aki birja 150-ig.
Nekem nem volt vele bajom autópályán sem és szerpentinen sem.
És a szűkítővel tényleg gyári hangja van.
Igen, mert azt mérnökök tervezték, fékpad mellett csücsülve, nem Józsi gyártotta otthon, mert Ő a múltkor szétszedett egy akrát, és tök olyan volt, mint az övé
Hmmmm.............érdekes ez a yoshimura hangos bár nem annyira (inkább csak egyszerűen jó hangja van) de 80-nál már csak szélzajt hallok.Ha benne van a szűkítő egy dekával nem hangosabb a gyárinál.Úgy néz ki ezt jobban megtervezték mint a többit.
Akkor megspóroltál 50-ezre! Nekem sziszegett mit aki fullad meg felé! Azt a nagy hurkatöltőt tele tették valamilyen katalizátora, a mérlegen tíz kilót mutatott! A mostani mind össze 4 kiló!
"előzés közben még kijött,de meg is hallotta és visszarántotta az autóját"
A múlt héten volt velem is ilyen. Gyári dobbal. A sportdob max a gyalogokat idegesíti, az autósok semmit nem hallanak belőle.
Ez nem vitaidító, ha autózol, tudod.
volt olyan is,az is bejött,,,legalább életben maradtam,mert 4 kilométerről már lehetett hallani,,,,előzés közben még kijött,de meg is hallotta és visszarántotta az autóját,így nem mentem bele,,,,gyári dobbal tuti összemegyünk,azt ottmaradok,mint a lósz@r az úton
A "felénk" az mit jelent?
Ugyanis adatlapodon még csak megközelítőleg sem teszel célzást sem lakhelyedre, sem másra!
Amúgy szerintem kicsit drága, mert "felénk" a Metzeller Z6-ot adták 21.000 Ft-ért!
Kínálgattam itt is, de nem kellett senkinek akkor.
Nem vagyunk egyformák, én is kimondhatatlanul rühellem a sportdobot. Más motorján szívesen hallgatom, míg elmegy mellettem, de a magamén. A kawámon egy komplett rendszer volt, 2 napig. Aztán ugrott a hozzá adott gyári. Engem borzasztóan zavar az állandó bugás.
Majd jó lenne valami értelmesebb videót készíteni országúti menet közben is.
Utóbbi videónál a mini kamera csak rá volt csíptetve a tükörszárra.
Van akit a naked 110 felett zavar hogy szeles van aki birja 150-ig.
Nekem nem volt vele bajom autópályán sem és szerpentinen sem.
És a szűkítővel tényleg gyári hangja van.
A múlt héten volt velem is ilyen. Gyári dobbal. A sportdob max a gyalogokat idegesíti, az autósok semmit nem hallanak belőle.
Ez nem vitaidító, ha autózol, tudod.
Ugyanis adatlapodon még csak megközelítőleg sem teszel célzást sem lakhelyedre, sem másra!
Amúgy szerintem kicsit drága, mert "felénk" a Metzeller Z6-ot adták 21.000 Ft-ért!
Kínálgattam itt is, de nem kellett senkinek akkor.